Здравей Гост

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Астрология / Любов
« Последна публикация от birliban - Юли 04, 2021, 12:48:39 pm »
"Ти знаеш ли колко е дълго туй “никога”? Не знаеш. Понякога тъй става, че му окъсява и отеснява пътят. И тогаз “никога” се превръща в днескашна нужда."
2
Астрология / Re: Общи астрологични въпроси
« Последна публикация от Sanda - Ноември 02, 2020, 11:00:18 pm »
Не знам дали тук е мястото на този въпрос, като гледам темата не е много активна. Аз не пиша много във форуми, затова може би не съм много ориентирана, макар че доста често чета от тях. Но не намерих никаде другаде инфо. Та въпроса ми е: в соларна карта изгряващите планети само соларни ли са или могат да бъдат и натални ако попадат в първи соларен?
3
Алтернативна Медицина / Re: Лекът за всички видове рак
« Последна публикация от imanolov - Юли 21, 2020, 08:09:36 pm »
Здравейте, нека да направим опит да съживим малко тази наистина интересна тема. Накратко ще споделя, моите първи мисли и впечатления за този така полезен корен. Когато чух за него наистина малко го презирах с това как може да помогне за толкова голям брой неща в човешкото тяло. В даден момент имах здравословни проблеми, които не искам да споменавам, но в крайна сметка реших да пробвам какъв ефект ще има върху моя организъм, все пак нищо не можеш да изгубиш като пробваш. Всичко, което ми трябваше успях да намеря в ето тази много подредена и поне за мен полезна статия - https://www.forlife.bg/kurkumin
Споделете и вие, къде успяхте да намерите какви са свойствата на куркумата, и може би различни рецепти за приготвяне за консумация?

Поздрави!
4
Астрология / Re: Пролетно равноденствие 2020
« Последна публикация от Марая - Април 05, 2020, 03:43:11 am »
По Нептун са и големите лъжи и химери. По Нрптун е и колективната карма.

Тази планета е свързана с колективните енергии и показва какви са задачите на дадено поколение по отношение та културата, духовността, вярата, творчеството. Показва и в какво отношение това поколение ще се бори със заблуди, илюзии, самоизмама и откъсване от реалността. За отделния човек са важни аспектите на Нептун към личните планети, както и позицията му по дом и не толкова по знак.
Като "тежкар",така ги наричам Уран, Нептун и Плутон,въздействието и се усеща години на ред.
Нептун е и висшата октава на луната,така ,че.... символизира висшата духовност, чувствителността, разбирането, състраданието; не обича да бъде твърд и стабилен; управлява политиката и духовността...

Една от малко проучените планети , но в никакъв случай маловажна в астрологията....
Нептун е проза и поезия , телевизия , мистика и сънища , интуиция , Нептун е болка и разочарование , Нептун е алтернативна медицина , божествена любов , отрова , планета на заблудите и объркването , но и на вдъхновението и творческите фантазии...

Изключително важна за знака Риби , тъй като е техния нощен управител Нептун е  белязала с мистика представителите на слънчевия знак Риби...., както и всичко в наталната карта свързано с дома в който попада и управлява....

Тук съм писала преди години...уау преди 10 г.

http://astrosite.org/index.php?topic=4916.0
5
Астрология / Синастрия - имаме ли бъдеще?
« Последна публикация от guapa79 - Март 26, 2020, 02:29:23 am »
Здравейте!  :blink:
Ще съм много благодарна, ако някой погледне и разтълкува поне малко синастрията ми с един мъж. Не знам дали сайтът, в който съм направила картата, дава точен резултат, затова ще кажа и рождените дати и часове на двама ни.
Аз - 09.08.1979г., 00:15ч., Пловдив
Той - 03.12.1978г., 14:20ч., Варна
6
Е,българите ***имаме*** късмет.

Ще се наложи да бъде изтеглен кредит ,за да спаси здравеопазването и икономиката...

http://astroseer.net/index.php?topic=3337.0
7
Астрология / Септември няма да има пик на корона вирус в България
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:41:20 pm »
Картата на равноденствието показва овладяване на пандемията.
8
Астрология / Край на пандемията и тайните от корона вирус COVID-19
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:39:22 pm »
На 21 юни 2021г   ще бъде разгадано и сведено на знанието на света всичко за пандемията.
Болеста ще има ваксина и бързо лечение.
9
Астрология / Пролетно равноденствие 2020
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:30:37 pm »
За Варна настъпва на 20.03.2020 в 5 и 50 мин а.м

луна в 12 дом , стелиум марс ,юпитер ,сатурн. плутон в 11ти , слънце в 1ви ,асц риби в съвпад с нептун.

тема в следващите месеци ще бъде пандемията -нептун на асц.вирусите са по нептун.

11ти дом козирог - парламента,  съюзи с чужди страни приятели, национални цели и задачи, ползите от други страни.Подкрепа ,протекции ,групи по интереси, приятели. стелиум марс ,юпитер ,сатурн. плутон в 11ти.

2ри дом телец венера на трон в съвпад с парс фортуна.

луна в 12 дом - народа е под карантина ,затворен...Или до 3 месеца народа ще продължи да бъде под стрес ,страх , напрежение ,изолиран от социалния живот.

https://www.youtube.com/watch?v=y-hNo2i3jdw
10
Астрология / Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
« Последна публикация от LibrawithTaurus - Февруари 28, 2019, 12:42:23 pm »
7 години след тази тема, отново се върнах тук. :) Уау!  Изчетох всичко и се убедих, че аз наистина мога да бъда голяма досадница, говорейки за обърканите си чувства и търсейки отговор за терзанията си. А може би просто обичам да говоря за Любов. Благодарна съм на всички, които коментираха, от дистанцията на времето разбирам колко добронамерени и разбиращи бяхте всички, и колко мъдри съвети получих тогава.

Бях забравила за тази тема, но днес се присетих. Мога да дам обратна връзка: 7 години след първата ми среща със Стрелеца, аз вече съм обвързана в сериозна връзка с Козирог и куче. Но той се появи отново и обърка всичко в мен. През април трябва да празнувам с Козито 5 години връзка, а се чудя дали изобщо трябва да останем заедно. Обичам го, но нещо много ми липсва, нещо не ми достига, и не мога да дефинирам какво е точно. А Стрелецът, който само се появява и изчезва от живота ми, през януари се пръкна от нищото развявайки снимки на Северното сияние, за което знае, че мечтая да гледам и аз, подхвърля ми покана да ида догодина пак с него да го гледаме, и ми заявява: "Добре, айде да се взимаме, идваш в Лондон, женим се и имаме деца".  :o :angry: :unsure: И най-лошото е, че преди две седмици се видяхме и не спирам да мисля за него, и в моменти на лудост си представям как зарязвам всичко и заминавам при него. 

За тези 7 години аз порастнах. Прекарах 4 от тях в Дания с моя Козирог. Той ме спаси, бях развалина, когато го срещнах, излекува разбитото ми сърце, подари ми датската приказка, в която бяхме двамата заедно, сами срещу целия свят и семейството му. Но се върнахме в София преди месеци, а аз не се чувствам добре тук.
Искам да съм отговорен човек, но си оставам непоправима романтичка, и сърцето ми все жадува за този пламък, страст, ентусиазъм и наслада от живота, които ми липсват. И тоя Стрелец разклати всичко в мен. Но какъв е сегашният урок? - да обърна гръб на човека, който ми дава обич, сигурност и закрила, с който ме създали нещо истинско с много усилия, за да последвам някакъв импулс и да рискувам да загубя всичко ценно в живота си, или да приема, че е просто фантазия, че вече съм открила човека за мен, че трябва да оценя това, което имам до себе си, а не да забивам в поглед, в онова, което нямам?

Знам, че трябва да вмъкна и моя астрологична интерпретация, но винаги съм акцентирала на самоанализа и как ме кара да се чувствам даден човек: неговата Луна във Везни е това, което търси моята везнишка Луна. Прекарали сме стотици часове в разговори онлайн и едва 4 реални срещи, но всеки път го чувствам ужасно близък. Също така има взвривоопасно физическо привличане, но съм сигурна, че е много повече от либидо, поне от моя страна, защото ми се иска да съм част от живота му. И този пламък в очите. :) Моят въздух иска точно такъв, който да разпали пожар.

Прикачвам синастрията ни и солара ми за 2019-та. Това, което силно ме вълнува е, дали се вижда в солара някаква радикална промяна - връзка/местоживеене/мироглед. Знам, че след толкова години навярно няма кой да се включи с коментар, но дори и това, което пиша сега ще ми е от полза занапред, за да се погледна отстрани и да не допускам старите грешки от миналото. И накрая ще си събера всички теми от форума и ще напиша любовен роман. :)
Страници: [1] 2 3 ... 10