Здравей Гост

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Астрология / Re: Пролетно равноденствие 2020
« Последна публикация от Марая - Април 05, 2020, 03:43:11 am »
По Нептун са и големите лъжи и химери. По Нрптун е и колективната карма.

Тази планета е свързана с колективните енергии и показва какви са задачите на дадено поколение по отношение та културата, духовността, вярата, творчеството. Показва и в какво отношение това поколение ще се бори със заблуди, илюзии, самоизмама и откъсване от реалността. За отделния човек са важни аспектите на Нептун към личните планети, както и позицията му по дом и не толкова по знак.
Като "тежкар",така ги наричам Уран, Нептун и Плутон,въздействието и се усеща години на ред.
Нептун е и висшата октава на луната,така ,че.... символизира висшата духовност, чувствителността, разбирането, състраданието; не обича да бъде твърд и стабилен; управлява политиката и духовността...

Една от малко проучените планети , но в никакъв случай маловажна в астрологията....
Нептун е проза и поезия , телевизия , мистика и сънища , интуиция , Нептун е болка и разочарование , Нептун е алтернативна медицина , божествена любов , отрова , планета на заблудите и объркването , но и на вдъхновението и творческите фантазии...

Изключително важна за знака Риби , тъй като е техния нощен управител Нептун е  белязала с мистика представителите на слънчевия знак Риби...., както и всичко в наталната карта свързано с дома в който попада и управлява....

Тук съм писала преди години...уау преди 10 г.

http://astrosite.org/index.php?topic=4916.0
2
Астрология / Синастрия - имаме ли бъдеще?
« Последна публикация от guapa79 - Март 26, 2020, 02:29:23 am »
Здравейте!  :blink:
Ще съм много благодарна, ако някой погледне и разтълкува поне малко синастрията ми с един мъж. Не знам дали сайтът, в който съм направила картата, дава точен резултат, затова ще кажа и рождените дати и часове на двама ни.
Аз - 09.08.1979г., 00:15ч., Пловдив
Той - 03.12.1978г., 14:20ч., Варна
3
Е,българите ***имаме*** късмет.

Ще се наложи да бъде изтеглен кредит ,за да спаси здравеопазването и икономиката...

http://astroseer.net/index.php?topic=3337.0
4
Астрология / Септември няма да има пик на корона вирус в България
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:41:20 pm »
Картата на равноденствието показва овладяване на пандемията.
5
Астрология / Край на пандемията и тайните от корона вирус COVID-19
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:39:22 pm »
На 21 юни 2021г   ще бъде разгадано и сведено на знанието на света всичко за пандемията.
Болеста ще има ваксина и бързо лечение.
6
Астрология / Пролетно равноденствие 2020
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:30:37 pm »
За Варна настъпва на 20.03.2020 в 5 и 50 мин а.м

луна в 12 дом , стелиум марс ,юпитер ,сатурн. плутон в 11ти , слънце в 1ви ,асц риби в съвпад с нептун.

тема в следващите месеци ще бъде пандемията -нептун на асц.вирусите са по нептун.

11ти дом козирог - парламента,  съюзи с чужди страни приятели, национални цели и задачи, ползите от други страни.Подкрепа ,протекции ,групи по интереси, приятели. стелиум марс ,юпитер ,сатурн. плутон в 11ти.

2ри дом телец венера на трон в съвпад с парс фортуна.

луна в 12 дом - народа е под карантина ,затворен...Или до 3 месеца народа ще продължи да бъде под стрес ,страх , напрежение ,изолиран от социалния живот.

https://www.youtube.com/watch?v=y-hNo2i3jdw
7
Астрология / Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
« Последна публикация от LibrawithTaurus - Февруари 28, 2019, 12:42:23 pm »
7 години след тази тема, отново се върнах тук. :) Уау!  Изчетох всичко и се убедих, че аз наистина мога да бъда голяма досадница, говорейки за обърканите си чувства и търсейки отговор за терзанията си. А може би просто обичам да говоря за Любов. Благодарна съм на всички, които коментираха, от дистанцията на времето разбирам колко добронамерени и разбиращи бяхте всички, и колко мъдри съвети получих тогава.

Бях забравила за тази тема, но днес се присетих. Мога да дам обратна връзка: 7 години след първата ми среща със Стрелеца, аз вече съм обвързана в сериозна връзка с Козирог и куче. Но той се появи отново и обърка всичко в мен. През април трябва да празнувам с Козито 5 години връзка, а се чудя дали изобщо трябва да останем заедно. Обичам го, но нещо много ми липсва, нещо не ми достига, и не мога да дефинирам какво е точно. А Стрелецът, който само се появява и изчезва от живота ми, през януари се пръкна от нищото развявайки снимки на Северното сияние, за което знае, че мечтая да гледам и аз, подхвърля ми покана да ида догодина пак с него да го гледаме, и ми заявява: "Добре, айде да се взимаме, идваш в Лондон, женим се и имаме деца".  :o :angry: :unsure: И най-лошото е, че преди две седмици се видяхме и не спирам да мисля за него, и в моменти на лудост си представям как зарязвам всичко и заминавам при него. 

За тези 7 години аз порастнах. Прекарах 4 от тях в Дания с моя Козирог. Той ме спаси, бях развалина, когато го срещнах, излекува разбитото ми сърце, подари ми датската приказка, в която бяхме двамата заедно, сами срещу целия свят и семейството му. Но се върнахме в София преди месеци, а аз не се чувствам добре тук.
Искам да съм отговорен човек, но си оставам непоправима романтичка, и сърцето ми все жадува за този пламък, страст, ентусиазъм и наслада от живота, които ми липсват. И тоя Стрелец разклати всичко в мен. Но какъв е сегашният урок? - да обърна гръб на човека, който ми дава обич, сигурност и закрила, с който ме създали нещо истинско с много усилия, за да последвам някакъв импулс и да рискувам да загубя всичко ценно в живота си, или да приема, че е просто фантазия, че вече съм открила човека за мен, че трябва да оценя това, което имам до себе си, а не да забивам в поглед, в онова, което нямам?

Знам, че трябва да вмъкна и моя астрологична интерпретация, но винаги съм акцентирала на самоанализа и как ме кара да се чувствам даден човек: неговата Луна във Везни е това, което търси моята везнишка Луна. Прекарали сме стотици часове в разговори онлайн и едва 4 реални срещи, но всеки път го чувствам ужасно близък. Също така има взвривоопасно физическо привличане, но съм сигурна, че е много повече от либидо, поне от моя страна, защото ми се иска да съм част от живота му. И този пламък в очите. :) Моят въздух иска точно такъв, който да разпали пожар.

Прикачвам синастрията ни и солара ми за 2019-та. Това, което силно ме вълнува е, дали се вижда в солара някаква радикална промяна - връзка/местоживеене/мироглед. Знам, че след толкова години навярно няма кой да се включи с коментар, но дори и това, което пиша сега ще ми е от полза занапред, за да се погледна отстрани и да не допускам старите грешки от миналото. И накрая ще си събера всички теми от форума и ще напиша любовен роман. :)
8
Астрология / Re: Слънчеви и Лунни затъмнения
« Последна публикация от xtz - Януари 06, 2019, 07:54:23 pm »
Здравейте!

Какво ще кажете за лунно затъмнение върху южен възел?

При пълнолуние върху северния възел, преди години ми се случи нещо, което ще помня и нося до края на живота си, не беше приятно, но беше по моя воля.

А сега предстои обратно луната ще е върху южен, а слънцето върху северен възел..

Като цяло пълнолунията ги свързвам с край, завършек на нещо. Възлите свързвам с кармата, бъдещето и миналото, изключително чувствителни точки, пътя на душата..

Разкажете дали сте преживели затъмнение, попадащо върху възлите :)
9
Астрология / Протести , оставки и какво след тях?
« Последна публикация от Марая - Ноември 19, 2018, 02:15:40 am »
Датата е 26.03.2017...Неподходяща дата за избори. Неправилно време.

Е, народа е свикнал с това , но колко ли ще продължи живота на новия парламент ще подскажат планетарните периоди и конфигурации и правилния прочит на звездната динамика.
Аз мисля , че той ще продължи най-късно до октомври 2019.
Сътртесенията ще започнат през пролетта на същата година , но пика е през есента.


Тежките планети не са спътници на тези избори. А нищо не се случва без подкрепата на Сатурн и тежкарите след него.
През 2018-та Сатурн ще направи опозиция с наталния Сатурн от картата на България. Ще застане върху наталната Луна и АСЦ на картата...Време разделно. Планетата Сатурн се свързва с думи като догма , консерватизъм , загуби , икономия , бедност , стари хора , бюрокрация. Успехите на Сатурн са трайни , значими и сигурни , но те идват трудно и със закъснение.
В този период ще дойде времето на опозиционните сили.
Опозицията на планетата предполага отговорност , сигурност и стабилност.
Тези три неща са водещи и съпътстващи цикъла на Сатурн.
Ето защо си мисля , че докато Сатурн не осъществи срещата си с Плутон в собствения си знак Козирог в България стабилност и сигурност е невъзможна.
През януари 2020 г. Сатурн и Плутон ще се срещнат във 23-я градус /трета декада/ озарени от приближаващите експанзивни лъчи на Юпитер , който е осъществил вече тригоналната си връзка с Уран от Телец...
Звучи подкрепящо и някак оптимистично...
Сатурн е управител на АСЦ - общността , страната , Плутон управлява МЦ - върховната власт , президента , престижа на държавата , съдбата на нацията.

Безспорен факт , че най-важните точки във всяка карта са нейните кардинални оси  а именно АСЦ/ДСЦ , МЦ/ИЦ.
Това обещаващо планетарно положение в небето гарантира мощна енергия , която ще поеме нова и правилна посока.
Тази среща е в 1-ви дом от наталната карта на България . Облика на страната , реда и сигурността , както и визията и ще бъдат коренно променени и то в положителна посока.
Нищо чудно страната и народа да решат  че толкова много депутати са абсолютно ненужни и управлението на държавата да премине от парламента в ръцете на президента.
Тогава със сигурност ще имаме един сигурен и стабилен парламент и правителство , което ще работи за народа и Родината.

А до тогава ?!  :) БОГ ДА ПАЗИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

[/size][/color]
Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/ и не я използвате с комерсиална цел.


Основни карти по които ще разгледам актуалните теми на правителствената и парламентарна криза.

В основната карта намираме луната на България в козирог на 5 гр и 03 мин. почти в съвпад с Асц. на 10гр.06мин. Транзитния Сатурн доволно време се повъртя в градусите на луната , като последната точна прегръдка на Сатурн с луната е от 2ри до 13ти ноември 2018.
Точния аспект с Асц на картата на България е преди коледа от 21 до 28-ми декември.
А на 02.07.2019 предстои  Новолуние 10гр38‘ Рак, 22:16 часа – Пълно Слънчево затъмнение.
Смятам , че това затъмнение ще бъде от голямо значение за страната ни.

В картата на инаугурацията на правителството сатурн попада в 5-ти дом в Стрелец , а луната е в 1-ви дом в знака на дева. Двете планети ,Сатурн и Луна  са основни фактори за мен при политически предсказания.
Днес Юпитер е в точен съвпад със Сатурн от картата на инаугурацията. Тригона с Луната от картата на инаугурацията е отминал , а в основната карта предстои в началото на януари 2019 година опозиция на Сатурн към наталната му позиция. Като по същото време Сатурн ще бъде в тригон с МЦ от картата на правителството.

Признавам ,че картите и транзитите ми изглеждат несинхронични. Ако приема основната карта като конституция е видно и буквално народното недоволство , проблема на майките с болните деца /Луната/ , предстоящата опозиция на Сатурн прекосяването на Асц - СВЕТЛО и видно място . Извода е , че протестите ще продължат и в идния месец. При точната опозиция на Сатурн са възможни тежки и сериозни сблъсъци власт - народ. И като знам , че след Сатурн нищо не е същото е твърде възможно да бъде издаден указ за нов парламент в рамките на февруари , март.

Ноо , но в картата на инаугурацията нещата не изглеждат така. Основния предстоящ аспект е тригон на Сатурн с МЦ и Слънцето...Та по този повод имам следните съмнения и колебания:

-Дали протестите за цените на горивото не са планети?
-Дали оставката на Валери Симеонов не е прах в очите на избирателя?
-Дали протеста на майките не беше употребен и използван?
-Дали това не е заявка за нов мандат на Борисов?

Пълен мандат на кабинетите Борисов 1 , Борисов 2 няма. Защо да няма и Борисов 4 , след Борисов 3?!
Сатурн се свързва с умелите подмолни битки. Сатурн няма принципи когато става дума за власт. Защото неговия принцип е властта на всяка цена.
Някак си при условията на пазарна икономика ми се струва невъзможно правителството да определя цените на горивата.

Та..какво стана с ЧЕЗ и Гинка?

Навън вали , дъжда вероятно ще отмие спомените и за тези протести , оставки и подигравки с най-святото -МАЙКАТА. А когато самозабравилите се политици забравят за майките си , за селцата от които са тръгнали тогава настъпва най-страшната болест , за която няма лек ,защото тя е като епидемия от времето на войните . ЧУМАТА , която разяжда душите и ДУХА на нацията.

Да няма после Оти ги ручахме жабетата?
10
Астрология / Транзити през 2019
« Последна публикация от Марая - Ноември 04, 2018, 02:22:11 am »
Раху и Кету ще преминат в сидералните Близнаци / Стрелец през март 2019.
Ако следваме логиката , че това е волана на всеки автомобил или на всяка натална карта , то промяната на знаците както и всяка домофикация в различните натални карти ще поставят нов акцент за 1,6м. Или това което е било актуално ще бъде избутано в ъгъла и забравено. На ход са съвършено нови теми.
Но най-важна ще бъде промяната за сидералните близнаци и стрелци. Или хората родени в периода 18 декември 16 януари и 17 юни 19 юли.
Обрати и възврати за Раху /Главата на дракона/ ,тъй като ще изисква духовни практики, предназначени да култивират самосъзнанието и да доведат до просветление , вътрешно удовлетворение, вяра в простия духовен живот, желанието да се отървем от отрицателните енергии, чувства и мисли.
През периода следва да се развива етиката, а фокусът на вниманието да се измества от  себе си към благосъстоянието на обществото. След неподчинението Раху  изисква  да се  осъзнават нуждите на другите хора.
По това време Кету ще изисква дълбоко уважение към традиционните ценности и желание да бъдат защитени , нетърпимост към всичко, което не съответства на общоприетото понятие за почтеност. Духовните и философски мотиви ще  са насочени към намирането на практически решения на проблемите на живота.
 Нула толерантност към задкулисни влияния и измами. за да се разкрие истинската природа на душата.


Сатурн ще остане в знака на щедрия стрелец през цялата година , като от март ще дели съзвездие стрелец заедно с Кету /Опашката на дракона/. Това от една страна ще донесе проблеми за Сатурн тъй като той е враг на Кету. От друга страна не са изключени тежки военни действия с нови територии, огромни пожари и изригване на вулкани.
От 13° 20' Стрелец - 26° 39' Стрелец се намира накшатра Пурва-Ашадха.
Това е една  от най-оптимистичните накшатри . Тя винаги е готова и тръпне в очакване . Пурва Ашадха не се страхува от препятствията и не приема неуспехите.  Сатурн ще действа   без да мисли за последствията и резултатите, а това ще създаде опасни и конфликтни ситуации и моменти . Това е място с експлозивна природа, която трудно може да се контролира, ако наистина избухне. И тази характерна черта за накшатрата  не може да бъде спряна, дори и целомъдрения Сатурн  да разбере безполезността на усилията си.Непобедима - това е нейното име. Нереалистични надежди, амбиции и цели по време на транзита на Сатурн. Взривоопасното място и планетата на съдбата ще бележат с трайни и непоправими събития човечеството като  обявяването на война и други агресивни действия.

Изненадата през годината ще дойде от Юпитер , който се намира в знак на приятел . Скорпион се управлява от планетата Марс , а той е в приятелски отношения с Юпитер. Далеч по-добре ще се усеща влиянието на големия добротворец Юпитер в знака на Скорпиона.
Неговото изключително бързо движение през съзвездие Скорпион ще даде  тласък за експанзия и мащаб на темите свързани с 8-ми мунданен дом , както и аналогиите на Скорпиона.

До 3° 19' в Скорпион Юпитер ще бъде в силата си , защото попада в собствена накшатра Вишабха.
От 3° 20' Скорпион - 16° 39' Скорпион Юпитер попада в накшатра Анурадха управлявана от Сатурн.
От 16° 40' Скорпион - 29° 59' Скорпион Юпитер попада в накшатра Джиештха управлявана от Меркурий.

От 11 април до 12 август 2019 Юпитер ще бъде ретрограден в накшатрите Анурадха и Джиештха.

следва продължение....
Страници: [1] 2 3 ... 10