символично да си разчистим душата и да чакаме любовта..аз поне мисля, че жената е пасивният принцип и за мен това е давало резултат :)и другото важно според мен е да не се търси определена форма, а постигането на определено усещане за пълнота, щастие, блаженство, разбирателство и т.н. и да е отворен човек да го получи и приеме с благодарност под каквато и форма да му се яви :)
оказва се, че не е нужно да се ходи и по улиците даже, а само да се преметат равни двори и да се чакат скъпи гости* :)символично да си разчистим душата и да чакаме любовта..аз поне мисля, че жената е пасивният принцип и за мен това е давало резултат :)и другото важно според мен е да не се търси определена форма, а постигането на определено усещане за пълнота, щастие, блаженство, разбирателство и т.н. и да е отворен човек да го получи и приеме с благодарност под каквато и форма да му се яви :)
А така, въодушевявайте се сега взаимно и бъдете необичайно добри едни към други, защото след празниците пак ще се хванете за косите.
Разплакахте ме ! Трогната съм, не съм очаквала че посланията ви ще имат такъв ефект :-* :-* :-*. Радвам се, че ви има!
Цитат на: daisyline в Декември 31, 2009, 09:02:02 am Разплакахте ме ! Трогната съм, не съм очаквала че посланията ви ще имат такъв ефект :-* :-* :-*. Радвам се, че ви има!а ти как от незабравка стана маргаритка, снощи не се замислих, бях сигурна че си ти, но сутринта се събуждам с някакво тревожно съмнение дали не съм се объркала :D