Цитат на: strelicka в Август 13, 2010, 08:57:40 pmЦитат на: Скарлет в Август 13, 2010, 07:56:05 pmЦитат на: strelicka в Август 13, 2010, 06:54:28 pmнема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне Коя е другата гребкиня, освен мен? Яяяяя...бърже да си признае. аз бе мило, у левски спартак на панчарево, но ме уплаши една жена-мъж там , не мерси да изглеждам така,та тренирах по- малко от година, после плуване Аз също съм тренирала на в Левски на Панчарево при Жени и Митко.
Цитат на: Скарлет в Август 13, 2010, 07:56:05 pmЦитат на: strelicka в Август 13, 2010, 06:54:28 pmнема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне Коя е другата гребкиня, освен мен? Яяяяя...бърже да си признае. аз бе мило, у левски спартак на панчарево, но ме уплаши една жена-мъж там , не мерси да изглеждам така,та тренирах по- малко от година, после плуване
Цитат на: strelicka в Август 13, 2010, 06:54:28 pmнема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне Коя е другата гребкиня, освен мен? Яяяяя...бърже да си признае.
нема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне
академично през зимата на закрито, на стадиона, сам гребеш на място ,но първо десет обиколки на стадиона за загряване на мускулите на Панчарево по двойки