Здравей Гост

Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Астрология / Re: Хорар за любов
« Последна публикация от nikoleta - Юни 04, 2018, 08:03:33 pm »
здравейте. нова съм в това и ме извинете, че не мога да си направя сама дори карта, но моля ви помогнете ми. много ме вълнува един въпрос. има един човек, който мисля не е безразличен към мен, но не го разбирам. доста е странен. въпросът ми е ще направи ли нещо нещата да се случат между нас или има друга? софия, 20:54 часа. благодаря ви предварително.
22
Астрология / Re: Хорар за любов
« Последна публикация от medeira - Май 03, 2018, 08:08:26 pm »
Здравейте 

 От давна не е писано тук , но ще си задам въпроса. 
 Ще имам ли и кога сериозна връзка?
 Благодаря
23
Свободни дискусии / Re: Честит празник на виното и любовта
« Последна публикация от zdravevinobg - Февруари 20, 2018, 04:05:49 pm »
Пожелавам на всички следното: на Здраве и Вино да е!
24
Астрология / Бъдеща връзка?
« Последна публикация от lorelon123 - Февруари 19, 2018, 10:21:34 pm »
Очертава ли се такова нещо и кога горе долу?
Бях на астролог и ми каза, че ще имам връзка 28-ми август 2017...

Картата ми:

https://horoscopes.astro-seek.com/calculate-transit-chart/?send_calculation=1&muz_narozeni_den=28&muz_narozeni_mesic=6&muz_narozeni_rok=1998&muz_narozeni_hodina=07&muz_narozeni_minuta=53&muz_narozeni_city=Sofia%2C+Bulgaria&muz_narozeni_mesto_hidden=Sofia&muz_narozeni_stat_hidden=BG&muz_narozeni_podstat_kratky_hidden=Sofia+City+Province&muz_narozeni_podstat_hidden=Sofia+City+Province&muz_narozeni_podstat2_kratky_hidden=undefined&muz_narozeni_podstat3_kratky_hidden=undefined&muz_narozeni_input_hidden=&muz_narozeni_sirka_stupne=42&muz_narozeni_sirka_minuty=42&muz_narozeni_sirka_smer=0&muz_narozeni_delka_stupne=23&muz_narozeni_delka_minuty=19&muz_narozeni_delka_smer=0&muz_narozeni_timezone_form=auto&muz_narozeni_timezone_dst_form=auto&send_calculation=1&zena_narozeni_den=19&zena_narozeni_mesic=2&zena_narozeni_rok=2018&zena_narozeni_hodina=07&zena_narozeni_minuta=53&zena_narozeni_city=Sofia%2C+Bulgaria&zena_narozeni_mesto_hidden=Sofia&zena_narozeni_stat_hidden=BG&zena_narozeni_podstat_kratky_hidden=Sofia+City+Province&zena_narozeni_podstat_hidden=Sofia+City+Province&zena_narozeni_podstat2_kratky_hidden=undefined&zena_narozeni_podstat3_kratky_hidden=undefined&zena_narozeni_input_hidden=&zena_narozeni_sirka_stupne=42&zena_narozeni_sirka_minuty=42&zena_narozeni_sirka_smer=0&zena_narozeni_delka_stupne=23&zena_narozeni_delka_minuty=19&zena_narozeni_delka_smer=0&zena_narozeni_timezone_form=auto&zena_narozeni_timezone_dst_form=auto&house_system=placidus#tabs_redraw

25
Здравейте,

Първо, извинете, че не се ориентирам добре и как се поства за синастрии - видях бележки от админите, че много от новите потребители бъркат...

Второ, консултирах се с астролог, опитах се да чета в интернет, нямам много опит в астрологията - насоките на астролога ме объркаха още повече; мисля, че имам известна вина в това, че не разбирах много обясненията... Всичко, което прочетох/намерих в интернет - за синастрия и композит - в едни ресурси се тълкува по един начин, в други - фаталистично, примерно и не можах да сглобя пъзела... Затова се обръщам към вас с последна надежда за яснота по вълнуващия ме въпрос или поне насока как да се оттърся от ситуацията.

Накратко: Влюбих се в мъж, който живее в друг град; комуникацията беше интензивна. Той е с асцендент и луна в Скорпион и чувствам, че има нужда от своята дистанцираност, обраност и резервираност. Това ми харесва, но с времето ( 8 месеца познанство), започнах да се обърквам. Чувствам, че ни е грижа един за друг и има потенциал за развитие в отношенията; в същото време ме преследва (и поради минал опит) чувството, че той просто си играе с мен.
Проблем: не мога да го изкарам от съзнанието си, не мога и да го притискам да ми дава отговори (какво представлявам аз за него...), ако той не е готов да ги даде.
Чувствам се блокирана, допускам, че проблемът (не) е само в мен, а може би той има неща, които трябва да си реши/преодолее/преживее, но не искам да се натрапвам и не знам какво да правя.
Да чакам или да приключа?
Само в моята глава ли е близостта между нас? Има ли взаимност?
Има ли шанс за връзка?
Даже вече не знам какво да гледам и къде да търся отговори. И асцендентът ми в Дева не ми прави нещата по-леки.....
Благодаря ви много!
Прикачвам синсатрия, аз съм вътрешния кръг, както и лист с аспекти.
26
Свободни дискусии / Удобни за работа ли са Ви мебелите в дома и офиса ?
« Последна публикация от Terziev - Ноември 20, 2017, 12:41:27 pm »
:rolleyes:Топ мебелни предложения как да обзаведете Вашият дом и офис за удобна работа със смартфони, таблети и лаптопи.
Предполагам, че Ви се е случвало да се чудите къде да си включите телефона да се зарежда а в същото време и да е близо до Вас ?
Бюрата и всички мебели по поръчка могат да имат удобни контакти хем далеч от малки деца, хем на една ръка разстояние.
Ние от https://mebeli-po-poruchka.com/ не спим, а се стараем да Ви служим по най-добрият начин.
Очакваме Ви !
27
Астрология / Re: Синастрия!!!!!
« Последна публикация от strawberry - Септември 06, 2017, 10:54:31 pm »
Анализ. Какво да очаквам?!! Някои неща поне, защото сама не мога да разтълкувам. Има ли бъдеще такава връзка, съвместимост, слабости, силни страни. Такива неща.

Всяка връзка има бъдеще , ако има желание за развитие. В случая за любов ли иде реч?
Да :blink:
28
Астрология / Re: Синастрия!!!!!
« Последна публикация от Марая - Септември 06, 2017, 09:43:04 pm »
Анализ. Какво да очаквам?!! Някои неща поне, защото сама не мога да разтълкувам. Има ли бъдеще такава връзка, съвместимост, слабости, силни страни. Такива неща.

Всяка връзка има бъдеще , ако има желание за развитие. В случая за любов ли иде реч?
29
Астрология / Re: Синастрия!!!!!
« Последна публикация от strawberry - Септември 06, 2017, 05:41:07 pm »
Анализ. Какво да очаквам?!! Някои неща поне, защото сама не мога да разтълкувам. Има ли бъдеще такава връзка, съвместимост, слабости, силни страни. Такива неща.
30
Астрология / Re: Синастрия!!!!!
« Последна публикация от Марая - Септември 06, 2017, 03:47:47 pm »
Здравейте! Какво ще кажете за тази синастрия?

Синастрия.

Какво очакваш да чуеш? :blink:
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10