Здравей Гост

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Алтернативна Медицина / Re: Лекът за всички видове рак
« Последна публикация от imanolov - Юли 21, 2020, 08:09:36 pm »
Здравейте, нека да направим опит да съживим малко тази наистина интересна тема. Накратко ще споделя, моите първи мисли и впечатления за този така полезен корен. Когато чух за него наистина малко го презирах с това как може да помогне за толкова голям брой неща в човешкото тяло. В даден момент имах здравословни проблеми, които не искам да споменавам, но в крайна сметка реших да пробвам какъв ефект ще има върху моя организъм, все пак нищо не можеш да изгубиш като пробваш. Всичко, което ми трябваше успях да намеря в ето тази много подредена и поне за мен полезна статия - https://www.forlife.bg/kurkumin
Споделете и вие, къде успяхте да намерите какви са свойствата на куркумата, и може би различни рецепти за приготвяне за консумация?

Поздрави!
2
Астрология / Re: Пролетно равноденствие 2020
« Последна публикация от Марая - Април 05, 2020, 03:43:11 am »
По Нептун са и големите лъжи и химери. По Нрптун е и колективната карма.

Тази планета е свързана с колективните енергии и показва какви са задачите на дадено поколение по отношение та културата, духовността, вярата, творчеството. Показва и в какво отношение това поколение ще се бори със заблуди, илюзии, самоизмама и откъсване от реалността. За отделния човек са важни аспектите на Нептун към личните планети, както и позицията му по дом и не толкова по знак.
Като "тежкар",така ги наричам Уран, Нептун и Плутон,въздействието и се усеща години на ред.
Нептун е и висшата октава на луната,така ,че.... символизира висшата духовност, чувствителността, разбирането, състраданието; не обича да бъде твърд и стабилен; управлява политиката и духовността...

Една от малко проучените планети , но в никакъв случай маловажна в астрологията....
Нептун е проза и поезия , телевизия , мистика и сънища , интуиция , Нептун е болка и разочарование , Нептун е алтернативна медицина , божествена любов , отрова , планета на заблудите и объркването , но и на вдъхновението и творческите фантазии...

Изключително важна за знака Риби , тъй като е техния нощен управител Нептун е  белязала с мистика представителите на слънчевия знак Риби...., както и всичко в наталната карта свързано с дома в който попада и управлява....

Тук съм писала преди години...уау преди 10 г.

http://astrosite.org/index.php?topic=4916.0
3
Астрология / Синастрия - имаме ли бъдеще?
« Последна публикация от guapa79 - Март 26, 2020, 02:29:23 am »
Здравейте!  :blink:
Ще съм много благодарна, ако някой погледне и разтълкува поне малко синастрията ми с един мъж. Не знам дали сайтът, в който съм направила картата, дава точен резултат, затова ще кажа и рождените дати и часове на двама ни.
Аз - 09.08.1979г., 00:15ч., Пловдив
Той - 03.12.1978г., 14:20ч., Варна
4
Е,българите ***имаме*** късмет.

Ще се наложи да бъде изтеглен кредит ,за да спаси здравеопазването и икономиката...

http://astroseer.net/index.php?topic=3337.0
5
Астрология / Септември няма да има пик на корона вирус в България
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:41:20 pm »
Картата на равноденствието показва овладяване на пандемията.
6
Астрология / Край на пандемията и тайните от корона вирус COVID-19
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:39:22 pm »
На 21 юни 2021г   ще бъде разгадано и сведено на знанието на света всичко за пандемията.
Болеста ще има ваксина и бързо лечение.
7
Астрология / Пролетно равноденствие 2020
« Последна публикация от Марая - Март 19, 2020, 06:30:37 pm »
За Варна настъпва на 20.03.2020 в 5 и 50 мин а.м

луна в 12 дом , стелиум марс ,юпитер ,сатурн. плутон в 11ти , слънце в 1ви ,асц риби в съвпад с нептун.

тема в следващите месеци ще бъде пандемията -нептун на асц.вирусите са по нептун.

11ти дом козирог - парламента,  съюзи с чужди страни приятели, национални цели и задачи, ползите от други страни.Подкрепа ,протекции ,групи по интереси, приятели. стелиум марс ,юпитер ,сатурн. плутон в 11ти.

2ри дом телец венера на трон в съвпад с парс фортуна.

луна в 12 дом - народа е под карантина ,затворен...Или до 3 месеца народа ще продължи да бъде под стрес ,страх , напрежение ,изолиран от социалния живот.

https://www.youtube.com/watch?v=y-hNo2i3jdw
8
Астрология / Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
« Последна публикация от LibrawithTaurus - Февруари 28, 2019, 12:42:23 pm »
7 години след тази тема, отново се върнах тук. :) Уау!  Изчетох всичко и се убедих, че аз наистина мога да бъда голяма досадница, говорейки за обърканите си чувства и търсейки отговор за терзанията си. А може би просто обичам да говоря за Любов. Благодарна съм на всички, които коментираха, от дистанцията на времето разбирам колко добронамерени и разбиращи бяхте всички, и колко мъдри съвети получих тогава.

Бях забравила за тази тема, но днес се присетих. Мога да дам обратна връзка: 7 години след първата ми среща със Стрелеца, аз вече съм обвързана в сериозна връзка с Козирог и куче. Но той се появи отново и обърка всичко в мен. През април трябва да празнувам с Козито 5 години връзка, а се чудя дали изобщо трябва да останем заедно. Обичам го, но нещо много ми липсва, нещо не ми достига, и не мога да дефинирам какво е точно. А Стрелецът, който само се появява и изчезва от живота ми, през януари се пръкна от нищото развявайки снимки на Северното сияние, за което знае, че мечтая да гледам и аз, подхвърля ми покана да ида догодина пак с него да го гледаме, и ми заявява: "Добре, айде да се взимаме, идваш в Лондон, женим се и имаме деца".  :o :angry: :unsure: И най-лошото е, че преди две седмици се видяхме и не спирам да мисля за него, и в моменти на лудост си представям как зарязвам всичко и заминавам при него. 

За тези 7 години аз порастнах. Прекарах 4 от тях в Дания с моя Козирог. Той ме спаси, бях развалина, когато го срещнах, излекува разбитото ми сърце, подари ми датската приказка, в която бяхме двамата заедно, сами срещу целия свят и семейството му. Но се върнахме в София преди месеци, а аз не се чувствам добре тук.
Искам да съм отговорен човек, но си оставам непоправима романтичка, и сърцето ми все жадува за този пламък, страст, ентусиазъм и наслада от живота, които ми липсват. И тоя Стрелец разклати всичко в мен. Но какъв е сегашният урок? - да обърна гръб на човека, който ми дава обич, сигурност и закрила, с който ме създали нещо истинско с много усилия, за да последвам някакъв импулс и да рискувам да загубя всичко ценно в живота си, или да приема, че е просто фантазия, че вече съм открила човека за мен, че трябва да оценя това, което имам до себе си, а не да забивам в поглед, в онова, което нямам?

Знам, че трябва да вмъкна и моя астрологична интерпретация, но винаги съм акцентирала на самоанализа и как ме кара да се чувствам даден човек: неговата Луна във Везни е това, което търси моята везнишка Луна. Прекарали сме стотици часове в разговори онлайн и едва 4 реални срещи, но всеки път го чувствам ужасно близък. Също така има взвривоопасно физическо привличане, но съм сигурна, че е много повече от либидо, поне от моя страна, защото ми се иска да съм част от живота му. И този пламък в очите. :) Моят въздух иска точно такъв, който да разпали пожар.

Прикачвам синастрията ни и солара ми за 2019-та. Това, което силно ме вълнува е, дали се вижда в солара някаква радикална промяна - връзка/местоживеене/мироглед. Знам, че след толкова години навярно няма кой да се включи с коментар, но дори и това, което пиша сега ще ми е от полза занапред, за да се погледна отстрани и да не допускам старите грешки от миналото. И накрая ще си събера всички теми от форума и ще напиша любовен роман. :)
9
Астрология / Re: Слънчеви и Лунни затъмнения
« Последна публикация от xtz - Януари 06, 2019, 07:54:23 pm »
Здравейте!

Какво ще кажете за лунно затъмнение върху южен възел?

При пълнолуние върху северния възел, преди години ми се случи нещо, което ще помня и нося до края на живота си, не беше приятно, но беше по моя воля.

А сега предстои обратно луната ще е върху южен, а слънцето върху северен възел..

Като цяло пълнолунията ги свързвам с край, завършек на нещо. Възлите свързвам с кармата, бъдещето и миналото, изключително чувствителни точки, пътя на душата..

Разкажете дали сте преживели затъмнение, попадащо върху възлите :)
10
Астрология / Протести , оставки и какво след тях?
« Последна публикация от Марая - Ноември 19, 2018, 02:15:40 am »
Датата е 26.03.2017...Неподходяща дата за избори. Неправилно време.

Е, народа е свикнал с това , но колко ли ще продължи живота на новия парламент ще подскажат планетарните периоди и конфигурации и правилния прочит на звездната динамика.
Аз мисля , че той ще продължи най-късно до октомври 2019.
Сътртесенията ще започнат през пролетта на същата година , но пика е през есента.


Тежките планети не са спътници на тези избори. А нищо не се случва без подкрепата на Сатурн и тежкарите след него.
През 2018-та Сатурн ще направи опозиция с наталния Сатурн от картата на България. Ще застане върху наталната Луна и АСЦ на картата...Време разделно. Планетата Сатурн се свързва с думи като догма , консерватизъм , загуби , икономия , бедност , стари хора , бюрокрация. Успехите на Сатурн са трайни , значими и сигурни , но те идват трудно и със закъснение.
В този период ще дойде времето на опозиционните сили.
Опозицията на планетата предполага отговорност , сигурност и стабилност.
Тези три неща са водещи и съпътстващи цикъла на Сатурн.
Ето защо си мисля , че докато Сатурн не осъществи срещата си с Плутон в собствения си знак Козирог в България стабилност и сигурност е невъзможна.
През януари 2020 г. Сатурн и Плутон ще се срещнат във 23-я градус /трета декада/ озарени от приближаващите експанзивни лъчи на Юпитер , който е осъществил вече тригоналната си връзка с Уран от Телец...
Звучи подкрепящо и някак оптимистично...
Сатурн е управител на АСЦ - общността , страната , Плутон управлява МЦ - върховната власт , президента , престижа на държавата , съдбата на нацията.

Безспорен факт , че най-важните точки във всяка карта са нейните кардинални оси  а именно АСЦ/ДСЦ , МЦ/ИЦ.
Това обещаващо планетарно положение в небето гарантира мощна енергия , която ще поеме нова и правилна посока.
Тази среща е в 1-ви дом от наталната карта на България . Облика на страната , реда и сигурността , както и визията и ще бъдат коренно променени и то в положителна посока.
Нищо чудно страната и народа да решат  че толкова много депутати са абсолютно ненужни и управлението на държавата да премине от парламента в ръцете на президента.
Тогава със сигурност ще имаме един сигурен и стабилен парламент и правителство , което ще работи за народа и Родината.

А до тогава ?!  :) БОГ ДА ПАЗИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

[/size][/color]
Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/ и не я използвате с комерсиална цел.


Основни карти по които ще разгледам актуалните теми на правителствената и парламентарна криза.

В основната карта намираме луната на България в козирог на 5 гр и 03 мин. почти в съвпад с Асц. на 10гр.06мин. Транзитния Сатурн доволно време се повъртя в градусите на луната , като последната точна прегръдка на Сатурн с луната е от 2ри до 13ти ноември 2018.
Точния аспект с Асц на картата на България е преди коледа от 21 до 28-ми декември.
А на 02.07.2019 предстои  Новолуние 10гр38‘ Рак, 22:16 часа – Пълно Слънчево затъмнение.
Смятам , че това затъмнение ще бъде от голямо значение за страната ни.

В картата на инаугурацията на правителството сатурн попада в 5-ти дом в Стрелец , а луната е в 1-ви дом в знака на дева. Двете планети ,Сатурн и Луна  са основни фактори за мен при политически предсказания.
Днес Юпитер е в точен съвпад със Сатурн от картата на инаугурацията. Тригона с Луната от картата на инаугурацията е отминал , а в основната карта предстои в началото на януари 2019 година опозиция на Сатурн към наталната му позиция. Като по същото време Сатурн ще бъде в тригон с МЦ от картата на правителството.

Признавам ,че картите и транзитите ми изглеждат несинхронични. Ако приема основната карта като конституция е видно и буквално народното недоволство , проблема на майките с болните деца /Луната/ , предстоящата опозиция на Сатурн прекосяването на Асц - СВЕТЛО и видно място . Извода е , че протестите ще продължат и в идния месец. При точната опозиция на Сатурн са възможни тежки и сериозни сблъсъци власт - народ. И като знам , че след Сатурн нищо не е същото е твърде възможно да бъде издаден указ за нов парламент в рамките на февруари , март.

Ноо , но в картата на инаугурацията нещата не изглеждат така. Основния предстоящ аспект е тригон на Сатурн с МЦ и Слънцето...Та по този повод имам следните съмнения и колебания:

-Дали протестите за цените на горивото не са планети?
-Дали оставката на Валери Симеонов не е прах в очите на избирателя?
-Дали протеста на майките не беше употребен и използван?
-Дали това не е заявка за нов мандат на Борисов?

Пълен мандат на кабинетите Борисов 1 , Борисов 2 няма. Защо да няма и Борисов 4 , след Борисов 3?!
Сатурн се свързва с умелите подмолни битки. Сатурн няма принципи когато става дума за власт. Защото неговия принцип е властта на всяка цена.
Някак си при условията на пазарна икономика ми се струва невъзможно правителството да определя цените на горивата.

Та..какво стана с ЧЕЗ и Гинка?

Навън вали , дъжда вероятно ще отмие спомените и за тези протести , оставки и подигравки с най-святото -МАЙКАТА. А когато самозабравилите се политици забравят за майките си , за селцата от които са тръгнали тогава настъпва най-страшната болест , за която няма лек ,защото тя е като епидемия от времето на войните . ЧУМАТА , която разяжда душите и ДУХА на нацията.

Да няма после Оти ги ручахме жабетата?
Страници: [1] 2 3 ... 10