Astrosite.org - Форум

Астрология, Мистика, Съновник, Здраве => Съновник => Темата е започната от: lolitaa в Декември 22, 2013, 12:04:01 pm

Титла: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
Публикувано от: lolitaa в Декември 22, 2013, 12:04:01 pm
Здравейте! Напоследък много често ми се случва, като се унасям в съня си и да видя нещо за 1-2 сек. Снощи гледах някакъв филм и много ми се приспа, и си затворих очите за момент, и след малко видях един висок мъж,облечен с бели дрехи като доктор,  точно до леглото ми. Беше протегнал ръка към мен все едно да отида някъде с него...Беше с руса коса,но не видях лицето му...лицето му излъчваше някаква светлина, като слънце... Веднага отворих очи и се разтреперих.Много често ми се случва като затворя очи и да видя нещо за 1-2 сек. Преди няколко дни както бях заспала и видях отражението съвсем ясно на пра-баба ми на моето легло. Просто ме гледаше. Скоро видях пак така мъж, облечен в черно расо и кръст. Какво искат да ми кажат тези сънища според вас?

Сега се сетих,че снощи сънувах и някакво непознато хлапе. Не разбрах от къде се взе. Чакаше ме пред външната врата и като я отворих(отваряше се настрани,както плъзгащите врати) и видях някакви неща в самата врата като стириопор и кашони ,които се опитах да изкарам оттам,защото ги мислих за излишни и че пречат, но не успях. Само ги издърпах навън и после не успях да затворя вратата заради тях. Бях се панирала да не съм скапала вратата. После добре че дойде баща ми и ги прибра навътре. Как да тълкувам първия сън и този?
Титла: Re: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
Публикувано от: lolitaa в Декември 22, 2013, 03:35:48 pm
никой ли няма да се опита да разтълкува какъв е този мъж и съня с вратата... :(
Титла: Re: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
Публикувано от: remedeos в Декември 22, 2013, 05:30:01 pm
http://www.pozitivnoto.info/2009/06/dvata-vulka-v-nas.html
Титла: Re: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
Публикувано от: lolitaa в Декември 22, 2013, 05:43:16 pm
Хубави притчи...стимулират ме. А как да разтълкувам сънищата си? Възможно ли е мъжът в бяло да е моя духовен водач? А съня с вратата,която не успях да затворя,заради боклуците,които извадих от самата врата..?