Astrosite.org - Форум за Астрология

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Юни 04, 2018, 08:03:33 pm 
Започната от Марая - Последна публикация от nikoleta
здравейте. нова съм в това и ме извинете, че не мога да си направя сама дори карта, но моля ви помогнете ми. много ме вълнува един въпрос. има един човек, който мисля не е безразличен към мен, но не го разбирам. доста е странен. въпросът ми е ще направи ли нещо нещата да се случат между нас или има друга? софия, 20:54 часа. благодаря ви предварително.

 2 
 -: Май 03, 2018, 08:08:26 pm 
Започната от Марая - Последна публикация от medeira
Здравейте 

 От давна не е писано тук , но ще си задам въпроса. 
 Ще имам ли и кога сериозна връзка?
 Благодаря

 3 
 -: Февруари 20, 2018, 04:05:49 pm 
Започната от MoonLight - Последна публикация от zdravevinobg
Пожелавам на всички следното: на Здраве и Вино да е!

 4 
 -: Февруари 19, 2018, 10:21:34 pm 
Започната от lorelon123 - Последна публикация от lorelon123
Очертава ли се такова нещо и кога горе долу?
Бях на астролог и ми каза, че ще имам връзка 28-ми август 2017...

Картата ми:

https://horoscopes.astro-seek.com/calculate-transit-chart/?send_calculation=1&muz_narozeni_den=28&muz_narozeni_mesic=6&muz_narozeni_rok=1998&muz_narozeni_hodina=07&muz_narozeni_minuta=53&muz_narozeni_city=Sofia%2C+Bulgaria&muz_narozeni_mesto_hidden=Sofia&muz_narozeni_stat_hidden=BG&muz_narozeni_podstat_kratky_hidden=Sofia+City+Province&muz_narozeni_podstat_hidden=Sofia+City+Province&muz_narozeni_podstat2_kratky_hidden=undefined&muz_narozeni_podstat3_kratky_hidden=undefined&muz_narozeni_input_hidden=&muz_narozeni_sirka_stupne=42&muz_narozeni_sirka_minuty=42&muz_narozeni_sirka_smer=0&muz_narozeni_delka_stupne=23&muz_narozeni_delka_minuty=19&muz_narozeni_delka_smer=0&muz_narozeni_timezone_form=auto&muz_narozeni_timezone_dst_form=auto&send_calculation=1&zena_narozeni_den=19&zena_narozeni_mesic=2&zena_narozeni_rok=2018&zena_narozeni_hodina=07&zena_narozeni_minuta=53&zena_narozeni_city=Sofia%2C+Bulgaria&zena_narozeni_mesto_hidden=Sofia&zena_narozeni_stat_hidden=BG&zena_narozeni_podstat_kratky_hidden=Sofia+City+Province&zena_narozeni_podstat_hidden=Sofia+City+Province&zena_narozeni_podstat2_kratky_hidden=undefined&zena_narozeni_podstat3_kratky_hidden=undefined&zena_narozeni_input_hidden=&zena_narozeni_sirka_stupne=42&zena_narozeni_sirka_minuty=42&zena_narozeni_sirka_smer=0&zena_narozeni_delka_stupne=23&zena_narozeni_delka_minuty=19&zena_narozeni_delka_smer=0&zena_narozeni_timezone_form=auto&zena_narozeni_timezone_dst_form=auto&house_system=placidus#tabs_redraw


 5 
 -: Ноември 21, 2017, 09:39:37 pm 
Започната от LoneWolf - Последна публикация от LoneWolf
Здравейте,

Първо, извинете, че не се ориентирам добре и как се поства за синастрии - видях бележки от админите, че много от новите потребители бъркат...

Второ, консултирах се с астролог, опитах се да чета в интернет, нямам много опит в астрологията - насоките на астролога ме объркаха още повече; мисля, че имам известна вина в това, че не разбирах много обясненията... Всичко, което прочетох/намерих в интернет - за синастрия и композит - в едни ресурси се тълкува по един начин, в други - фаталистично, примерно и не можах да сглобя пъзела... Затова се обръщам към вас с последна надежда за яснота по вълнуващия ме въпрос или поне насока как да се оттърся от ситуацията.

Накратко: Влюбих се в мъж, който живее в друг град; комуникацията беше интензивна. Той е с асцендент и луна в Скорпион и чувствам, че има нужда от своята дистанцираност, обраност и резервираност. Това ми харесва, но с времето ( 8 месеца познанство), започнах да се обърквам. Чувствам, че ни е грижа един за друг и има потенциал за развитие в отношенията; в същото време ме преследва (и поради минал опит) чувството, че той просто си играе с мен.
Проблем: не мога да го изкарам от съзнанието си, не мога и да го притискам да ми дава отговори (какво представлявам аз за него...), ако той не е готов да ги даде.
Чувствам се блокирана, допускам, че проблемът (не) е само в мен, а може би той има неща, които трябва да си реши/преодолее/преживее, но не искам да се натрапвам и не знам какво да правя.
Да чакам или да приключа?
Само в моята глава ли е близостта между нас? Има ли взаимност?
Има ли шанс за връзка?
Даже вече не знам какво да гледам и къде да търся отговори. И асцендентът ми в Дева не ми прави нещата по-леки.....
Благодаря ви много!
Прикачвам синсатрия, аз съм вътрешния кръг, както и лист с аспекти.

 6 
 -: Ноември 20, 2017, 12:41:27 pm 
Започната от Terziev - Последна публикация от Terziev
:rolleyes:Топ мебелни предложения как да обзаведете Вашият дом и офис за удобна работа със смартфони, таблети и лаптопи.
Предполагам, че Ви се е случвало да се чудите къде да си включите телефона да се зарежда а в същото време и да е близо до Вас ?
Бюрата и всички мебели по поръчка могат да имат удобни контакти хем далеч от малки деца, хем на една ръка разстояние.
Ние от https://mebeli-po-poruchka.com/ не спим, а се стараем да Ви служим по най-добрият начин.
Очакваме Ви !

 7 
 -: Септември 06, 2017, 10:54:31 pm 
Започната от strawberry - Последна публикация от strawberry
Анализ. Какво да очаквам?!! Някои неща поне, защото сама не мога да разтълкувам. Има ли бъдеще такава връзка, съвместимост, слабости, силни страни. Такива неща.

Всяка връзка има бъдеще , ако има желание за развитие. В случая за любов ли иде реч?
Да :blink:

 8 
 -: Септември 06, 2017, 09:43:04 pm 
Започната от strawberry - Последна публикация от Марая
Анализ. Какво да очаквам?!! Някои неща поне, защото сама не мога да разтълкувам. Има ли бъдеще такава връзка, съвместимост, слабости, силни страни. Такива неща.

Всяка връзка има бъдеще , ако има желание за развитие. В случая за любов ли иде реч?

 9 
 -: Септември 06, 2017, 05:41:07 pm 
Започната от strawberry - Последна публикация от strawberry
Анализ. Какво да очаквам?!! Някои неща поне, защото сама не мога да разтълкувам. Има ли бъдеще такава връзка, съвместимост, слабости, силни страни. Такива неща.

 10 
 -: Септември 06, 2017, 03:47:47 pm 
Започната от strawberry - Последна публикация от Марая
Здравейте! Какво ще кажете за тази синастрия?

Синастрия.

Какво очакваш да чуеш? :blink:

Страници: [1] 2 3 ... 10