Astrosite.org - Форум

Астрология, Мистика, Съновник, Здраве => Астрология => Темата е започната от: LibrawithTaurus в Декември 23, 2011, 11:55:09 am

Титла: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 23, 2011, 11:55:09 am
Здравейте отново. Преди време имах запитване относно как да постъпя с един Телец и тук получих много ценни съвети лично за мен, за което благодаря отново :). Усещам се, че като ми предстои нещо важно и не знам как да постъпя, решавам да се обърна към астрологията и да търся решението там, разбира се, не винаги с успех.

Ще опитам да не драматизирам много. Астрологично погледнато Везни и Стрелец си допадат много, а той ми показва, че държи на мен и му е приятно да прекарва времето си с мен. Аз обаче се държа много неадекватно - прикривам истинските си емоции и в много случаи съм леко груба с него. Сега е в Англия, в началото на януари се връща и ме накара да му обещая, че ще се видим, без да му налагам да си слага превръзка на очите. И аз обещах, ама ...Причината за моето притеснение е бившата му - отново ВЕЗНИ. Били са заедно 6 години (постоянни раздели и събирания) и се страхувам, че когато си дойде тук, ще се види с нея и...срещата с мен ще стане излишна. В един сайт прочетох това:

"Стрелец и Везни

Твърдо съм за тази комбинация! Ако поради някаква причина връзката бъде прекратена, тази двойка ще има втори шанс. Дори след много перипетии отново ще намерят пътя към сърцата си! Стрелците трудно се обвързват. Ще се наложи да се откажат от скитническата си страст, преди да започнат сериозна връзка. Везните, от друга страна, са чакали да се влюбят истински през целия си живот.
Двамата имат потенциал да изградят прекрасна връзка, но всичко е въпрос на време. Когато Стрелците утолят жаждата си за нови и нови житейски предизвикателства, навярно ще се върнат при Везните. Да се надяваме, че Стрелецът няма да ги кара да чакат твърде дълго."


Искам да Ви помоля да погледнете наталните ни карти, за да разбера дали връзката им е изчерпана или събиранията и разделите им не са случайни...и някак той е свързан с нея. Бяха ми споменали, че мъжът ми ще бъде "някой Ентелегент с Меркуриев акцент" (това Дева ли ще рече?) най-вероятно от чужда държава...Това наистина ли се вижда в наталната карта :>>?

Трябва ми хармония, а за да се случи трябва да съм сигурна, че съм на прав път, но сигурното е, че нищо не е сигурно...Така де, изпуснах си днес влака за вкъщи, ако го бях хванала, нямаше да ви занимавам сега. Извинявайте, ако съм досадна :>>, и весели празници! :>

(http://prikachi.com/images/87/4176087x.jpg)

(http://prikachi.com/images/90/4176090u.jpg)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 23, 2011, 12:07:03 pm
Имате съвпад на Луните - това е мощен аспект на съвместимост.

(http://prikachi.com/images/185/4176185L.gif)


(http://prikachi.com/images/191/4176191s.gif)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 23, 2011, 12:14:29 pm
Много не разбирам от синастрия, чела съм малко, но ми се струва, че тия трите нейни планети - слънце, луна, марс във неговия пети дом му влияят ем ... доста привличащо.  ;D ;D
А и този съвпад Марс-Плутон също би трябвало да даде доста добра сексуална съвместимост или поне сйкфхкдехфкевфхевфхйдфхк МНОГО страст.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 23, 2011, 12:57:38 pm
Благодаря ви! Това за Луните много ме радва :>>, а за сексуалната ни съвместимост, хахах ;>> - тук съмнения нямам :). Но ме притеснява интелектуалната ни съвместимост, защото понякога той е доста ...самоуверен, надут, и често натяква за умствените си способности, че можел да мисли бързо :>. Не се чувствам достатъчно умна до него. Той ме помоли да не се мъча да го анализирам астрологично, защото, цитирам -  "не подлежи на изследване, нито на анализ, нито на някаква подредба и ред" ...Но искам да го разбера някак, а ми е трудно, не съм познавач на характери, а и човешките взаимоотношения не са ми силната страна. :>
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 23, 2011, 01:23:45 pm
Меркуриите ви са в квадрат - определено мислите различно. Той има Меркурий в Стрелец в тригон с диспозитора си Юпитер. Сега, дали бързо мисли, не знам, но мисля, че е много любознателен, поглъща бързо нови знания и идеи, възможно е да има афинитет към чуждите езици и науката (нали е в чужбина, поне един чужд език ще му се наложи да научи). Също така мисля, че е доста приказлив и общителен (Меркурий в 7-ми дом), голям бърборко, умее да говори на всякакви теми, широка обща култура. Ти разсъждаваш различно. Докато той гледа на общата картина, търси идеята, без да обича да дълбае много-много в подробности и това е силната му страна - идейното мислене*, ти си по-интровертна и способна на задълбочен анализ. Тук бихте могли отлично да се допълните, ако примете силните и слабите страни на другия, вместо да си ги натяквате или да се самоизтъквате, както прави той.

*Тъй като той има и съвпад Меркурий/Сатурн, бих казала, че е надарен с бистър ум. Но тъй като Слънцето стои между двете планети, не съм сигурна доколко този бистър ум е способен и на обективност. По-скоро го виждам като "когато нещо ми харесва, е така, а ако не ми харесва, не е така".

Неговият съвпад Слънце/Сатурн е в квадрат с твоя съвпад АС/Меркурий. Мисля, че оттам идва твоята неувереност пред него. Той може да ти действа твърде респектиращо (човек с аспект Слънце/Сатурн желае да бъде уважаван), в негово присъствие да си гълташ езика, така да се каже. Уважаваш го, това е много хубаво, но не подценявай себе си заради това. Всеки има своите силни и слаби страни. ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 23, 2011, 01:37:54 pm
И аз щях да кажа, че оставам с впечатлението, че много се подценяваш.  :-\ Пък преди да влезеш в някакви отношение с един човек, е хубаво да си уверена в себе си, за да може да всяваш респект и в него и да не му вървиш много-много зад някои части и да прекалиш, понеже имаш себе си за слаба личност, пък него за великия Бог. По наталната карта определено изглежда интересен човек, но не може да прави всичко и си има и слабите страни.  :rolleyes: А ти имаш някои неща, които той пък не може.  :P
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Декември 23, 2011, 01:42:35 pm
Яко ще ги тресат тежките транзити в кардиналния кръст и двамата. Божа работа дали връзката им ще оцелее, но вероятно ще изпитват нужда да си починат един-от друг за известни периоди от време.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Декември 23, 2011, 01:43:21 pm
Меркуриите ви са в квадрат - определено мислите различно.

не само, че мислите различно, но и този аспект предразполага към караници и спорове.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 23, 2011, 01:46:54 pm

Не се чувствам достатъчно умна до него.

Като си била малка някой от родителите ти казвал ли ти е, че си глупава или че няма да си намериш умен мъж?

Имаше една съфорумка, която имаше такъв проблем и вряваше, че няма да си намери умен мъж.Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: eaglet в Декември 23, 2011, 01:50:35 pm
Меркуриите ви са в квадрат - определено мислите различно.

не само, че мислите различно, но и този аспект предразполага към караници и спорове.

От личен опит - при квадрат между двата Меркурия (караниците и споровете наистина са ужасни) и при подобно изказване от страна на "умника" (живях с такъв), аз бих потърсила друг обект за продължителна връзка  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 23, 2011, 01:54:33 pm
С опозиция на Мерковете също не е лесно. Имам шеф с лъвски Меркурий в опозиция с моя. Ако сме на едно мнение, това ще е чудо. Но в синастрията имаме и точна опозиция на Слънцата и квадратура на Марсовете, което допълнително нажежава атмосферата. ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: eaglet в Декември 23, 2011, 02:38:10 pm
С опозиция на Мерковете също не е лесно. Имам шеф с лъвски Меркурий в опозиция с моя. Ако сме на едно мнение, това ще е чудо. Но в синастрията имаме и точна опозиция на Слънцата и квадратура на Марсовете, което допълнително нажежава атмосферата. ;D

Сегашният ми партньор е с лъвски Меркурий. Погледнах ни синастрията ей сега и се оказва, че имаме 30 градусов аспект между неговия и моя Меркурий, друг никакъв аспект нямам от негови планети към моя Мерк. След оня бившия съпруг с квадрата и скандалите - явно не мога да понеса някой да ми аспектира Мерка  ;D Интересното е, че рачешкият ми Меркурий обича да си бъбри с лъвския до 3 часа сутринта  ;D ;D ;D Явно близките знаци са си добре заедно, нищо, че с моята вода може и да заливам огъня, но не се е оплакал, а напротив - търси комуникация и веднага реагира, ако нещо се умълча  ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Декември 23, 2011, 04:25:46 pm
Сегашният ми партньор е с лъвски Меркурий. Погледнах ни синастрията ей сега и се оказва, че имаме 30 градусов аспект между неговия и моя Меркурий, друг никакъв аспект нямам от негови планети към моя Мерк.

И вероятно неговият Меркурий е в тригон с твоята Луна, което би трябвало да внася хармония в комуникацията.  :blink:

С един мой бивш имахме квадрат Меркурий/Луна и имаше усещане за дразнене, комуникацията куцаше. Нищо, че неговият Меркурий бе в съвпад с моето Слънце. Основното усещане бе за нетактичност и безпардонност, много дразнещо за Луната ми, но му спестявах доста неща, премълчавах ги. Ако бях тогава със сегашния си акъл, хич нямаше да му мълча.  ;DТитла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: eaglet в Декември 23, 2011, 04:41:22 pm
Сегашният ми партньор е с лъвски Меркурий. Погледнах ни синастрията ей сега и се оказва, че имаме 30 градусов аспект между неговия и моя Меркурий, друг никакъв аспект нямам от негови планети към моя Мерк.

И вероятно неговият Меркурий е в тригон с твоята Луна, което би трябвало да внася хармония в комуникацията.  :blink:

С един мой бивш имахме квадрат Меркурий/Луна и имаше усещане за дразнене, комуникацията куцаше. Нищо, че неговият Меркурий бе в съвпад с моето Слънце. Основното усещане бе за нетактичност и безпардонност, много дразнещо за Луната ми, но му спестявах доста неща, премълчавах ги. Ако бях тогава със сегашния си акъл, хич нямаше да му мълча.  ;D

Ха, погледнах и наистина има точен тригон с луната ми и нептун - много са ни сладки приказките, по цяла нощ се приканваме, че споделям нещо за последно и ще се спи, ама не става  ;D Венерката ми дава квадрат към неговия Меркурий, но нищо не усещам за сега - освен, че по време на секс лесно успявам да го разсмея и от хилежа отидЕ секс вървежа  ;D ;D ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Декември 23, 2011, 05:14:18 pm

Не се чувствам достатъчно умна до него.

Като си била малка някой от родителите ти казвал ли ти е, че си глупава или че няма да си намериш умен мъж?

Имаше една съфорумка, която имаше такъв проблем и вряваше, че няма да си намери умен мъж.

Ооооооо, Хелооо! Като си била малка родителите ти казвали ли са ти, че ако не слушкаш Кумчо Вълчо ще те изпапка или Дядо Торбалан ще те сложи в торбата и ще те отведе в гората?
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Декември 23, 2011, 05:16:54 pm
Сегашният ми партньор е с лъвски Меркурий. Погледнах ни синастрията ей сега и се оказва, че имаме 30 градусов аспект между неговия и моя Меркурий, друг никакъв аспект нямам от негови планети към моя Мерк.

И вероятно неговият Меркурий е в тригон с твоята Луна, което би трябвало да внася хармония в комуникацията.  :blink:

С един мой бивш имахме квадрат Меркурий/Луна и имаше усещане за дразнене, комуникацията куцаше. Нищо, че неговият Меркурий бе в съвпад с моето Слънце. Основното усещане бе за нетактичност и безпардонност, много дразнещо за Луната ми, но му спестявах доста неща, премълчавах ги. Ако бях тогава със сегашния си акъл, хич нямаше да му мълча. ;D

Негов меркурий в съвпад с моя Луна във Водолей - абсолютна тактичност от моя страна, а аз приемах болезнено всяка негова дума. Защо? Защото той самия има квадрат на Меркурий с Луната си в Скорпион.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: eaglet в Декември 23, 2011, 05:29:24 pm

Не се чувствам достатъчно умна до него.

Като си била малка някой от родителите ти казвал ли ти е, че си глупава или че няма да си намериш умен мъж?

Имаше една съфорумка, която имаше такъв проблем и вряваше, че няма да си намери умен мъж.

Ооооооо, Хелооо! Като си била малка родителите ти казвали ли са ти, че ако не слушкаш Кумчо Вълчо ще те изпапка или Дядо Торбалан ще те сложи в торбата и ще те отведе в гората?

Разсмяхте ме, а тъкмо мислех да зачезвам и да си повишавам нивото на английския, че имам марс в девети дом по един хорар  ;D
Та: като бях малка, само на 14 години, си търсех УМЕН МЪЖ, и нищо друго не ме интересуваше т.е. за секс не съм и мислела, на тая възраст нямах подобни мисли  ;D И така, в търсенето на УМНИК се спрях при такъв, чийто Меркурий е в квадрат с моя Меркурий  ;D 
Искам да помоля момичето, пуснало темата, да не идеализира умника и да се развива по собствената си магистрала, щото оня другия като нищо ще й обясни, че не е на правилния път и ще я насочи към някоя задънена пътечка  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Декември 23, 2011, 05:32:32 pm
LibrawithTaurus, погледнах ви хороскопите и искам да ти отправя едно леко предупреждение.

Първо, да кажа, че имаш известна склонност да се подценяваш с този Асц Дева, но с течение на времето това се преодолява, ти си малка още. Освен това, струва ми се имаш и известна неувереност /Сатурн каре Слънце/ - в дългосрочен план обаче това може да се превърне в едно от най-силните ти оръжия за справяне с живота. В контактите с околните си много компромисна, тактична и деликатна. Трябв да се научиш да отстояваш себе си.
По повод на младежа - много неуловим и не особено емоционален ми се вижда. При него наистина, зодия Везни е силно заложена за партнъорства. 
Що се касае до вашата синастрия - определено има на какво да се развият нещата. Мисля, че първоначалното привличане от твоя страна към него ще бъде по-силно. От друга страна обаче неговата Нодална ос е в точен съвпад с оста АСЦ-ДСЦ при теб. Това е изключително силен акцент за връзка и привличане.
Дерзай смело и не се бой. Ако не стане, само той губи  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 23, 2011, 11:15:27 pm
Преди малко ме помоли да спра да харесвам всеки негов пост на стената му във ФБ, било...смущаващо...Хъх...Стана ми супер гадно ;(.Станала съм такава ревла, всичко ме разплаква...А един друг Стрелец, с който винаги сме си говорили приятелски ми каза преди дни "понякога искам да изчезнеш"...беше страшно грубо...; ( Защо да се срещам със СТРЕЛЕЦА? За да ми каже в лицето, че съм ужасна ли ;(, всеки път настоява да се показвам на камерата и всеки път го правя с много уговорки, но е виждал само лицето ми, тялото ми е ужасно....Като карикатура ще съм до него ;(...........

Grace, Mirabella, ThunderGoddess- всичко, което казвате, е така. Знам, че ми давате много добри съвети, но никак не ми е лесно да се превъзмогна. А и май не се уча от грешките си.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Декември 23, 2011, 11:18:44 pm
я се стегни ! мъжете не харесват ревли ! и стига си им правила евала ! правилно ти е казал Стрелеца - спри да харесваш всички постове на стената му ! я се направи на недостъпна и незаинтересована, да видиш какво ще стане !!

и по повод на грешките - ако не ги научиш дброволно, по лесния начин, живота ще те принуди да ги научиш по трудния - по-мъчително е и повече време отнема  :blink: тъй че, виж спести си някои елементарни неща !
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: venerra в Декември 23, 2011, 11:29:28 pm
LibrawithTaurus, не мога да ти направя синастрия, но мога да ти препоръчам да прочетеш няколко книги, които се надявам да ти помогнат да промениш мисленето си..оттам и живота си:
"излекувай живота си", луиз хей http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E8%E7%EB%E5%EA%F3%E2%E0%E9+%E6%E8%E2%EE%F2%E0+%F1%E8 (http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E8%E7%EB%E5%EA%F3%E2%E0%E9+%E6%E8%E2%EE%F2%E0+%F1%E8)

и "вярвай в себе си' пак на хей http://www.book.store.bg/p16955/viarvaj-v-sebe-si-uverenite-zheni-mogat-vsichko-luiz-hej.html (http://www.book.store.bg/p16955/viarvaj-v-sebe-si-uverenite-zheni-mogat-vsichko-luiz-hej.html)l

тази я няма в нета, но я има в книжарниците. ще ти помогне да придобиеш достойнство и самоуважение, от които мисля, имаш нужда.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 23, 2011, 11:29:58 pm
Как трябва да отвърна на това?  :'(

syrdi mi se nqma problemi, kogato reshish che ti e minalo ako iskash mi pishi, edinstvenata razlika e che az znaeh kakvo govorq i s kakva cel go kazah, dokyto ne sym ubeden che syshtoto moje da se kaje za teb snoshti...
no nvm
nqma da ti dosajdam poveche dokyto ti ne reshish da me potyrsish, tova ti go obeshtavam, az ne obicham da senatrapvam tam kydeto ne sym jelan
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: venerra в Декември 23, 2011, 11:36:50 pm
и още една ти препоръчвам - "любовна тактика" - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%EB%FE%E1%EE%E2%ED%E0+%F2%E0%EA%F2%E8%EA%E0 (http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%EB%FE%E1%EE%E2%ED%E0+%F2%E0%EA%F2%E8%EA%E0)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 23, 2011, 11:39:43 pm
Мда, и аз съм на мнение, че не трябва да го правиш. Така показваш някаква обсебеност.  :unsure: Наистина, човек, първо трябва да поработиш над себе си сериозно и оценката си, за да имаш каквото и да е било с който и да е било. Казвам ти го от личен опит. Бъди силна, не се разстройвай, ами поправи грешките си, въпреки емоционалната болка.
За тялото и ти и т.н - човек, трябва да приемаш и харесваш себе си, за да излъчваш енергия, която да кара другите да те харесват, иначе всичко просто се разваля много бързо като въздушна куличка.  :unsure: Какво толкова да ти има? Няколко кила отгоре ли?  :unsure: И аз в момента съм супер смешна, понеже качвам само на крака и гледаш корем няма, до кръста, идеално после еми ...  :-[ ... трябва да се работи над него, но се залових с това когато вече приемах себе си и приех че това ми е фигурата. Оправям си я от любов към себе си, не заради някой друг, и тва е правилната логика, ако ще правиш нещо такова за някой друг, просто няма смисъл. Но ПОПРАВИМО Е. Важно е какво ИЗЛЪЧВАШ а не каква си физически. Знаеш ли какви нахокани пухкавелки познавам и все под ръка с едни хубави слаби стройни момченца, да ти потекат лигите по тях  :rolleyes:По момченцата де, да не си помислят форумците нещо.  ;D

А за това, което е написал - според мен си написала някакво много емоционално словоизлияние и подсъзнателно или съзнателно, му държиш сметка какво прави и какво ти казва. Но в случая не можеш да направиш така, мила, първо понеже не сте обвръзани, второ защото си имаш работа с човек, който е с много свободолюбива натура и в тоя натал е адски подчертано че за него е важно да е прям и да не ограничават какво говори. Бъди по-умерена в това, което пишеш, не пиши само на емоции, замисли се разумно ли е, имаш предимството че не ти е пред очите, имаш времето да помислиш какво пишеш, имаш времето да оставиш емоциите да поизтекат малко преди да пишеш какъвто и да е било отговор. И ти имаш качествата, МОЖЕШ да му отговориш така, че и той да не знае какво да каже. Така че другия път помисли преди да пишеш. Иначе съдейки по тези думи, дал ти е възможност малко да се абстрахираш, преосмисли поведението си преди отново да тръгнеп да му говориш. Човека е с едно наум, но ако си оправиш начина на държане, всичко може да се оправи.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Декември 24, 2011, 01:03:05 am
LibrawithTaurus....,
Послушай сърцето си... :blink:
Стрелците/не всички/ са прекалено прями и директни...,до степен арогантност...,но нищо не е по-важно от искренното отношение...Разбира се , че този изказ може да нанесе рана...,но рана има само тогава когато има жива плът....Понякога именно стрелеца е този, който ще ти покаже , че си жив.... :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Декември 24, 2011, 07:36:23 am
От личен опит вече почти 7 години живе със Стрелец,мога да тикажа,че пораженческото поведение не е за тях, ако те приемат за дадебност,ако станеш"удобна" за него веднага ще търси тръпката в нещодруго. И аз бях като теб като по-малка, правех каквото той иска и го докарах до там да си прави каквото иска. НО се промених, Незнам от къде ми дойде тази увереност в себеси,започнах аз да казвам как искам,аз какво желая и мога да кажа,че вече толкова години той е лудо влюбен в мен, и изтръпва при мисълта да ме загуби.Но това е характерно за повечето връзки.Трябва на първо място да уважаваш себе си и тогава и другите ще те уважават. Трябва да се научиш да цениш себе си и едва тогава другите ще започнат да те ценят. Харесвам човека в който се превърнах,вече харесвам себе си, живея в синхрон със себе си(докъто Луната във Везни не се обади)  ;D Не се давай на един мъж,той да тича след теб и той да ти се моли. Успех от мен  :blink:

Много съм съгласна с Марая  :wub: Стрелците са болезнено откровени,казват истината такава каквато е,без да ги интересува дали ще те наранят.Много ме нараняваше в началото това, но с времето разбрах,че именно това му качество ме смъкваше на земята  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Shreya в Декември 24, 2011, 09:11:39 am
Преди малко ме помоли да спра да харесвам всеки негов пост на стената му във ФБ, било...смущаващо...Хъх...Стана ми супер гадно ;(.Станала съм такава ревла, всичко ме разплаква...А един друг Стрелец, с който винаги сме си говорили приятелски ми каза преди дни "понякога искам да изчезнеш"...беше страшно грубо.
Е, голяма работа като му харесваш постовете по стената, поне няма да се налага сам да си ги харесва ;D

Не оставяй така да ти говорят и да се държат с теб. Понякога е много трудно, наистина. Просто се разведри с нещо, празници идват - почини си. Все има неща, които биха ти отклонили вниманието.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 24, 2011, 10:08:43 am
Казах, че няма да драматизирам, а пък то... :> Благодаря за всеки коментар, venerra, мерси и за книгите! Много сте мили и приятелски настроени :)), от това имах нужда - да споделя на приятел и да получа съвет. За жалост нямам толкова близък човек до себе си. Хапнах тортичка и вече овладях донякъде емоциите, а все повтарям, че съм само хладен интелект  :P , без чувства...пълна глупост! :> За Стрелеца - се надявах тайничко да ми донесе късмет, хах :). Но в любовните опити досега не съм имала късмет и знам, че съм си виновна аз и пораженческото мислене при всеки риск. Трябва да си преразгледам приоритетите.

Идва Бъдни вечер! Коледният дух е тук! :)) Обичам да снимам и имах големи планове за зимни коледни снимки, но при мен още няма сняг...та празникът за мен започва, щом натрупа! :>> Желая Ви весели празници, много усмивки и подаръци  ;D , и стоплящи моменти! :) Благодаря отново!

http://www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 24, 2011, 12:31:50 pm
И аз така мисля, Либра. Не му давай много увереност, нека те гони момчето. Той е ловец. Не само защото е Стрелец, ами има и съвпад Марс/Плутон в Скорпион и Венера в 8-ми дом. И това ако не е аспект на повишеното либидо. ;D Тау-квадратът Луна/Венера/Юпитер, свързващ оста 5/11 с 8-ми дом, мисля, че му създава главоболия (или по-скоро на жените около него). Не го познавам, но съдейки по картата му, мисля, че си пада любител на жените и флирта с тях. Често чрез контактите си с жени трупа самочувствие и самоувереност (което май важи за повечето мъже).

И на теб желая Весела и Щастлива Коледа! А за новата година ти пожелавам повече увереност в себе си! Харесвай се, защото заслужаваш да бъдеш обичана и уважавана!... И пишеш много красиви стихове. ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 24, 2011, 04:23:03 pm
И на теб желая Весела и Щастлива Коледа! А за новата година ти пожелавам повече увереност в себе си! Харесвай се, защото заслужаваш да бъдеш обичана и уважавана!... И пишеш много красиви стихове. ;)

 :rolleyes: Родена съм в деня на поезията, музиката и китайската революция.

Mirabella, много си мила, благодаря ти! Весела Коледа!  :-[ :>> Хах, ако успея да направя добри коледни снимки, ще ги споделя тук, да се похваля! :>> Отваряйте си очите за чудеса!  :wink2:

 :libras::sagittariuss:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: venerra в Декември 24, 2011, 10:41:46 pm
venerra, мерси и за книгите!
Пак заповядай.
 един съвет от мен с 1 изречение  за мъжете -като харесаш някой, не му се хвърляй веднага на врата.  първо го изтормози и после стани много обичлива  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: strelicka в Декември 25, 2011, 10:19:14 am

Ооооооо, Хелооо! Като си била малка родителите ти казвали ли са ти, че ако не слушкаш Кумчо Вълчо ще те изпапка или Дядо Торбалан ще те сложи в торбата и ще те отведе в гората?

тя Хелото се е родила голяма ,никога не е била малка, няма проблеми и страхове от детството, никога не споделя нищо лично,само разпитва за слабостите на другите за да ги ухапе в подходящ момент .....:o :'( :mellow:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 25, 2011, 11:46:37 am
Да ги ухапе не знам, но все едно ги води в един голям дневник всичките тези неща и после систематизира в справочна информация.  ;D ;D ;D И винаги стои в една мистична сянка Хелото.  ;D ;D ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Декември 25, 2011, 03:02:45 pm
Словесната еквилибристика е хубаво нещо.... ;D Но от мен запомни...,че няма аксиоми..,теореми и леми в любовта.... ;D
Няма рецепти...Любовта е "нелечима болест"...и към нея се подхожда единствено и само със сърце...
Всяка книга е нечии опит...,но този опит дали ще бъде подходящ за теб...?! Мъжете не са "калъпирани"...Те не са просто типажи...за да търсим техники...
Послушай сърцето си и тръгни...,то ще те отведе там където искаш да стигнеш... ;D Точно там....
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 25, 2011, 04:05:28 pm
Да ги ухапе не знам, но все едно ги води в един голям дневник всичките тези неща и после систематизира в справочна информация.  ;D ;D ;D И винаги стои в една мистична сянка Хелото.  ;D ;D ;D

Какви митове и легенди се носят за мен! Ако не знаех, че става въпрос за мен, щях да си помисля, че става въпрос за някаква митологична личност, за която не се знае дали съществува, така, както не се знае със сигурност дали през 2012 година ще настъпи края на света.  :thinking:


Ти, между другото, много добре познаваш съфорумците, а уж пишеш тук отскоро. Да не си някоя стара познайница на форума, която пише и в другия форум, но за да не я разкрият другите, които пишат в другия форум, сега пише тук с друго име, защото я е срам да разкрие пред другите си "приятелки", че пише и тук?
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Декември 25, 2011, 04:10:02 pm
Съмнявам се, че е така.
Иначе имаш доста точни наблюдения за "приятелството" по интереси.  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 25, 2011, 04:26:20 pm
Hm, не съм, честна дума - просто чета и Асцендента, Плутона в 3 дом и Меркурия трупат, трупат информация зад гърба ми без да знам и като реша да кажа нещо, си излиза.  ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Kaya в Декември 25, 2011, 05:18:24 pm
 в това отношение с Хелото си приличате:)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 26, 2011, 01:57:20 am
Не мога да заспя ...Не сме си писали от петък вечерта, когато се скарахме. Втора вечер стоя до 3 часа, той понеже е назад...и го чакам да се появи...преди малко влезе за 5 минути и чаках да ми пише;(, но не ми писа и излезе...Толкова ми липсва. ;((( Искам да се подложа на хипноза...Ще помогне ли да забравя какво чувствам и че той съществува...Изобщо мисли ли за мен? Има ли друга? Нищо не разбрах за бившата му  :'(
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Декември 26, 2011, 07:29:27 am
Не мога да заспя ...Не сме си писали от петък вечерта, когато се скарахме. Втора вечер стоя до 3 часа, той понеже е назад...и го чакам да се появи...преди малко влезе за 5 минути и чаках да ми пише;(, но не ми писа и излезе...Толкова ми липсва. ;((( Искам да се подложа на хипноза...Ще помогне ли да забравя какво чувствам и че той съществува...Изобщо мисли ли за мен? Има ли друга? Нищо не разбрах за бившата му  :'(

Мила,според мен с това пораженческо поведение нищо хубаво няма да си докараш. Голяма работа,че не ти пише.Я, излез с приятели и после качи снимки във ФБ да видим дали няма да ти пише,като почувства,че не е на дневен ред в живота ти,и като види,че не те интересува особено. Разбира се,ако наистина има силни чувства към теб. Преди мислех по абсолютно същия начин като теб и не постигнах нищо хубаво,бях нещастна,но с времето се научих,че аз съм на първо място(вече детето де  :blink: ) и че моите нужди трябва да са преди нуждите на другите и мога да кажа,че се чувствам много по-удовлетворена и щастлива  :lol:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 26, 2011, 10:32:23 am
Нямам с кого да изляза, нямам приятели, нито обичам да се снимам. Не знам, не знам. Как разбираш, че някой има силни чувства към теб? Бях му написала писмо, което каза, че е прочел 38 пъти...Защо ще го чете толкова? След това и той ми написа, но неговото беше по-сдържано някак. Пфф, всичко се прецака, защото го нарекох "психопат" и той супер много се обиди, а  преди това му бях казала, че прилича на извънземен,и на сурикат, и че главата му, ръцете му и носът му са огромни, но всичко това го казвам, защото го наблюдавам дълго и всъщност за мен е ужасно красив, и просто се шегувам понякога с него  :rolleyes: , ама той има страшно его, тогава се натъжава и млъква... Когато ми разказва нещо аз се правя на разсеяна и незаинтересована, и това го дразни, но май за Стрелците е много важно да намерят слушател. Може би се държа като с вещ към него...  :-\
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Декември 26, 2011, 10:49:14 am
А ти защо го обиждаш така  :unsure: Колкото и да се шегуваш според мен не е уместно......а и да ти кажа,много издребняваш.Не те съдя,нямам и право,просто казвам какво виждам.Какво е това държане на сметка кой с кого си пише,и защо след работа си ляга и няма време за теб.Ми не е правилно според мен.А и защо му казваш,че ще си намериш друго ако започне работа  :-\ На колко сте години ако не е тайна ? А и честно казано,не виждам как можем да ти помогнем,излизай намери си приятели,забавлявай се недей да се вкопчваш в един мъж.Мъже под път и над път........
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 26, 2011, 10:49:23 am
Либре, напомняш ми на една приятелка, но нея може да я оправдая до известна степен, че имаше някакъв огромен стелиум в Лъв и всичко в първи дом  и като и дойде емоцията ...  ;D ;D ;D ;D стой надалеч, атомната бомба избухва.  ;D ;D И така по същия начин имаше навика да ме класифицира. Недей така с момчето.  :unsure: Едно е да кажеш симпатичен като сурикат, друго е ...  ;D тези неща, които му го казваш.
Имах една любов .... той беше Близнаци, но с много Лъв - пак огън и въздух и като го напореше емоцията, и започваше да използва удивителни!!! А когато говорехме и му кажех нещо, можех да чуя удивителните в главата си!!! Та чудя се дали и в случая не е такъв, чети малко между редовете да видиш какво иска да каже момчето, като има удивителни накрая, изречението е важно!!!!!!!!1 (с единица отзад, не знам за твоя, но този, който ти говоря, редовно оставаше, защото ТОЛКОВА много се уливаше с тях)!
Момчето според мен наистина има добри намерения.  :-\ Въпроса ти защо ти е прочел писмото 38 пъти е реторичен. Ти кога и защо би прочела писмото на някого !!!38!!!! пъти? Аз досега никое писмо не съм чела толкова много.  ;D Никой не ми е писал такова.  ;D И така де, повече му вярвай на момчето и бъди по-"добричка" към него.  :P
Иначе подкрепям Валето, трябва да поизлезеш и приятели да си намериш, също. Стрелецу не го оставяй, ако не срещнеш някой по-харен, но определено не е хубаво да живееш само в главата си.  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Декември 26, 2011, 11:02:04 am
Либре, опитай се да разбереш и неговата позиция, а и както виждам, не му е чак толкова лесен животът.
То е ясно, че всеки обича да му се обръща специално внимание, не иска да го пренебрегват, но нещата в живота не винаги протичат в синхрон с нашите желания, а по-скоро в съзвучие с уроците, които имаме да учим.  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Uran в Декември 26, 2011, 11:06:36 am
Либра, деликатността не Ви е силна черта. ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Декември 26, 2011, 11:22:24 am
Освен това да му държиш сметка за многото удивителни, които използва, ми се струва някак нелепо. Вие приятелство ли се опитвате да създадете или кръжок по правопис?

Да му разправяш за всички младежи, с които си чатиш, та чак техни снимки да изпращаш... и да заявиш, че ще си намериш друг, с който да си пишеш вечер и да те приспива, също не е най-премисленият ход. Къде е прословутият финес на Везните бе, како?  :P

Извинявам се за откровеността, но го казвам с най-добри намерения. Понякога мога да бъда до болка обективна, което не се нрави на доста хора, надявам се да ме разбереш правилно.  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 26, 2011, 11:29:41 am
Значи аз не пуснах моето писмо, за да не става много сълзливо, но никъде не му държа сметка, той ми пише всичко това, защото 3 седмици не се бяхме чували и ми липсваше, и просто ми сподели как минава денят му, изобщо не му държа сметка. Той е на 24, аз на 22.
А той наистина прекалява с удивителните, и като започне, все едно ми се кара...Казва, че е просто емоционален:).

Знам, че реално няма как да ми помогнете, просто тук сте си другарчета и много сплотени  :rolleyes: ,и ми е приятно да чета във форума.   :libras: :08:
Деликатни сме в повечето случаи! :> Апелирам за откровеност! Няма проблем :), аз отчасти и затова пиша тук, да погледна отстрани и да открия грешките си.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Uran в Декември 26, 2011, 11:36:41 am
Ами публикуването на лична кореспонденция не е много "честен" ход.

п.п.Не съм чела какво Ви е писал. Не е редно.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 26, 2011, 11:39:38 am
Луната ми в Козирог получи сърцебиене като разбра какво си му писала. Смисъл маааалко за мен е множко като изразяване на чувствата, но ако така си пишете.  :unsure: Смисъл разни хора, разни начини на писане и идеали.  :unsure:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Декември 26, 2011, 11:44:37 am
Възмутително е да се публикуват толкова интимни неща. Не съм запозната в подробности с отношенията, но зная, че в живота всичко се връща и всичко си идва по местата, понеже има една сила, която се грижи за възстановяване на равновесието. Оставайки в неведение за истинската цел на публикацията, пожелавам на съ-форумката наистина да намери това, което търси.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 26, 2011, 11:48:36 am
Хахах, добре, съжалявам. Трябваше да предупредя - НЕ четете това писмо, причинява сърцебиене :)). Мислех, че ще му стане приятно да прочете всичко това, а и явно се получи, след като го развълнува. А за личната кореспонденция...Романтично е. Гледам на това като на поредната любовна история и ми се иска да има щастлив край  :-[.

Не съм и предполагала, че едно писмо може да породи възмущение. Съжалявам за неудобството. Време е да сядам да чета за сесията, дано това ме разсее. Благодаря за пожеланията, Стела. :>
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Декември 26, 2011, 11:49:53 am
Нямам с кого да изляза, нямам приятели, нито обичам да се снимам. Не знам, не знам. Как разбираш, че някой има силни чувства към теб? Бях му написала писмо, което каза, че е прочел 38 пъти...Защо ще го чете толкова? След това и той ми написа, но неговото беше по-сдържано някак. Пфф, всичко се прецака, защото го нарекох "психопат" и той супер много се обиди, а  преди това му бях казала, че прилича на извънземен,и на сурикат, и че главата му, ръцете му и носът му са огромни, но всичко това го казвам, защото го наблюдавам дълго и всъщност за мен е ужасно красив, и просто се шегувам понякога с него  :rolleyes: , ама той има страшно его, тогава се натъжава и млъква... Когато ми разказва нещо аз се правя на разсеяна и незаинтересована, и това го дразни, но май за Стрелците е много важно да намерят слушател. Може би се държа като с вещ към него...  :-\


Не искам да съдя никого в тези светли дни, но не се учудвам, че нямаш приятели...Загубих ума и дума.

Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 26, 2011, 12:05:53 pm
Аз разбирам и двете страни в тази история. Мисля, че това е проявление на квадратурата на Меркуриите ви. Либра, твоят Мерк е в Дева - нормално е да си критична и взискателна, на теб това не ти прави впечатление. Но неговият стрелешки Меркурий (и цял стелиум - струпване на планети) не приема такива забелижки като градивни, а като обидни. Огнетите знаци взимат всичко много лично. Добре е, че не го превъзнасяш до небесата, иначе ще се възгордее, но да го обиждаш (макар и шеговито), също не е добра стратегия. Трябва да се намери балансът. Ти си Везна, по-добре от мен знаеш как да "балансираш".

Ако трябва да сме честни, пунктуацията (пък и правописът) му наистина е за неповече от Среден 3 (да, четох писмото му, колкото и зловещо да звучи на някои съфорумци), но пък това ли е най-важното в една любовна връзка? А това с удивителните (както и писането само с главни букви) си е "патент" на огнените знаци. Имах приятелка Овен, която редовно ми пишеше с такива знаци (слагаше по 10 удивителни в края на изречение)... И разбира се, че имаш пълното право да не му се доверяваш (тук визирам "психопатската" работа). Най-малкото не го познаваш и не знаеш на какво е способен в личен контакт. Затова е най-добре, ако си решена на такъв, той да се проведе на "твой" терен. Но без незаслужени обиди. Разбирам те, че се опитваш да криеш чувствата си, за да не "изглеждаш смешна" в очите му (това е стратегията на д-р Хаус), но не е необходимо. Ако те харесва, трябва да те харесва такава, каквато си. Ако не - здраве да е. Болезнено би било, но ще премине.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Декември 26, 2011, 12:55:54 pm
Махам писмата.
Mirabella, радвам се, че има кой да ме разбере. :) Радвам се и за Дева-та в картата си, без нея щях да съм някоя отнесена, непрактична, витаеща в облаците идеалистка, неспособна да се справи и да оцелее в нашия земен, материален свят. Всъщност и с нея съм така, но ми е време да стъпя на Земята. Ако някой в съседната стая крещи, винаги се плаша, че е заради мен, че аз съм направила нещо, и си представям как нахлува при мен и почва да ме обвинява. Или вървейки, слизайки по стълбите, разминавайки се с хора, ужасно се страхувам, че ще падна, ще си счупя крака или поне ще се изложа и ще стана за смях. Нормалните хора нямат такива натрапчиви страхове. Знам, че много неща са останали от детството ми, но затова вече ми е нужна професионална помощ, различна от хороскоп, хах...
В други периоди съм изпълнена с енергия, самоуверена и решителна, но тогава се дъня, прави грешки и осъзнавам, че не е хубаво да си вярваш прекалено. Благодаря искрено на всеки, който отдели време за коментар, че желаете да помогнете и че не бяхте крайно критични. Единствената цел на темата е просто да подтикне да позволя "нещата" да се случат и да си позволя да бъда щастлива.  :blink: Желая Ви Щастлива Нова 2012 !
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 26, 2011, 01:01:16 pm
Нямам с кого да изляза, нямам приятели, нито обичам да се снимам. Не знам, не знам. Как разбираш, че някой има силни чувства към теб? Бях му написала писмо, което каза, че е прочел 38 пъти...Защо ще го чете толкова? След това и той ми написа, но неговото беше по-сдържано някак. Пфф, всичко се прецака, защото го нарекох "психопат" и той супер много се обиди, а  преди това му бях казала, че прилича на извънземен,и на сурикат, и че главата му, ръцете му и носът му са огромни, но всичко това го казвам, защото го наблюдавам дълго и всъщност за мен е ужасно красив, и просто се шегувам понякога с него  :rolleyes: , ама той има страшно его, тогава се натъжава и млъква... Когато ми разказва нещо аз се правя на разсеяна и незаинтересована, и това го дразни, но май за Стрелците е много важно да намерят слушател. Може би се държа като с вещ към него...  :-\

Ехххххххххххх, Стрелци!!!  ;D

Обичам Стрелците!!!  ;D

 :88:


Макар, че според статистиката на картите на серийните убийци, които разгледахме тук, най-много серийни убийци има от зодия или асцендент Стрелец.


Аз съм Телец с асцендент Везни и харесвам Стрелците!  ;D


Този те харесва. Вземайте се!

Съгласи се да му гостуваш или като си дойде до България да се виждате всеки ден на кафе, за да се опознаете и се дръж по-нормално.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 26, 2011, 01:12:13 pm
Махам писмата.
Mirabella, радвам се, че има кой да ме разбере. :) Радвам се и за Дева-та в картата си, без нея щях да съм някоя отнесена, непрактична, витаеща в облаците идеалистка, неспособна да се справи и да оцелее в нашия земен, материален свят. Всъщност и с нея съм така, но ми е време да стъпя на Земята. Ако някой в съседната стая крещи, винаги се плаша, че е заради мен, че аз съм направила нещо, и си представям как нахлува при мен и почва да ме обвинява. Или вървейки, слизайки по стълбите, разминавайки се с хора, ужасно се страхувам, че ще падна, ще си счупя крака или поне ще се изложа и ще стана за смях. Нормалните хора нямат такива натрапчиви страхове. Знам, че много неща са останали от детството ми, но затова вече ми е нужна професионална помощ, различна от хороскоп, хах...


Ако можеш да си позволиш да ходиш на психотерапевт, ходи. Ще ти бъде от полза. Имаш нужда. Колкото по-рано започнеш да ходиш, вероятно толкова по-рано ще се освободиш и ще можеш да станеш щастлива и по-освободена. Щото може след 10 години да си в същото положение и да няма никакъв напредък.
Но, по принцип, всеки си има съдба и нещата стават в такъв момент, в какъвто е определно според планетите.


Единствената цел на темата е просто да подтикне да позволя "нещата" да се случат и да си позволя да бъда щастлива.  :blink: Желая Ви Щастлива Нова 2012 !

Да, така е!Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Uran в Декември 26, 2011, 01:26:53 pm
Какви психотерапевти, какви 5 лева?
Аман от квази професии.
Ти си млада. Грешките са част от израстването и ако не ги "допускаш" няма как да знаеш кое- как е.
Не се заблуждавай! Всички имаме едни или други натрапчиви страхове.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 26, 2011, 01:32:53 pm
Какви психотерапевти, какви 5 лева?
Аман от квази професии.
Ти си млада. Грешките са част от израстването и ако не ги "допускаш" няма как да знаеш кое- как е.
Не се заблуждавай! Всички имаме едни или други натрапчиви страхове.

И кво? Като всички имат страхове, да си ги влачат и в гроба, така ли?

Момичето иска да е щастливо, не да влачи страхове!Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Uran в Декември 26, 2011, 01:35:50 pm
Какво точно ти помогнаха псиохотерапевтите, астро драмите и другите човъркания в дълбините на подсъзнанието ти?
ОК ли си или личният ти Ад е станал по-горещ и по-голям?
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: venerra в Декември 26, 2011, 01:37:23 pm
Всички имаме страхове. Това е нормално, но когато тези страхове започнат да ни пречат да водим нормален живот, трябва да потърсим професионална помощ.
Иначе съм съгласна, че не се ходи за щяло и нещяло на психотерапия.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Декември 26, 2011, 01:41:12 pm
Според мен няма човек без страхове,без недостатъци и т.н Важното е да ги преодолеем и да се научим да живеем в синхрон със себе си. Приеми се такава каквато си,дори и да се самосъжаляваме нищо няма да променим,по-зле за нас  ;) Ти си ми наборка,до 17-18 годишна бях страшно комплексирана,ама страшно много.Че бях мнооооооооооогооо клъощава (175см - 46кг) хората ме питаха дали не съм анорексичка  :( И изобщо се самосъжалявах и подценявах,но като ми се отключи Венерата и Марса в Лъв ела ме виж сега  ;D ;D Така,че всичко е въпрос на това да пречупиш разбиранията си през друга призма,мисли по-оптимистично,харесвай се такава каквато си и мисли първо за себе си.Успех  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 26, 2011, 01:56:22 pm
Какво точно ти помогнаха псиохотерапевтите, астро драмите и другите човъркания в дълбините на подсъзнанието ти?
ОК ли си или личният ти Ад е станал по-горещ и по-голям?

Аз не съм ходила на психотерапевт, защото играя сама на себе си тази роля. Но няма лошо в това човек да ходи.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: strelicka в Декември 26, 2011, 04:02:18 pm
Какво точно ти помогнаха псиохотерапевтите, астро драмите и другите човъркания в дълбините на подсъзнанието ти?
ОК ли си или личният ти Ад е станал по-горещ и по-голям?

не просто личният й рай е  в ледена епоха и сега е в нищото на търсачката между ад и рай
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Декември 26, 2011, 04:03:22 pm
ейй признах ги още веднъж тези Везнички ...как добре умеят да манипулират  :blink:
като се представят на слаби и беззащитни....цял астро форум се юрна да им решава личните вълнения. В началото беше астрологично, но като чета последните две страници постове, все едно гледам " искрено и лично "  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Kaya в Декември 26, 2011, 04:43:55 pm
 не е "като че", а точно яка междучаршафна работа се завъртя
 :33:
моля колеги придържайте се към поне нещо астрологично, същото важи и за авторката на историята- отдавна мина границите на планети, аспекти и влиянието им в хороскопа....

офтт. прави впечатление, че анализите рядко натъжават  питащия, а по- скоро го окуражават  и това се наблюдава в повечето теми- аман от сатурн във везни
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 26, 2011, 04:50:03 pm
Дам, аз веднага си признавам, че съм по окуражителните коментари (за добро или за лошо). Имам натално Сатурн във Везни и Меркурий в квадратура с Юпитер (макар и широка).
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Декември 26, 2011, 04:56:19 pm
Мирабела, имаш ли нещо в Дева ?
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Декември 26, 2011, 05:00:20 pm
Нищо. В земни знаци имам само 2 планети - Венера в Козирог и Хирон в Телец. В 6-ти дом също нямам планети.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Декември 26, 2011, 05:02:22 pm
Е, добре, дайте да я натъжим пък сега.  ;D Не сериозно, определено минахме границите на астрологичната дискусия, аз по-скоро съм из психологическите дебри с коментарите си, но не бих го направила, ако не виждах, че наистина явно има нужда. Тук за мен става въпрос за голям проблем по отношение връзката самооценка --> общуване с другите. Това изкривяване какво трябва да се очаква от другите като отношение ми е доста познато.  :unsure: Самият фон, над който се случва тази история, също. Въпроса е, че с моята сдържана натура ... преди по-сдържана, не съм казала нито дума за проблема си на хората и са ми трябвали години да го оправя. А ми трябваше малко подкепа, за да се нареди всичко. Затова не гледам осъдително на това да се окаже подкрепа, да се даде съвет, да се говори с това. По-скоро, ако ще се прави нещо, по-добре темата да се премести в Свободни дискусии и всички да са доволни. Но ако решим да премерим кое е по-важно от ценностна гледна точка - една оспамена тема или помощ към някой човек, за мен едното видимо натежава.  :unsure:
Мен от къде пък ми идва това желание да слушам чужди проблеми? Често идват хора да ми се оплакват и ми говорят, говорят, говорят и аз слушам, слушам, слушам. И мога да си слушам безкрайно, ако обаче видя че правят нещо по въпроса.  Обаче .... Самосъжалителни коментари.  :angry: Обвинение само на другата страна.  :angry: Пропускане покрай ушите на това, което говоря и отново дрънкане на самосъжалителни коментари ...  :angry: Тогава една хубава критика и после гробно мълчание.  :angry:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: romantica в Декември 26, 2011, 05:04:41 pm
Не съм чела цялата тема, но прегледах на прима виста последните 2 страници.
Споко, Либра и аз съм писала писмо на момче преди години, което в моя случай си нямаше хал хабер от мен... :blink: Предизвиках смях и може би съжаление в доста хора, но какво от това!? Прави нещата така, както ги чувстваш... :blink:

Аз съм "За" споделелянето няма значение къде и по какъв начин. Нали затова сме хората, за да се подкрепяме и помагаме, а и да не забравяме, че е Рождество Христово. Плюс това, да се разчита само на астрология на дали е най-доброто в случая.

Късмет ти желая :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Hm в Декември 26, 2011, 05:07:24 pm
не е "като че", а точно яка междучаршафна работа се завъртя
 :33:
моля колеги придържайте се към поне нещо астрологично, същото важи и за авторката на историята- отдавна мина границите на планети, аспекти и влиянието им в хороскопа....

офтт. прави впечатление, че анализите рядко натъжават  питащия, а по- скоро го окуражават  и това се наблюдава в повечето теми- аман от сатурн във везни

Щом потребителите искат да се отклоняват от темата и пишат и за други неща, тогава нека се отклоняват. Няма само ти да определяш правилата!  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Декември 26, 2011, 05:46:02 pm
Нищо. В земни знаци имам само 2 планети - Венера в Козирог и Хирон в Телец. В 6-ти дом също нямам планети.

значи не познах  :blink: странно, опитвам се да позная, но ми е трудно.. ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 07, 2012, 01:37:29 pm
Звънна ми преди малко, каза, че е в БГ...и че ще ми звънне пак...Попитах го защо ще ми звъни, а той отвърна ..."емии, може да се видим..." Аз мълчах и не знаех какво да кажа, мислех, че още е в Лондон.... Не знам какво да правя...Да направя ли хорар за първа среща или ...то как се прави? Или да попитам дали ще се срещнем? Изглеждам ужасно, не искам да ме вижда такава...

Преди да затвори, каза... "гушкам те".   :'(
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 07, 2012, 02:05:28 pm
Абе сладурке.. Забрави хорарите и картите за първа среща. Бъди себе си и се забавлявай! Веднъж се живее!  :blink:
Поздравче http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RIfy3kQg61o#! (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RIfy3kQg61o#!)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: venerra в Януари 07, 2012, 02:12:47 pm
... Не знам какво да правя...
Ако те е страх, никога няма да се забавляваш и наслаждаваш на живота.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: eaglet в Януари 07, 2012, 05:11:38 pm
Преди да затвори, каза... "гушкам те". 

Много готино и сладко, настрой се положително, усмихни се и всичко ще е наред  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 13, 2012, 03:01:36 pm
Абе сладурке.. Забрави хорарите и картите за първа среща. Бъди себе си и се забавлявай! Веднъж се живее!  :blink:
Поздравче http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RIfy3kQg61o#! (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RIfy3kQg61o#!)

Freya, мерси за поздравчето, песента е страхотна! :) venerra, много си права! Успях да се преборя със страховете и днес на лекции се радваха как съм усмихната и грея  :57: ...нямах желание да пиша, просто стоях, рисувах си сърчица и си припомнях...  :confuse3:

eaglet, старах се да съм положителна, да се усмихвам, но наистина притеснението надделява винаги... Та, видяхме се .  :rolleyes:

Трябваше да дойде с по-ранен влак, но ми се обади, че няма да успее. Дойде със следващия, а аз трябваше да го очаквам на гарата, хах, но имам проблем с точността, почти винаги закъснявам...Та му звъннах и казах да си хване такси, и да дойде пред общежитието...Аз чаках на стълбите и ето, че едно такси се приближаваше, той слезе и аз не смеех да гледам как се приближава, гледах настрани, докато не се озова пред мен и...ъъъ, казах му: "Здравей" и се усмихнах. Набързо му предложих да влезем и да оставим огромния сак, който бе помъкнал. Извърнах се и отидох да отворя входната врата, а той в това време ми е подавал ръка, за да се здрависаме  :unsure: , а аз въобще не забелязах. Та, пропуснахме тази част. Споделям този момент, защото мисля, че е ключов, хах. Иначе накратко: хапнахме лазаня, разходихме се, разхождах го и аз по магазините, за да си търся нова чанта  :P , и вечерта остана при мен в общежитието. Денят не мина много сполучливо, не говорих много, той ме попита няколко пъти "Какво има?", "Притесняваш ли се от мен?", "Изглеждаш ми нервна", а аз ...ами наистина бях ужасно притеснена, не знаех как да се държа и какво да му говоря. Беше ми приятно и само да го наблюдавам, но той постоянно ми задаваше някакви въпроси. Може би се държах хладно, обръщах му гръб, на няколко пъти той се нацупи и замлъкваше. Вечерта нещата се обърнаха...  :kissd: :confuse3: Целувахме се и се гушкахме до 3 сутринта, а в 5:30 се събудихме, за да го изпратя до гарата, където да си хване влак за София, да се види с братовчедите. На сбогуване...той ми подаде ръка, ръкувахме се, каза, че му е било много приятно и... не помня какво друго. Не ме прегърна, а ми стисна ръката... Навярно, заради ключовия момент, но все пак...защо не ме прегърна? Аз исках да го направя, но не помръднах...

След тази нощ разбрах, че щом е до мен - става много горещо, че не съм чак толкова страшна и той няма против да ме докосне или целуне, но...дали иска нещо повече от секс? Защото всеки момент с него ми беше приятен, но така и не му го казах.  :-\  А снощи, както си лежахме, той ме попита "Съжаляваш ли, че дойдох?"  :o Няма как да съжалявам, защото това беше една незабравима нощ и съм щастлива, че се реших.

Слагам карта на първата среща, и ще се радвам, който желае, да погледне как ще се развият нещата и дали показва повторна среща? Виждам нещо като правоъгълник в центъра - за добро или зло е там? :> Спала съм само 2 часа, след което бях на лекции, и сега ми е едно щастливо, опиянено, замаяно...  :-[

(http://prikachi.com/images/237/4259237m.gif)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 13, 2012, 03:05:28 pm
Браво, Либре, това да се чува, престрашила си се да си прекараш приятно времето с тоя младеж.  :P :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 13, 2012, 03:23:44 pm
Браво, Либре, това да се чува, престрашила си се да си прекараш приятно времето с тоя младеж.  :P :blink:

Благодаря!  ;D Стана с помощта на коментарите и съветите на всички вас!  :08:

Hm, не сме правили.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 13, 2012, 03:27:17 pm
Язък, цяла нощ да лежи до теб и нищо да не направи!  ;D
Това се казва джентълмен.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: eaglet в Януари 13, 2012, 03:34:13 pm
Ле-лле-лле- кви стеееееее ;D Разхилихте ме, оставете го детето да порастне, после ще навакса  ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: venerra в Януари 13, 2012, 03:39:45 pm
venerra, много си права! Успях да се преборя със страховете и днес на лекции се радваха как съм усмихната и грея ...нямах желание да пиша, просто стоях, рисувах си сърчица и си припомнях...   
Браво на теб:)
Тайната за преодоляване на страха е, че просто трябва да осъзнаеш, че страшно НЯМА. То не съществува, страха е само плод на твоите мисли  ;)

например, ако те е страх от тъмно, затваряш се нарочно се за 1 час в тъмна стая... и ще видиш, че нищо страшно няма да се случи. следващия път няма да те е страх от тъмното...
в твоя случай, следващия път няма да те е страх от срещата с момчето. важното е веднъж да го направиш:)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 13, 2012, 03:48:53 pm
Ако това в подписа ти е твоята рожденна карта, то ти имаш асцендент Дева. Тогава защо си се кръстила LibrawithTaurus?

Да, Дева е. Името ми е такова, заради Телеца и срещата с него, която стана повод да се регистрирам във форума. :) Бях направила подобна тема и за него, но в крайна сметка не се срещнахме.

Lillie, eaglet, той наистина е джентълмен  :rolleyes: . Като влизахме някъде винаги ми отваряше вратата, плати сметката в пицарията, а в сладкарницата - аз, но каза, че мразел друг да му плаща сметките  :P .Вечерта също беше страшно нежен, взимаше ми ръката безпричинно и я целуваше, галеше ме с пръсти леко по гърба, прегръщаше ме много, досега не съм се чувствала така... Иначе в леглото по принцип не мога да се отпусна и нямам много опит там..., но с него стана такъв пожар!  :sagittariuss: :sagittariuss: :sagittariuss:

venerra, благодаря! :>> Наистина не се страхувам толкова, представям си как се втурвам към него и го прегръщам  :-[ силно, силно... Дано има и втора среща, но не знам какво и кога да очаквам. До 20-ти си е в БГ. Трябва да му върна жеста - подари ми огромен тоблерон с бял шоколад, мед и нуга.  :72: Аз също искам да му направя подаръче! :>
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Януари 13, 2012, 04:47:04 pm
LibrawithTaurus, радвам се за теб, но ми става смешно като се сетя как ти давахме съвети. Че ти можеш книга да напишеш, пълен експерт си. Което си е вродено и цял живот не стига да се научи. Успех с момчето / в което не се и съмнявам /  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Януари 13, 2012, 06:16:12 pm
Поздравления, радвам се,че сте се видели и,че сте си прекарали страхотно  :blink: Харесва ми как детайлно описваш и запомняш всичко  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Януари 13, 2012, 06:45:36 pm
Браво, Либра! Само така! Картата на първата ви среща ми изглежда добре. Има земен тригон между светилата, Луната прави само хармонични аспекти в рамките на знака.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 15, 2012, 04:09:15 pm
Grace, valiastankova, Mirabella - благодаря :). Не спирам да си припомням разни сцени от онази нощ, обзема ме същото чувство и ми става спокойно, но...Още не е се обадил. Може и да има някакво неписано правило да не звъниш 2 дни след срещата, но не трябва ли да поне да ми прати смс ...Споделих на няколко души как сме се разделили и мислят, че стискането на ръцете не е добър знак. Презвъних му снощи след полунощ и все още чакам отговор. :)

Четох разни неща за кармичните връзки, забелязах, че той има Марс + Плутон в Скорпион, а аз Венера + Плутон в Скорпион, но може би това гарантира сексуална съвместимост, а не кармичност или предопределеност...Сигурното е, че комуникацията ни куца доста, а за него това е много важно, но и за мен е... искам да чуя, че знача нещо за него. Трудно ми е да говоря за чувствата си, по едно време пожела да говорим сериозно за това, но аз отказах. И сега, разбира се, съжалявам. Искам да говорим, говорим, да му споделям всяка мисъл, да не спираме, но не мога да му изстрелям всичко по телефона.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 15, 2012, 04:37:11 pm
Браво, Либре, така се прави, да продължаваш в същия дух.  :P А за ръката, че ти е стиснал .... ако си била по-мълчалива и по-пасивна и той в един момент може да се е стреснал и да си е казал, че прекрачва лични разстояния, чието прекрачване те притеснява, понякога се получава така неловко между хората отначало, няма как да стане перфектно. С времето при добро желание ще се научиш и по-лесно да комуникираш с него и всичко останало.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 15, 2012, 06:10:58 pm
Либре, ако някой ден решиш да издаваш любовен роман, да не забравиш да ни поканиш на презентацията?  :P
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 15, 2012, 06:11:40 pm
Абе верно Либрето я бива да пише такива работи. Сега като ги преживее, съвсем.  ;D ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 17, 2012, 09:28:48 pm
Благодаря ти, ThunderGoddess ! :) Относно вдъхновението, което носят тези вълнения -  носят го, но при мен ражда единствено тъжни стихове. Особено при сегашната липса на сходящи аспекти, при които аз звъня, но Стрелецът ми затваря, въпреки че в сесийно време музата ме забравя.

Целуваш се с някого, проявяваш нежност и внимание уж, а после не отговаряш на смс -те и обажданията му... Надявам се само следващата фаза на Отчаянието на Либре-то да не бъде телефонен тормоз.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 17, 2012, 10:26:30 pm
Покрий се, учи си и не му обръщай никакво внимание, все едно не ти пука. Иначе с телефонен тормоз, много смс-и и обаждания, ще го отблъснеш.  :-\
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 17, 2012, 10:41:23 pm
Изпратила съм му 2 смс-а, откакто се сбогувахме на гарата. Първият беше в 22:22 - "Пожелай си нещо! :)" ( 2 дни след срещата). Понеже вечерта, когато остана при мен, по същото време го накарах да си пожелае нещо, а после в леглото между гушките каза "Желанието ми се сбъдна"  :-\, но така и не разбрах какво е било.

Вторият беше на следващия ден - "Липсваш ми"...Реших, че ще му стане готино да го прочете, понеже ние си го казвахме непрестанно докато беше в Англия.

Днес реших да звънна към 2 следобяд...и той затвори. :) Покрих се, старая се да уча, макар мислите ми да са другаде, взех си двата изпита днес. Добре, че поне това върви...  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 17, 2012, 10:46:19 pm
Аз имам утре изпит. И сега дочитам за н-ти път многоуважаваната Конституция. Илзезе ми вече пъпка от нея, ама айде, утре се оттървам.  ;D
Та продължавай така, то ще си покаже накъде вървят нещата, но инициативата трябва да е в негови ръце. Ако иска да му стане готино, да ти пише или да ти се обади, това е положението.  ;D ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 17, 2012, 10:56:15 pm
Аз имам утре изпит. И сега дочитам за н-ти път многоуважаваната Конституция. Илзезе ми вече пъпка от нея, ама айде, утре се оттървам.  ;D
Та продължавай така, то ще си покаже накъде вървят нещата, но инициативата трябва да е в негови ръце. Ако иска да му стане готино, да ти пише или да ти се обади, това е положението.  ;D ;D

Ще се постарая да те послушам  ;D . От една страна си мисля, че просто ми върти игрички, понеже и аз го раздавах доста независима и хладна, и се дърпах, но от друга - може наистина да ми е обиден, понеже доста го хапах, докато се закачахме  :P , и той май силно; мисля, че в един момент му казах, че се държи като "кифла"  :-X, защото ми се цупеше за дреболии; дадох му и нова, но развалена паста за зъби (аз не знаех, че е с изминала годност); и разни други дребни провинения, които ми изплуват сега...  :rolleyes:

Късмет на изпита! :)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 17, 2012, 11:07:55 pm
Стрелец е, бе Хало! Миналия е бил Телец, ника й е стар. ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: нула в Януари 17, 2012, 11:10:48 pm
Мила LibrawithTaurus.Прочетох ти болките,и въпроса към Стела,и отговора на Стела.Искам да ти дам един от 'съветите на една баба'(така се нарича статията,можеш да прочетеш на този адрес http://www.jenite.net/2008/06/blog-post_6130.html (http://www.jenite.net/2008/06/blog-post_6130.html) )
копирам ти нещо
- Бабче, не разбирам какво става, той изведнъж, без обяснения просто изчезна. Всичко вървеше добре, а после...Вече не го виждам, телефонът мълчи, и вече не се срещаме дори случайно. Може да се е случило нещо? Или все пак съм го обидила с нещо, може би си струва да му се позвъни и да се поговори, да се изясни, какво все пак става?

- Дъще, не си струва, повярвай ми. Нали и ти самата знаеш отговора, само че не искаш да си го признаеш. Той не звъни, защото не иска - много е просто. Запомни, дете, докато мъжът се интересува от жената, той няма да изчезне. Ще счупи телефона да звъни, ще обикаля около входа, ще организира случайни срещи. И никакви причини, дори най-жестоките, няма да станат причина той да не е до нея, ако той иска именно това. И ако ти не искаш да го караш в отговор на твоя въпрос Защо е изчезнал от живота ти, да ти казва, че е бил много зает или е имал много работа, то по-добре не питай. И ако не си търсиш излишно повод да си причиниш болка като чуеш истината, по-добре не питай. Нали и така знаеш отговора.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 17, 2012, 11:40:28 pm
Тя да си каже колко често й се случва, хахаха, да я видим дали е влюбчива, но яко я трясва хормона като си хареса някого. То и аз съм така. Добре, че ми се случва наредичко, иначе досега без мозък да съм останала.  ;D Като се знам как започвам да идеализирам. И тъз година ... с тоз солар ... и тъз Венера в него ... ще се побъркам.  ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 18, 2012, 01:36:25 pm
Нула, благодаря ти за тази страничка, не бях и подозирала за нея, оценявам, че искаш да ми помогнеш. :)

Влюбвала съм се няколко пъти, но обич изпитвах към онзи Телец. 6 години не спирах да го сънувам и не можех да се откажа от мисълта, че все пак някога ще се съберем. Дали е била истинска обич или самозаблуда, не знам. Не мога да дефинирам какво е "любов" и "обич", или да ги различа, но съм сигурна, че разлика има. "Обичам те" написах и на Стрелеца, и вече сънувам него. Но защо ми е тази обич, като я похабявам и не мога да я изразя. Толкова се страхувам да постъпвам глупаво, да правя грешки, от които ще съжалявам, а единственото глупаво е, че прикривам чувствата си. Искам да съм по-смела, да се променя, да спра с постоянните депресии, да си дам шанс, но и да получа такъв...

За зодия Везни пише, че нашата духовна цел е да разберем смисъла на самоотвержената любов. "Самоотвержена" не значи със сигурност "споделена", нали? Това значи преди всичко да жертваш себе си. Не мисля, че пожертвах нещо когато се срещнахме, така и не си отворих проклетата уста, за да му кажа една хубава дума. Преодолях някои бариери, но не всички, а най-лошото е, че не мисля, че успях да постигна нещо изобщо. Ако не се бяхме срещнали, може би щяхме да продължим оттам, където бяхме. Щастлива съм и с виртуална връзка, след като реалните при мен просто не се случват. Всичко това ми се иска да кажа на него, но не мога. Един приятел Везничко ме посъветва да му пратя и-мейл и там да напиша всичко, което не смеех на живо, но наистина е по-добре да изкачам сам да ми признае неговата истина.

Не искам да си остана само със спомена за онази нощ. В годишния ми хороскоп пише, че най-накрая ще срещна приятеля и любимия в един човек, който ще промени живота ми. Иска ми се да е ТОЙ. Май трябваше още в началото да го попитам: "Какво е за теб любовта?". Така би трябвало да започват нормалните отношения.

Съжалявам, ако любовните ми романи са твърде досадни и банални, но е хубаво поне, че темата ме кара да разсъждавам.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Януари 18, 2012, 02:01:00 pm
При всеки се крие риска от несподелена любов.Не сме застраховани.А по повод отношенията ви,мисля,че трябва да си честнаи да му кажеш как стоят нещата,какво очакваш и искаш от него и съответно и той да направи същото.Аз не обичам такива не дефинирани отношения. Казвам нещата ясно, било в любовта,приятелството и т.н Миналата година няколко месеца след мен роди и най-добрата ми приятелка,след 2 дни бебето почина  :( Преди да роди всяка вечер сме си ходели на гости,по кафета с мъжете,абе супер близки.Преди два три дни се видяхме и ми се прииска да й кажа колко много я ценя и обичам,но се въздържах.Но ме човъркаше,та днес се видяхме и й казах,колко ми е липсвала и как ми е драго,че сега се виждаме и да имам пак приятелката с която можем да си споделим всичко.Оказа се,че и тя искала да ми каже това,но и тя се е въздържала.Така,че написах това,защото е хубаво да си искрен,освен,че ще разбереш и той как гледа на теб,ти ще се почувстваш добре.Поне така си мисля и извинявай за дългия пост  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 18, 2012, 02:22:01 pm
Хех, няма за какво да се извиняваш! :) Благодаря ти, че сподели това. И аз имам приятелка, с която се отдалечихме доста, щом влязохме в различни университети. Тогава беше и период, в който може би се отдръпнах от всички, и сега няма с кого да споделям. Трябва да й кажа, че ми липсва...
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Януари 18, 2012, 02:28:24 pm
Хех, няма за какво да се извиняваш! :) Благодаря ти, че сподели това. И аз имам приятелка, с която се отдалечихме доста, щом влязохме в различни университети. Тогава беше и период, в който може би се отдръпнах от всички, и сега няма с кого да споделям. Трябва да й кажа, че ми липсва...

Потърси я,ние цяла година само се засичаме на улицата и уж да пием кафе,ама мене ме беше страх.Като я видех и си глътвах езика.Та сега се радвам,че се видяхме,тя много се промени,неизбежно беше,но пак си се смеем и си говорим като преди  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 21, 2012, 11:15:01 am
Върнал се е при бившата си. Отново е обвързан...  Аз ;((.......................Точно за нея питах в началото, но никой не спомена за нея....била съм само спирка по пътя му............ ;
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Януари 21, 2012, 11:51:12 am
Ти каза, че се срещат и разделят постоянно. Такива връзки се точат с години, когато е удобно и на двамата или никой не е достатъчно смел, за да сложи точка (или въртят паралелни връзки настрани). Върнал се е при нея, докато не се върне в Англия. Аз споменах, че той има нужда от женско внимание (напрегнати аспекти Луна/Венера/Юпитер, засягащи оста на любовните взаимоотношения 5/11 дом, 7-ми дом на връзките и 8-ми на секса). Може би е с нея заради секса, доброто старо време.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 21, 2012, 11:56:28 am
Върнал се е при бившата си. Отново е обвързан...  Аз ;((.......................Точно за нея питах в началото, но никой не спомена за нея....била съм само спирка по пътя му............ ;

това е нещото...което би следвало да те радва.... :blink:

Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 21, 2012, 12:02:40 pm
И аз си мисля, че е заради секса. Но Либре, съгласи се, че с държането си не улесни особено момчето. Ако не беше толкова агресивна с него, според мен щеше достатъчно да го очароваш, че да не се върне при другата. За мен той реално наистина те харесва. Ако имаше някакви сериозни намерения към бившата си, нямаше изобщо да идва при теб. Мъжете стрелци по мое мнение са големи волни пеперудки и флиртаджии като не са обвързани, обаче като се обвържат, остават верни. На теб за сериозни намерения ли ти говори факта, че няколко дни преди да с върне при тая е бил в твоята стая в общежитието и сте се целували? Истината е, че пича ти е болен за внимание, това му е порока и е отишъл на място, където със сигурност ще си го получи.
ПС: Отговора на духовната Марая .... остава без коментар ....
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 21, 2012, 12:16:35 pm
Каза ми, че ужасно много приличам на нея ...по държанието и...6 години е инвестирал в тази връзка, и се е мъчил да я промени, била е много депресирана, нямал сили да започва наново да променя друг човек... ;(

Istina li e

преди около час
ami obshto vzeto da...
dokyto si bqh v pld...
tam li si oshte ?

преди около час
:{
vinagi e bilo taka nali

преди около час
smisyl ?

преди около час
kogato se skarate, se seshtash za men, a shtom se vyrne..
qvno i dnes nqma da razbera ;{{

преди около час
kakvo nqma da razberesh ?
prosto nqmashe kak da ti otgovarqm kogato bqh s neq...
no tova ne znachi che sym te zabravil...
a koe vinagi e bilo taka che ne mojah da razbera... ?

zabravil..
ti nikoga ne si q zabravil
tova mojeshe da mi kajesh na prokletata gara kato mi stisna rykata

преди около час
kakvo trqbvashe da ti kaja na garata ?
sorry ama utre shte se sybera s Elena...
mi az ot kyde da znam che shte go napravq...

преди около час
mojeshe da mi kajesh, che ne chuvstvash nishto kym men

преди около час
i vprochem zashto uprekvash edinstveno i samo men ?

преди около час
znaesh, che te obicham
ujasno me beshe strah i zatova ne pojelah da govorim
no taka ili inache pak shteshe da me otrejesh

nikoga ne sym iskal da te reja
prosto mnogo po otdavna iskah da ti kaja che trudno shte se poluchi kakvoto i da bilo...
i vypreki tova doidoh da te vidq, da se zapoznaem zashtoto ti bqh obeshtal...

преди около час
a az otdavna iskah da ti kaja, che s teb vsichko mi se struva po-lesno i nqkak si povqrvah, che moje i da se poluchi
...obeshtal

преди около час
no te karah i iskah da pogovorim
da kazah ti che kato se vyrna v bg shte doida da te vidq
i doidoh

преди около час
obicham te
syjalqvam, che ne ti go kazah
predpolagam tova
znachi,che iskam da si shtastliv
shtom s neq si shtastliv
bravo
trqbva i az da sym shtastliva
che edna takava lubov shte svyrshi s happy end
i edna vezna nameri svoq chovek
nishto, che ne sym az
taka mi se iskashe da bydesh ti, koito shte promeni jivota mi

преди около час
oshte togava kogato iskah da govorim predi da doida, imah namerenie da ti obqsnq che mejdu nas edva li shte se poluchi
prosto vlojih 6 godini ot jivota si vyv vryzka s chovek koito tolkova mnogo prilicha na teb v tolkova mnogo otnosheniq che ti e bedna fantaziqta
dokyto uspeq da promenq osnovno misleneto na tozi chovek mi se sysipaha pochti vsichki nervi...

преди 59 минути
mojeshe da imash malko smelost i da mi otgovorish na nqkoi ot sms-ite
ne znaesh kak se izmuchvah tezi dni

преди 59 минути
i oshte togava iskah da ti kaja, che nqma da moga da zapochna neshto podobno otnachalo...
razbiram te...
no naistina nqmashe kak da ti otgovorq...

преди 59 минути
а аз си мислех, че искаш да бъдем заедно
как съм била толкова заблудена
защо ми казваше, че ме ревнуваш

преди 49 минути
zashtoto te revnuvah
zashtoto naistina mi beshe krivo
kogato mi govoreshe takiva neshta

преди 48 минути
никога не съм искала да те наранявам
да се държа студено
и в писмото ти бях казала
че винаги си бил специален за мен

преди 49 минути
da,no kakto ti kazah ti prosto imash mnogo osobena liniq na povedenie
mnogo shodna s tazi na Elena kogato se zapoznah s neq

преди 48 минути
не ме интересува това,защо ме сравняваш с нея,знам, че съм отвратителна и искам да се променя

преди 48 минути
i kakto ti kazah otne mi 6 godini za da moga pone malko ot malko da i izbiq kompleksite, i da q nakaram da se promeni do tolkova che pone da moje da se govori s neq
ne te sravnqvam
kazvam ti prosto che nqmam poveche sili i entusiazym da promenqm kogoto i da bilo...

преди 48 минути
беше ми толкова хубаво с теб

преди 48 минути
no prez cqloto vreme me karashe da ne te zqpam...
i mi obryshtashe gryb...

преди 47 минути
но през нощта забравих за всичко това...и не исках да бъде никъде другаде освен с теб и да усещам, че си до мен

преди 46 минути
i vypreki tova mi se syrdeshe kato te pregryshtah
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 21, 2012, 12:23:12 pm
Либре, приятелски съвет от кака ти  :blink: (вряла и кипяла в живота) - не си губи времето и енергията с мъж, който не е съумял да се отърси от сянката на бившата и във всяка друга жена търси нейно отражение... Каквото и да се случи, тя винаги ще стои между вас.
Разбирам, че е лесно да се каже, трудно е да се направи, когато сърцето ти диктува друго.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 21, 2012, 12:27:49 pm
И аз за това съм съгласна с Лилито, хубаво ти го каза, с това, което той казва, доказва че е нищо повече от един страхлив Путьо. Но пак ти казвам, Либре, промени себе си, за да не стават друг път такива неща. Ти трябва да промениш себе си, не някой да те променя. Иначе всичко е causa perduta ... Хубавите отношения със срещуположния пол идват като е изпълнен необходимия минимум - уважение, зачитане на себе си, любов към себе си и уверено държане.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Януари 21, 2012, 12:28:50 pm
Такъв екземпляр попадна на мен. Мислеше, че съм като бившата му, с която връзката му била мнооого сложна. Дори не исках да знам колко сложна (въпреки че той разказваше, та разказваше). Променил бил нея, направил бил от нея лебед (тя била грозното патенце, по негови думи). И ми казва как искал и мен да ме промени. Абе, я довиждане. Аз не съм грозно пате. ;D Комплекс на мъжкаря - аз ще те направя по-добра и без мен ще си нищо.

Моят съвет е същият като на Лили. Не си струва.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 21, 2012, 12:36:49 pm
Променил бил нея, направил бил от нея лебед (тя била грозното патенце, по негови думи). И ми казва как искал и мен да ме промени.

Ето това не мога да разбера - желанието им да премоделират половинката.
Всъщност същото не се ли опитват да правят и жените?  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Януари 21, 2012, 12:40:12 pm
Да, желанието за промяна на партньора го има и в двата пола. Според мен е толкова грозно. Ако харесваш някого, го харесваш и уважаваш какъвто е. Ако не - търсиш друг.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 21, 2012, 12:44:49 pm

ПС: Отговора на духовната Марая .... остава без коментар ....

И аз за това съм съгласна с Лилито, хубаво ти го каза, с това, което той казва, доказва че е нищо повече от един страхлив Путьо. Но пак ти казвам, Либре, промени себе си, за да не стават друг път такива неща. Ти трябва да промениш себе си, не някой да те променя. Иначе всичко е causa perduta ... Хубавите отношения със срещуположния пол идват като е изпълнен необходимия минимум - уважение, зачитане на себе си, любов към себе си и уверено държане.

Многословието в повечето пъти е излишно. :blink:

Когато разбереш...,че не си струва да се хабиш напразно за някой както ти го нарече.....П.....* ;D...би трябвало да се радваш...за това, че си била просто спирка...на неудачник.... ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 21, 2012, 12:52:20 pm
Е, да, по-добре е да си междинна спирка за някой П..., отколкото крайна дестинация.  ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: нула в Януари 21, 2012, 12:59:16 pm
Защо бързате да наречете един мъж страхлив путьо,само защото не е избрал вас? :oЛибре да беше послушала 'съвета на баба'.Едва ли причината са инвестираните години.ТИ не си жена,която може да замести бившата.Човека сигурно я обича бе хора.Това не го прави путьо.Не и помагате изобщо.Самоуважение и любов към себе си не се градят върху липса на такива към другите.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 21, 2012, 01:00:59 pm
Няма нищо радостно в това да си обикнал някой П ..., нито в това да не можеш да бъдеш с човека, който обичаш. Няма перфектни хора, винаги е по-добре и по-забавно проблемите да си ги решавате като сте двама и взаимно да се подтиквате да растете на някакво ниво. Само че за това трябва да има взаимно желание, нали ...  :blink: Няма нищо хубаво в това да си готов да направиш много или всичко за другия, а той да не е готов за дори нещо елементарно. Приказки тип "ми само той губи" са повърхностни и имат за цел да отрекат реалността такава, каквато е, често доста неуспешно. По-добре да си пробвал и да знаеш, че не си струва, отколкото никога да не си имал възможността да пробваш.

Иначе, нула, аз го нарекох така, защото той казва, че нямал силата и ентусиазма да променя либрето и затова си оставал с бившата, която вече бил променил. Ляга на по-удобното според мен, а не прави избора спрямо предпочитанието си. Ако беше казал, че предпочита нея, щото обича нея, въпреки че връзката им е сложна, това вече щеше да е друго ...  :blink: Прочето му пак лога "не можех да ти отговоря, докато бях с нея" - ама принципно може да си пише с нея, нали. Виж кво кво долно същество е, опитва се да седне на два стола и да замазва положението дори тогава, когато вече се води обвръзан.  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 21, 2012, 01:19:09 pm
Аз мисля, че не става дума за *обикване* :blink:...по-скоро за желание да бъде обичана...на всяка цена.
Не разбирам жените, които знаят, че обекта на желанието им има друга връзка...и въпреки всичко продължават да настояват.
Има и още нещо...Уроците , които усвояваме , не винаги са свързани с положителни емоции... :mellow:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 21, 2012, 01:55:19 pm
А ти какво? Сигурно си Робокоп и не желаеш да бъдеш обичана?  :rolleyes: Всеки иска да бъде обичан и да обича, колкото и да го отрича. Че има уроци, които човек трябва да мине самостоятелно вярно е, това изобщо не може да бъде отречено, аз казвам кои са по-приятни и как човек се учи по-лесно. Понеже съм ставала свидетел как хора с завиден стоицизъм, които нищо грешно не са направили, стават жертва на простотията на някакви слабохарактерни сополанковци като този от историята. И не че това, което трябва да бъде научено, няма да се научи, но изисква двойно повече усилия и става много по-бавно.
За обектите на желанието, явно не четеш, момчето не е било обвръзано, когато Либрата се е занимавала с него. Стига изкарва момичето виновно, не знам какъв ти е проблема с нея. Но няма да влизам в излишни конфронтации по повод на това, всеки сам разкрива с това, което говори и прави нивото си на духовно развитие.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: romantica в Януари 21, 2012, 02:18:51 pm
Влюбвала съм се няколко пъти, но обич изпитвах към онзи Телец. 6 години не спирах да го сънувам и не можех да се откажа от мисълта, че все пак някога ще се съберем. Дали е била истинска обич или самозаблуда, не знам. Не мога да дефинирам какво е "любов" и "обич", или да ги различа, но съм сигурна, че разлика има. "Обичам те" написах и на Стрелеца, и вече сънувам него. Но защо ми е тази обич, като я похабявам и не мога да я изразя. Толкова се страхувам да постъпвам глупаво, да правя грешки, от които ще съжалявам, а единственото глупаво е, че прикривам чувствата си. Искам да съм по-смела, да се променя, да спра с постоянните депресии, да си дам шанс, но и да получа такъв...

Не искам да си остана само със спомена за онази нощ. В годишния ми хороскоп пише, че най-накрая ще срещна приятеля и любимия в един човек, който ще промени живота ми. Иска ми се да е ТОЙ. Май трябваше още в началото да го попитам: "Какво е за теб любовта?". Така би трябвало да започват нормалните отношения.


От самото начало си мисля, че ти тръгна с много големи очаквания, спрямо него и оттук дойдоха всичките последвали разочарования.

Нямам голям опит с връзките, почти клони към нулата ;D, но едно научих в последно време - ако искаш да си щастлива, думичката "очакване" просто я забрави. Когато започнеш да даваш без да очакваш, в замяна Бог дава. Имай му пълно доверие, той забавя, защото така калява нашето търпение, но никога никого не забравя. Приемай хората без задържане, ако останат - в тях говори Душата :blink:

С пожелание да пазиш повече това твое сърце и да даваш любовта си на парченца... Забравяй и винаги продължавай  :wub:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Grace в Януари 21, 2012, 02:20:08 pm
Защо бързате да наречете един мъж страхлив путьо,само защото не е избрал вас? :oЛибре да беше послушала 'съвета на баба'.Едва ли причината са инвестираните години.ТИ не си жена,която може да замести бившата.Човека сигурно я обича бе хора.Това не го прави путьо.Не и помагате изобщо.Самоуважение и любов към себе си не се градят върху липса на такива към другите.


 :clap:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 22, 2012, 04:50:31 pm
Знам, че сигурно е безсмислено да питам  :'(, но..това е тяхната карта - на Стрелеца и другата Везна. Часа на раждане не го знам, сложих 12. Според Вас родени ли са един за друг...

(http://prikachi.com/images/527/4296527k.gif)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: iva22 в Януари 22, 2012, 08:21:17 pm
Защо бързате да наречете един мъж страхлив путьо,само защото не е избрал вас? :oЛибре да беше послушала 'съвета на баба'.Едва ли причината са инвестираните години.ТИ не си жена,която може да замести бившата.Човека сигурно я обича бе хора.Това не го прави путьо.Не и помагате изобщо.Самоуважение и любов към себе си не се градят върху липса на такива към другите.

Той не е "п...", защото не е избрал нея, а защото не е имал куража да й каже как стоят нещата и да не й дава напразни надежди.., бил обещал да я види и т.н....глупости!
Либра, вероятно той обича приятелката си (виждам, че в синастрията им слънцето й попада в неговия 5-ти дом), звучи ми и объркан, уморен...а когато човек е изморен от една такава дълга и мъчителна връзка, сърцето му още не е готово за нещо ново и истинско...в такива моменти обикновено другите хора, които се появяват, са "междинни спирки". Опитай да гледаш напред...нали знаеш, когато "една врата се затвори, това е, защото трябва да се отвори друга". Не се фискирай върху него и върху "любовта на всяка цена". Нещата се случват, когато се случват...
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 23, 2012, 01:31:23 pm
iva22, благодаря за съвета. И аз, и тя сме Везни, 89', така че и моите планети са му в 5-я дом, дори с него имаме Луна във Везни...хъх  :'( ,въпреки това тая синастрична астрология просто не работи за мен, наистина е безсмислено вече.

Връщам се от изпит, остават ми още два, а едва издържам вече. Броя дните до 30-ти, когато ще си ида вкъщи...Разплаках се днес, казаха ми, че е мъчение и за мен, и за тях да ме изпитват ;(...Не ми пука за оценките, искам просто да се махна от тази стая, от този град,.Колкото повече стоя, повече затъвам, супер съм изнервена и от нищо се разплаквам, вечер не мога да заспя, с толкова усилия се мъча да не мисля, да затворя очи, да дишам, да дишам...Дори това ми е трудно, задушавам се тук. Искам да се махна :(.... Иска ми се да изхвърля всичко през прозореца, всичко, от което нямам нужда, да се освободя, да остане празно като мен, защото не виждам смисъл в нищо. Ха, не си спомням да съм имала един луд момент, в който да се разкрещя, да се разтоваря, винаги всичко си задържам с мен, но вече не се търпи. Искам да замина, да открия нов свят.

Дадох му цял уикенд, за да ми отговори на молбата -
Искам да те помоля само за едно...Да ми кажеш истината. Че не желаеш да опитваш с мен, че обичаш нея, че тя те прави щастлив, за да не остане и капка съмнение в мен. И да спра да се надявам.

Но дори това не заслужавам, мълчи, нищо не ми пише. Ще се опитам да не влизам във Фб и скайп, това, което ми остана, е да зяпам обвързания му профил.
Написах му всичко, което чувствам. Ужасно ме боли:(.Мисля, че аз съм си виновна като не успях да му разкрия всичко, а в същото време се чувствам излъгана и предадена. Казва ми, че се е опитал "да го предотврати"...Как ли? Като бяхме неразделни 4 месеца, говорихме си с часове, стоеше до 6 сутринта с мен, а след час тръгваше на работа, кани ме сумати пъти да ида и предлагаше да ми плати билета, разказваше ми къде ще ме заведе, какво ще ми покаже, колко неща ще правим заедно, постоянно ме ревнуваше...И заради всичко това, реших, че си струва да направя и аз усилие, и да се срещна с него, независимо колко ме беше страх, защото досега...не съм имала истинска, нормална връзка. Или аз обичам и не ми отвръщат, или ме обичат, но не мога да отвърна...Искам просто да се почувствам щастлива, не любов на всяка цена, искам да бъда щастлива. А с него бях...не знам какво да правя с живота си, наистина не знам, струва ми се, че само хабя ресурси напразно. Всичко, което искам сега, е да замина някъде далеч, да се откъсна от всичко, което ме заобикаля. Но не знам как ще стане, това, което ми хрумва, е да се опитам да си изкарам някакъв сертификат по английски, но и те не са евтини май. :(
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 23, 2012, 01:39:43 pm
Задължена съм Ви.  :73: Благодаря за анализите, коментарите, съветите и споделения опит на всички. Извинявам се, ако наводних форума и съм дотегнала вече. Темата се изчерпа.   :cry3: Имам една последна молба, свързана със соларния ми хороскоп и коментарите на Мирабела и Уран:

(http://prikachi.com/images/326/4299326l.gif)

Прикачвам актуалния ти солар за 2011/2012-та. Силно подчертан 9-ти соларен дом в комбинация с 1-ви натален и 5-ти соларен. Следването ли се очаква да приключи догодина или е още рано? Може би ще пътуваш по програма за обмен на студенти или ще започнеш да учиш втора специалност? Положителна година откъм емоции - Луна в Стрелец, в 11-ти соларен дом на връх на голям трин с Марс и Уран. Може да се освободиш от вътрешни страхове и съмнения. С Плутон в 1-ви соларен и 4-ти натален дом ще изследваш дълбините на същността си (а може и тези на други хора). Реализация на творчески проекти.

Към Везничка с теленце: Приключване на образование. Акцент в/у придобиване на по-висока степен, която може да е свързана с чужбина. Задълбочаване на любовна връзка.

Има ли наистина индикации, че ще замина някъде? А не примерно да показва това, а всъщност да почна да уча Испански, понеже започнах, или да получа сертификат по чужд език. Ако показва наистина пътуване до друга държава, може ли да се каже през кой месец точно...или посредством какво ще стигна дотам, защото в момента не виждам пред себе си никакви възможности за обучение в чужбина, но се надявам да изникнат.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: нула в Януари 23, 2012, 02:04:23 pm
Казва ми, че се е опитал "да го предотврати"...Как ли? Като бяхме неразделни 4 месеца, говорихме си с часове, стоеше до 6 сутринта с мен, а след час тръгваше на работа, кани ме сумати пъти да ида и предлагаше да ми плати билета, разказваше ми къде ще ме заведе, какво ще ми покаже, колко неща ще правим заедно, постоянно ме ревнуваше...
Мила Либре,интернет общуването може да бъде много романтично и опияняващо,докато не дойде часът на ИСТИНАТА-реалната среща на живо.Това е мигът,в който разбираш.Животът се живее в реала,не във виртуала.Той е разбрал,че  ти не си жената за реалния му живот.Нищо повече.Много добре ще направиш ако си заживееш живота наживо,не в компютъра и разни там фейсбукове и скайпове.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 23, 2012, 02:10:10 pm
Познавам най-добрите си приятели от Интернет и най-хубавата ми връзка е от познанство на Интернет, така че смея да ти противореча, Нула.  :P Каквото става в Интернет, си е част от реалния живот, разкрива реални хора, въпроса е, че трябва да си отворим очите, за да видим истината зад думите им. Но това е формула, която ползваме в толкова тачената от вас физическа реалност, където за жалост, не можеш да сортираш хората - които стават или не (като примерно добавиш само свестни в профила си във фб, или абонатите си в скайп), а трябва да търпиш простотиите и на някакви изверги, които не са наясно даже за какво са се родили.  :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Asol в Януари 23, 2012, 02:23:00 pm
Познавам човек, който чрез интернет си намери половинката. Иначе екстровертен тип с много приятели. В момента са щастливо женени. Запознали са се в тематичен сайт покрай интересите си в тази насока (не за запознанства или сходен).
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 23, 2012, 02:37:50 pm
Двамата мои най-добри приятели - мъж и жена се ожениха по Интернет и имат много сполучливи бракове.  :P
Това за интернет са предразсъдъци. който си е податлив на заблуди и илюзии със и без интеннет,
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 23, 2012, 02:46:09 pm
Либра, имаш цял стелиум в 9-ти соларен дом и слънцето ти е там. Ако имаш възможност да се уредиш в някоя магистърска програма, занимавай! миличка, ти си в период на саде-сати. Сатурн ти гази рождената луна. Сатурн във Везни е строг, но справедлив. Уроците, научени при сатурновия съвпад, после ти носят голяма награда, ставаш по-силна.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: нула в Януари 23, 2012, 02:52:05 pm
Да повторя,че май не четете добре. ;DОбщуването по интернет може да бъде много романтично и опияняващо,докато не дойде часът на ИСТИНАТА-реалната среща на живо.Това е мигът,в който разбираш.Животът се живее в реала,не във виртуала.Дали една виртуална връзка ще премине в реалния живот става ясно,когато хората се срещнат наживо.Нямам никакви предразсъдъци,била съм свидетел и на двата варианта.Либрето тук ви написа роман как една изумителна,омагьосваща и великолепна връзка в интернет,след срещата наживо отива на кино.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 23, 2012, 02:57:59 pm
То това е до човека, който не се оказа стока и се оказа ... добре идва ми една дума на ум, но не мисля да я използвам във форума. По-зле е от п ... :F Проблема на Либрата е, че е много идеалистично настроена към хората и си затваря очите за лошите им страни. Мисля че и това е станало в случая.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Mirabella в Януари 23, 2012, 03:12:33 pm
Явно ще трябва да спра да разписвам непрофесионалните си предположения из форума. :blink:

Либра, в солара ти има активност по 9-ти дом, което може да се интепретира и като чуждоезиково обучение, и като пътуване, и като куп други възможности. Ако знаех дефинитивно кое е, щях да бъда... голяма работа. ;D Но не съм. Извинявай, ето че и аз давам надежди, които могат и да не се реализират.

Ако ще разглеждаме сериозно въпроса за пътуване с цел обучение, мисля, че само солар няма да е достатъчен. Поставям транзитите, прогресиите и дирекциите ти към момента.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 23, 2012, 03:14:37 pm
Не зная как са се развивали нещата хронологично, но от разговора ми става ясно следното: ти се отдаваш на очакванията си за приятни изживявания и усещания, фиксираш се върху собствените си чувства и емоции: "аз те обичах, аз исках да те обичам, аз си представях, че си с мен, че идваш, за да промениш живота ми", а не чуваш какво говори другия. Опитай се да се фиксираш върху истинския смисъл и значението на неговите думи. това ще ти помогне да погледнеш истината в очите, да я асимилираш, да се освободиш и да продължиш напред. Няколко практични съвета от мен: ти в момента обвиняваш себе си вероятно, смяташ, че не си достойна за него. когато се фиксираш върху неговите думи и започнеш да виждаш неговият образ в истинсака му светлина и осъзнаеш истината, ще започнеш да изпитваш гняв към него. тогава се опитай да простиш, в нета има много информация за прошката, мисля, че ще ти бъде полезно да прочетеш. И най-накрая не забравяй да простиш и на себе си, че си си позволила да направиш грешен избор, а именно да повярваш в някой, който се е оказал неподходящ (в смисъл не синастрично или астрологично, а неподходящ в смисъл на "обвързан" с друг човек). Хубавото за теб предстои оттук нататък. :88:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: romantica в Януари 23, 2012, 08:22:33 pm
Цитат
Дадох му цял уикенд, за да ми отговори на молбата -
Искам да те помоля само за едно...Да ми кажеш истината. Че не желаеш да опитваш с мен, че обичаш нея, че тя те прави щастлив, за да не остане и капка съмнение в мен. И да спра да се надявам.

Той ти предаде своите уроци. Какъв отговор отново търсиш? Аз мисля, че ти получи достатъчно такива за кратко време. А и мълчанието също е отговор, дори понякога най-добрият от другите възможни.
Приеми факта, че той избра другата, не защото ти не си по- или най-, а просто защото на този етап му е необходима тя и колкото по-рано го осъзнаеш толкова по-добре за теб.

Цитат
И заради всичко това, реших, че си струва да направя и аз усилие, и да се срещна с него, независимо колко ме беше страх, защото досега...не съм имала истинска, нормална връзка. Или аз обичам и не ми отвръщат, или ме обичат, но не мога да отвърна...Искам просто да се почувствам щастлива, не любов на всяка цена, искам да бъда щастлива. А с него бях...не знам какво да правя с живота си, наистина не знам, струва ми се, че само хабя ресурси напразно. Всичко, което искам сега, е да замина някъде далеч, да се откъсна от всичко, което ме заобикаля. Но не знам как ще стане, това, което ми хрумва, е да се опитам да си изкарам някакъв сертификат по английски, но и те не са евтини май.

Аз обаче да ти кажа честно се радвам за теб, колкото и странно да ти звучи ;D Ти си преодоляла един свой страх, като си се срещнала очи в очи с него. Това е голям успех и не всички го имат.
А, как ще познаеш истинската любов, ако преди това не си изпитала разочарованието и не си минала през страданието на несподелената? Ако преди това не си открила любовта първо в себе си, в това да си сама и просто да се радваш, че си тук и сега, и си жива?
Не мисля, че хабиш ресурси, просто търсиш и се себеопознаваш, всеки минава през този етап и колкото е по-рано, толкова по-добре.
Ако си решила да заминаваш не го прави само с идеята да избягаш от проблемите, като смяташ че именно то- бягството ще реши нещата.
Помисли върху това, какви са целите ти, какво искаш да постигнеш в живота освен така исканото от теб щастие. Каква професионална реализация искаш и т.н.
Действай и приемай всичко просто информативно, не като 100%-ва истина, защото тя е само и единствено в теб. Ако успееш скокът след този етап ще е огромен и то в посока напред :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 23, 2012, 08:34:48 pm
Действай и приемай всичко просто информативно, не като 100%-ва истина, защото тя е само и единствено в теб. Ако успееш скокът след този етап ще е огромен и то в посока напред :blink:

Либра, послушай какво ти казва Романтика. В никакъв случай не се предавай. След такива кризи, следва много голям катарзис, пречистване, освобождаване и огромен еволюционен скок, много бързо ще израстнеш и ще се почувстваш като преродена.  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 04:03:02 am
А ти какво? Сигурно си Робокоп и не желаеш да бъдеш обичана?  :rolleyes: Всеки иска да бъде обичан и да обича, колкото и да го отрича. Че има уроци, които човек трябва да мине самостоятелно вярно е, това изобщо не може да бъде отречено, аз казвам кои са по-приятни и как човек се учи по-лесно. Понеже съм ставала свидетел как хора с завиден стоицизъм, които нищо грешно не са направили, стават жертва на простотията на някакви слабохарактерни сополанковци като този от историята. И не че това, което трябва да бъде научено, няма да се научи, но изисква двойно повече усилия и става много по-бавно.
За обектите на желанието, явно не четеш, момчето не е било обвръзано, когато Либрата се е занимавала с него. Стига изкарва момичето виновно, не знам какъв ти е проблема с нея. Но няма да влизам в излишни конфронтации по повод на това, всеки сам разкрива с това, което говори и прави нивото си на духовно развитие.

За яснота... ;D..да не се тревожиш и да знаеш... :P И обичам и съм обичана...За това и имам малко време да чета навреме простотиите из нета...,а напоследък и в тоя форум...
Умея обаче да чета м/у редовете...нещо което ти видно от постовете ти не правиш.... ;D
За това...кой какво и как научава...работи времето...Защото колкото и да мислим, че имаме събития...дори на 20...или на 25...аз ти казвам, че живота започва след 40...,а осъзнаването след 50... ;D...Така , че за какви уроци и начини говориш не знам...,но мисля, че менторския тон не ти приляга...Обърни внимание на Плутон...в картата си и го карай по-спокойно...Не се аби... ;D ;)....
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: ThunderGoddess в Януари 24, 2012, 10:09:04 am
Е, Марая, за някои хора живота започва на 40, осъзнаването на 50, други се усещат малко по-раничко.  :P Иначе не ти липсва дарбата прибързано да категоризираш нещата, или да се заяждаш, когато не ги разбираш, което показа с отношението си към тази тема. За менторския тон, не си ти тази, която ще ми казва как да говоря и как да се изразявам, имам си достатъчно силен Сатурн и достатъчно много Козирог, за да се обоснова пред Вселената за него. А отлично аспектирания ми Плутон в Скорпион в 3 дом доста ми помага да разбера хората на едно доста дълбоко ниво, както и мотивите им. Ти като един СТРЕЛЕЦ със СЛЪНЦЕ В ПЪРВИ ДОМ (целия форум го знае), обаче винаги поставяш водещия акцент върху себе си, по мои впечатления не се поставяш на мястото на другия, за да го разбереш, което е твой проблем, който аз, с 20-те си години, и менторския тон, не мисля да коментирам като последствия. Тоест няма да коментирам, защото няма смисъл и не ми пука - хабя се когато има смисъл и ми пука.
Иначе като форумец с 22804 мнения и средно по 18 публикации на ден, за всички е ясно как напоследък нямаш време да се занимаваш с този форум.  ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 11:58:50 am
Аз няма да чакам да стана на 40 за да започна да уча от живота!
Живота отдавна ми дава уроци и аз вече се уча и осъзнавам.
Предпочитам да се осъзнавам докато е време, че когато стана на 50, да съм доволна от постигнатото и от изборите, които съм правила. Пък и тогава ще има какво да уча, но вече ще съм поела пътя и ще имам опит.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 24, 2012, 12:10:43 pm
Аз няма да чакам да стана на 40 за да започна да уча от живота!
Живота отдавна ми дава уроци и аз вече се уча и осъзнавам.
Предпочитам да се осъзнавам докато е време, че когато стана на 50, да съм доволна от постигнатото и от изборите, които съм правила. Пък и тогава ще има какво да уча, но вече ще съм поела пътя и ще имам опит.

Никой не спира да се учи. но едно е да получиш тежки шамари от съдбата на 20 години, съвсем друго е на 40.
Представи си как едно двадесет годишно девойче преживява съвпад на Сатурн със Слънце, Луна и Марс. В същото време Плутон и квадратира светилата, а уран прави опозиция. И още не е излязла от "саде-сати", когато Сатурн затиска наталната и Венера - управителка на светилата и на Марс. На никого не пожелавам на 20 години такива безмилостни уроци. По-леко е на 30 или на 40. На 50-60 ще е тежко. :'(
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 12:38:23 pm
Честно, аз съм такъв тип човек, че предпочитам рано да си уча уроците. Ако ще и по трудния начин.
Не знам тези аспекти как точно се проявяват, Стела. Но щом на някого му се случват, значи така е трябвало. А и все пак всеки си учи своите уроци, когато на него са му нужни.
Казах го по повод коментара на Марая:
Цитат
Защото колкото и да мислим, че имаме събития...дори на 20...или на 25...аз ти казвам, че живота започва след 40...,а осъзнаването след 50... ...Така , че за какви уроци и начини говориш не знам...
Един човек ако до 40 не е започнал да се осъзнава... какво да си говорим. Макар и никога да не е късно, аз няма да чакам последния влак. И живея живота си тук и сега.

А тази мислъл ми допада и аз съм на такова мнение:
Цитат
Либра, послушай какво ти казва Романтика. В никакъв случай не се предавай. След такива кризи, следва много голям катарзис, пречистване, освобождаване и огромен еволюционен скок, много бързо ще израстнеш и ще се почувстваш като преродена. 
Затова предпочитам да гледам по-философски на трудностите, защото има какво да науча от тях и всяко зло за добро. Случая на Либра е с хапи енд, макар и тя все още да не го знае. Защото когато и аз съм имала подобни проблеми, не съм направила нищо, а само съм страдала. Впоследствие са се повтаряли ситуациите, докато не съм пречупила кръга...
Та Либра е направила голяма стъпка в случая.
Всъщност, както гледам и на нея и се е случвала подобна ситуация преди. С телеца, но не са се срещнали, тя е имала страхове по отношение на самооценката си. Но ето сега е променила нещо в тази насока и така трябва според мен, Браво! :)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 12:44:33 pm
В различните години процесите на осъзнаване са различни... :blink:
Няма как да осъзнаеш колко мили са децата...колко ги обичаш...как не можеш без тях ...как си зависим...на 20г. Осъзнаваш и разбираш на 40.
Всичко е с времето си...Приоритетите на всяка възраст са различни...както и събитията които следват по пътя ти...
Осъзнаването започва след Сатурн...или след първия възврат на Сатурн....но то е просто началото...При първата опозиция на Сатурн към наталната му позиция поставя началото на онзи смисъл който влагаме в думата осъзнаване...
Не случайно има цикли на планетите...И не случайно има едни планети наречени социални.... :mellow:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 12:53:14 pm
Цитат
В различните години процесите на осъзнаване са различни...
Няма как да осъзнаеш колко мили са децата...колко ги обичаш...как не можеш без тях ...как си зависим...на 20г. Осъзнаваш и разбираш на 40.

Може и така да е, но в случая аз не говоря за деца и темата не е такава.
Аз говоря за себеосъзнаване. Аз смятам, че от там се започва. Не съм минала през възврата на Сатурн все още, но това не ми пречи да се осъзнавам!
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 24, 2012, 12:54:25 pm
"Kolkoto i da ne iskam da te razocharovam i naranqvam, osyznah che nqma da e vyzmojno, no shte byda otkroven s teb, da naistina q obicham, i kogato se vidqh s neq v Plovdiv osyznah kakva ogromna greshka sym dopusnal kato q pusnah da si otide, i makar vryzkata mi s neq da e niz ot problemi i karanici, ne mislq che tova shte ni nakara da se razdelim, naistina syjalqvam che tolkova mnogo te naranqvam s tova, no ti me pomoli za istinata, poslednite nqkolko dni koito prekarah s neq me nakaraha da slezna na zemqta i da razbera s koi iskam da sym vsyshtnost, molq te prosti mi che ne otgovorih na chuvstvata ti, no prosto ne moga da prodyljavam da se zablujdavam, kolkoto do teb, vinagi mi e bilo priqtno da si govorim i naistina smqtam che si strahoten chovek i che nqkoi den shte namerish nqkoi po - dobyr ot men koito naistina da te zaslujava, ida ne te naranqva taka kakto go napravih az, syjalqvam za tova, naistina i te molq da mi prostish! "

Получих отговора му. Като направих тази тема в началото, се надявах, че ще има щастлив развой. Сега в края разбирам, че нищичко не знам за любовта.  :'( Разбрах, че Слънцето ми в 1 дом ми пречи да бъда обективна, и когато си вътре в картинката, няма как да се видиш отстрани. Де да можех да се откъсна от тялото си. Осъзнах, че досега съм живяла на друго място, но не и на Земята. Във фантазиите си, затворена в някоя кула от слонова кост, чакаща Принца да ме освободи. И ето че кулата е разрушена, Принцът го няма, аз съм сама и изгубена. Отвратително е да знаеш, че си живял толкова години в самозаблуда, а в същото време си мисля, че благодарение на нея съм оцеляла. Трудно ми е да дишам, все едно съм изкачила връх, но за 22 години всъщност не съм постигнала нищо значимо. Не знам дали съм помогнала на някого. Ха...Докато пишех това ми се обадиха, че печеля фотоапарат от един конкурс. Ще го подаря на сестра си. :) Животът е толкова нелогичен. През последните 2 години нещо ме прихвана и започнах да участвам във всякакви конкурси, бях като пристрастена, някой тук беше споменал, че имам такава склонност, и трябва да намеря нещо, на което да се отдам изцяло. Спечелих 3 фотоапарата, принтер, таблет (който после изхвърча през прозореца на влака), няколко телефона, няколко почивки из Бг, а последно през декември и парична награда, с която ще успея да улесня малко нашите в издържането ми. Прекрасно е да получаваш подаръци и изненади понякога от съдбата, но в същото време..това, което истински и искрено желаеш, го нямаш...

Романтика, Стела  :-[, благодаря! Надявам се да дочакам да дойде хубавото...

Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?

Freya, благодаря. Да, с Телеца беше същото. Беше в друга държава и беше голямо обичане, докато не се върна. Може би съзнателно избирам подобни хора, заради страх от реално обвързване и от страх да не видят истинската ми кофти същност. Може би наистина още не съм готова за моя човек.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 01:03:00 pm
Цитат
Отвратително е да знаеш, че си живял толкова години в самозаблуда, а в същото време си мисля, че благодарение на нея съм оцеляла.
Така е, това е вярно. Благодарение на нея си оцеляла. Но хубавото сега е че го осъзнаваш и вече можеш да се освободиш от нея.

Цитат
Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?
Ще го познаеш, точно защото тогава вече няма да изпитваш страх. Но до тогава ще си минала през тези перипети през които минаваш сега. Точно за да се освободиш ти самата от страха и за да започнеш да обичаш и приемаш себе си. Тогава ще дойде и той!

Цитат
Може би съзнателно избирам подобни хора, заради страх от реално обвързване и от страх да не видят истинската ми кофти същност. Може би наистина още не съм готова за моя човек.
А може би съзнателно избираш такива хора, за да си готова един ден за твоя човек!  :blink:
Хубавото предстои!
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Oceanborn в Януари 24, 2012, 01:03:59 pm
Не съм съгласна с това за годините и осъзнаването. На 26 години съм. Преди 5 години започна един тежък апогей, който от безгрижно, нахакано,самонадеяно и безотговорно същество, днес ме направи замислена,сериозна,отговорна,силно морална. Разбрах какво значат родителите и роднините ми за мен. Ценя ги, всеки ден задължително се чувам със всеки един от тях и се интересувам от деня им. Питам ги за чувствата им. Казвам им това което мисля. Помагам им - и с пари, и с транспорт, и с покана за вечеря, и с думи.  Операцията на баба ми нямаше да се състои и тя да прогледне на 78 ако не бях аз и моята осъзната отговорност. Всеки ден ми звъни за благодарност а аз спя спокойно защото знам че едно същество което ме обича и аз обичам се чувства добре и има с кого да говори. Опитвам се да ги отуча от лошите навици като например да си броят стотинките, да бъдат дребнави и прочее. И се замислих как възрастните хора се озлобяват...нямам отговор на този въпрос.

Така че и на 20 и на 40 и на 60 - за всеки е много, много индивидуално!
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 01:04:19 pm
Цитат
В различните години процесите на осъзнаване са различни...
Няма как да осъзнаеш колко мили са децата...колко ги обичаш...как не можеш без тях ...как си зависим...на 20г. Осъзнаваш и разбираш на 40.

Може и така да е, но в случая аз не говоря за деца и темата не е такава.
Аз говоря за себеосъзнаване. Аз смятам, че от там се започва. Не съм минала през възврата на Сатурн все още, но това не ми пречи да се осъзнавам!

Не можем да изключим нищо от цялото...Себеопознаването и себеосъзнаването са процеси зависими от света...Не можеш да избягаш от обмена...,нужна е провокация...събитийност...и още нещо...емпатия...
Дадох пример с децата...мога да дам и много други...Не си струва..,защото смятам , че всичко е с времето си...
На зрънцето му е нужно време за да стане хляб.... :blink:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Oceanborn в Януари 24, 2012, 01:16:22 pm
"Kolkoto i da ne iskam da te razocharovam i naranqvam, osyznah che nqma da e vyzmojno, no shte byda otkroven s teb, da naistina q obicham, i kogato se vidqh s neq v Plovdiv osyznah kakva ogromna greshka sym dopusnal kato q pusnah da si otide, i makar vryzkata mi s neq da e niz ot problemi i karanici, ne mislq che tova shte ni nakara da se razdelim, naistina syjalqvam che tolkova mnogo te naranqvam s tova, no ti me pomoli za istinata, poslednite nqkolko dni koito prekarah s neq me nakaraha da slezna na zemqta i da razbera s koi iskam da sym vsyshtnost, molq te prosti mi che ne otgovorih na chuvstvata ti, no prosto ne moga da prodyljavam da se zablujdavam, kolkoto do teb, vinagi mi e bilo priqtno da si govorim i naistina smqtam che si strahoten chovek i che nqkoi den shte namerish nqkoi po - dobyr ot men koito naistina da te zaslujava, ida ne te naranqva taka kakto go napravih az, syjalqvam za tova, naistina i te molq da mi prostish! "

Получих отговора му. Като направих тази тема в началото, се надявах, че ще има щастлив развой. Сега в края разбирам, че нищичко не знам за любовта.  :'( Разбрах, че Слънцето ми в 1 дом ми пречи да бъда обективна, и когато си вътре в картинката, няма как да се видиш отстрани. Де да можех да се откъсна от тялото си. Осъзнах, че досега съм живяла на друго място, но не и на Земята. Във фантазиите си, затворена в някоя кула от слонова кост, чакаща Принца да ме освободи. И ето че кулата е разрушена, Принцът го няма, аз съм сама и изгубена. Отвратително е да знаеш, че си живял толкова години в самозаблуда, а в същото време си мисля, че благодарение на нея съм оцеляла. Трудно ми е да дишам, все едно съм изкачила връх, но за 22 години всъщност не съм постигнала нищо значимо. Не знам дали съм помогнала на някого. Ха...Докато пишех това ми се обадиха, че печеля фотоапарат от един конкурс. Ще го подаря на сестра си. :) Животът е толкова нелогичен. През последните 2 години нещо ме прихвана и започнах да участвам във всякакви конкурси, бях като пристрастена, някой тук беше споменал, че имам такава склонност, и трябва да намеря нещо, на което да се отдам изцяло. Спечелих 3 фотоапарата, принтер, таблет (който после изхвърча през прозореца на влака), няколко телефона, няколко почивки из Бг, а последно през декември и парична награда, с която ще успея да улесня малко нашите в издържането ми. Прекрасно е да получаваш подаръци и изненади понякога от съдбата, но в същото време..това, което истински и искрено желаеш, го нямаш...

Романтика, Стела  :-[, благодаря! Надявам се да дочакам да дойде хубавото...

Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?

Freya, благодаря. Да, с Телеца беше същото. Беше в друга държава и беше голямо обичане, докато не се върна. Може би съзнателно избирам подобни хора, заради страх от реално обвързване и от страх да не видят истинската ми кофти същност. Може би наистина още не съм готова за моя човек.

Писмото на момчето е много искрено, адмирации към него. Всеки друг не би си правил дори труда да го напише!
Смятам че трябва да се радваш че нещата се развиват по този начин - този не е твоя човек и Вселената те е предпазила.
Когато губиш не знаеш какво печелиш!

Относно теб - за да си обичана и да обичаш, да се отдадеш и да бъдеш партньор, трябва първо да обичаш СЕБЕ СИ и да уважаваш СЕБЕ СИ. Повярвай, от собствен опит ти го казвам. Разочароващите връзки на майка ми, в усилията си да намери мъж, след развода с баща ми ми показаха това. Тя се раздаваше на максимум и после ревеше.

Другото - как си представяш една връзка? Какво искаш от тази връзка и от този човек? Остави очакванията. Хората се променят и след 1 година може да е съвсем друг човек. Ти го взимаш такъв какъвто е. Точка. След време почва да те дразнят много неща които преди са ти харесвали. Но защо? Всеки ден сте заедно, уважението лека полека е изместено от инерцията. Нямате общи интереси, всеки ходи на работа и се трупясва на дивана. После - телевизия, ядене, отнемане на вниманието. А къде ви е времето един за друг? Секса става боза...

Затова вкъщи гледаме телевизия само по 1 час на ден. През останалото време слушаме радио. Компютрите се изключват, не се говори за работа. Четем книги, обсъждаме. Правим си вечеря един на друг. Говорим. МНОГО. За всякакви неща. Експериментираме.

Уважаваме се. Говорим за гнева, за яростта, пишем нещата на хартия за да останат следи.
Караме се. Нормално. После пак говорим. Мечтаем си заедно. Излизаме и общуваме.

Но и всеки си има неговото свободно време. Това е много важно. Искам да съм сама, имам нужда - ок.
Хобита, интереси - това събира.

Най-ценното е този човек да ти е приятел. Ако искаш да си с него винаги. Той трябва да осъзнава защо ти си толкова ценна и различна от другите и да цени това. За него. Другите нямат значение.

Бих те посъветвала нещо - не бързай. Колкото повече се навиваш това да е човека, толкова повече губиш. Ходи бавно и внимателно,оглеждай се. Пробвай. Но не бързай. Имаш твоя живот, твоето семейство, приятели, учене, среда. Обърни им внимание. Спортувай, чети книги, интересувай се от живота.

Така, заобичайки себе си и имайки относителна вътрешена независимост, ще привлечеш такъв човек, който да е досатъчно отговорен за да бъде с теб!

А относно идеалната половинка и " човека за мен " - такива неща няма. Живота е събирания и раздели...
Важно е по време на самия живот какво ще се случи и как ти ще се научиш да се чувстваш добре със самата себе си.
Раждаме се и умираме сами - не го забравяй.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 01:17:18 pm
Цитат
В различните години процесите на осъзнаване са различни...
Няма как да осъзнаеш колко мили са децата...колко ги обичаш...как не можеш без тях ...как си зависим...на 20г. Осъзнаваш и разбираш на 40.

Може и така да е, но в случая аз не говоря за деца и темата не е такава.
Аз говоря за себеосъзнаване. Аз смятам, че от там се започва. Не съм минала през възврата на Сатурн все още, но това не ми пречи да се осъзнавам!

Не можем да изключим нищо от цялото...Себеопознаването и себеосъзнаването са процеси зависими от света...Не можеш да избягаш от обмена...,нужна е провокация...събитийност...и още нещо...емпатия...
Дадох пример с децата...мога да дам и много други...Не си струва..,защото смятам , че всичко е с времето си...
На зрънцето му е нужно време за да стане хляб.... :blink:

Ние сме на зрънцето в момента. А ти ни говориш кога ще ядем хляба. Ти също си започнала от зрънцето, така че не бързай. Всичко с времето си.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 01:23:22 pm
Цитат
В различните години процесите на осъзнаване са различни...
Няма как да осъзнаеш колко мили са децата...колко ги обичаш...как не можеш без тях ...как си зависим...на 20г. Осъзнаваш и разбираш на 40.

Може и така да е, но в случая аз не говоря за деца и темата не е такава.
Аз говоря за себеосъзнаване. Аз смятам, че от там се започва. Не съм минала през възврата на Сатурн все още, но това не ми пречи да се осъзнавам!

Не можем да изключим нищо от цялото...Себеопознаването и себеосъзнаването са процеси зависими от света...Не можеш да избягаш от обмена...,нужна е провокация...събитийност...и още нещо...емпатия...
Дадох пример с децата...мога да дам и много други...Не си струва..,защото смятам , че всичко е с времето си...
На зрънцето му е нужно време за да стане хляб.... :blink:

Ние сме на зрънцето в момента. А ти ни говориш кога ще ядем хляба. Ти също си започнала от зрънцето, така че не бързай. Всичко с времето си.

Точно това искам да кажа.... ;D..Има доста време пред мен...докато стана на 50...и достигна...до други нива на себеОпознаването... ;D...


Тогава защо са нужни репликите...отговори си сама.... ;D
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Dragon Lady в Януари 24, 2012, 01:38:47 pm
Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?
Либра,
много съжалявам, че си почувствала това в този момент. Но така е трябвало. А ти си силна и ще продължиш напред ... по-мъдра.
И за половинката - няма значение кога и къде ще я срещнеш, важно е дали си готова всеки ден да полагаш усилия и да се грижиш за любовта. И дали човекът до теб ще е готов да направи същото.
Да, когато си готова и срещнеш човек, който знае, че трябват усилия - това ще бъде една щастлива, пълноценна любов. Пожелавам ти я. :wub:
Дори съм сигурна, че твоята ще е такава.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Dragon Lady в Януари 24, 2012, 01:48:35 pm
В различните години процесите на осъзнаване са различни... :blink:
Няма как да осъзнаеш колко мили са децата...колко ги обичаш...как не можеш без тях ...как си зависим...на 20г. Осъзнаваш и разбираш на 40.
Всичко е с времето си...Приоритетите на всяка възраст са различни...както и събитията които следват по пътя ти...

 :(Тъжно е, но е абсолютно вярно.
Мислех си, че съм отговорен и лоялен човек - съпруга и майка. Че съм направила всичко необходимо за семейството и децата си - нали се грижа, обръщам внимание на чувствата си, подкрепям ги, обичам ги, критикувам ги, когато трябва, но...
На 20 няма как да разбереш, даже на 30 няма как... :(
Всичко, което съм, не ме предпази от това, да плача от безсилие, че не мога да дам на децата си "насила", не мога да ги накарам да разберат, не мога да обясня дори...
Смразяващо е. И тогава осъзнах, че искам само да ги обичам и те да знаят колко много ги обичам! Не да ги критикувам, насочвам, съветвам, подсещам и т.н. Само да ги обичам.
И знам, че един ден ще преглътна сълзите си и ще скрия мъката си, когато тръгнат надалеч..
Но ще го направя... осъзнато
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 24, 2012, 01:52:38 pm
Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 02:13:34 pm
Нямам с кого да изляза, нямам приятели, нито обичам да се снимам. Не знам, не знам. Как разбираш, че някой има силни чувства към теб? Бях му написала писмо, което каза, че е прочел 38 пъти...Защо ще го чете толкова? След това и той ми написа, но неговото беше по-сдържано някак. Пфф, всичко се прецака, защото го нарекох "психопат" и той супер много се обиди, а  преди това му бях казала, че прилича на извънземен,и на сурикат, и че главата му, ръцете му и носът му са огромни, но всичко това го казвам, защото го наблюдавам дълго и всъщност за мен е ужасно красив, и просто се шегувам понякога с него  :rolleyes: , ама той има страшно его, тогава се натъжава и млъква... Когато ми разказва нещо аз се правя на разсеяна и незаинтересована, и това го дразни, но май за Стрелците е много важно да намерят слушател. Може би се държа като с вещ към него...  :-\


Не искам да съдя никого в тези светли дни, но не се учудвам, че нямаш приятели...Загубих ума и дума.

Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)

Няма такова противоречие....За пореден път се убеждавам...,че колебанието е свързано с въздуха...особено когато светилата нямат ясна цел и посока....Честата промяна на мнението не е гаранция за разбиране....
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 24, 2012, 02:54:18 pm
Така, заобичайки себе си и имайки относителна вътрешена независимост, ще привлечеш такъв човек, който да е досатъчно отговорен за да бъде с теб!

Благодаря ти много за всяка дума!

Dragon Lady, благодаря и на теб, много си мила!

Относно коя зодия на какво е способна - сами знаете, че освен слънчевия знак, много други аспекти определят човека. Стрелецът има Марс и Плутон в Скорпион, и мисля, че е способен на истински и трайни чувства, но явно не към мен... Не знам какво значи точно "силен Скорпион", но бившият ми приятел е Скорпион и все още не може да ме забрави, но аз така и не успях да почувствам нещо силно към него. На всичко отгоре се появи още един Скорпион, който проявява интерес към мен, но от самото начало го предупредих да не се задълбочава много. В крайна сметка не можеш да заповядваш на сърцето си, но в никакъв случай не искам да правя грешката да се обвързвам с някого само за да не съм сама.

Отделно от това - в картата ми няма никакъв огън, предполагам, това ми липсва и това търся в другите - някакъв плам, искра.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 02:58:06 pm
Няма такова противоречие....За пореден път се убеждавам...,че колебанието е свързано с въздуха...особено когато светилата нямат ясна цел и посока....Честата промяна на мнението не е гаранция за разбиране....

Не е приятно когато някой се концентрира предимно върху негативните неща.
Предпочитам да се избягват такива конфронтации. Човек трябва да се фокусира върху позитивното.
Трябва да пропускаме такива негативни коментари. Като не им обръщаме внимание е най-добрият начин.

Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)

И аз го имам този съвпад, в Скорпион. Те че Стрелците са вятърничави...ама дали само Скорпион би могъл да се докосне до тази дълбочина. Може би не е само до слънцето..
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 03:04:18 pm
Зависи от аршина с които мерим позитивизъм и негативизъм...
Не намирам позитивизъм в проекцията на лично отношение...без значение причини и обстоятелства....Както и в маските... :mellow:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Oceanborn в Януари 24, 2012, 03:08:21 pm
Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)

Стрелеца може да я разбере, но нашите дълбоки чувства са само на един етап. После свикваме и почваме пак да търсим да ловим ново или да надграждаме...мисля се асцендента има значение Стела :)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Freya в Януари 24, 2012, 03:13:27 pm
Зависи от аршина с които мерим позитивизъм и негативизъм...
Не намирам позитивизъм в проекцията на лично отношение...без значение причини и обстоятелства....Както и в маските... :mellow:

Аз не виждам маски тук. Аз виждам едни хубави хора. Но някои имат проблеми и ги проектират на другите.
Забелязала съм, че понякога най се дразня и противя на навиците на хората, когато аз имам или съм имала същия проблем (когато става въпрос за негативни навици и характеристики). Това с много хора е така.
Ако на някой се възмущаваш Марая, то ти се дразниш на себе си. (сега ще кажеш, че не се възмущаваш, е там каквото е тогава..) И ако на мен не ми харесва нагативното отношение от теб или някой друг, това е защото и аз самата понякога го имам и не го одобрявам в себе си също така.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 24, 2012, 03:18:09 pm
Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)

Стрелеца може да я разбере, но нашите дълбоки чувства са само на един етап. После свикваме и почваме пак да търсим да ловим ново или да надграждаме...мисля се асцендента има значение Стела :)

Всеки може да я разбере по неговия си начин и като страничен наблюдател, но аз видях кой и доколко се постави на нейното място, а огнените ще я потупат по рамото и веднага ще обърнат прожекторите към себе си. Говоря по принцип и никого не визирам. не случайно съм описала факторите от картата и, разглеждам нещата в контекста на живия човек, ( не правя обобщения) и се обосновах защо един скорпион ще я разбере по-добре от един стрелец ЛИЧНО НЕЯ.  (Асцендентът ми е стрелец също)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 03:26:19 pm
"Kolkoto i da ne iskam da te razocharovam i naranqvam, osyznah che nqma da e vyzmojno, no shte byda otkroven s teb, da naistina q obicham, i kogato se vidqh s neq v Plovdiv osyznah kakva ogromna greshka sym dopusnal kato q pusnah da si otide, i makar vryzkata mi s neq da e niz ot problemi i karanici, ne mislq che tova shte ni nakara da se razdelim, naistina syjalqvam che tolkova mnogo te naranqvam s tova, no ti me pomoli za istinata, poslednite nqkolko dni koito prekarah s neq me nakaraha da slezna na zemqta i da razbera s koi iskam da sym vsyshtnost, molq te prosti mi che ne otgovorih na chuvstvata ti, no prosto ne moga da prodyljavam da se zablujdavam, kolkoto do teb, vinagi mi e bilo priqtno da si govorim i naistina smqtam che si strahoten chovek i che nqkoi den shte namerish nqkoi po - dobyr ot men koito naistina da te zaslujava, ida ne te naranqva taka kakto go napravih az, syjalqvam za tova, naistina i te molq da mi prostish! "

ето на това е способен слънчевия стрелец...Той няма време да завоалира..да лъже и да заблуждава себе си или друг...Като всеки той търси...търси и не спира...Искрен, прям и откровен в чувствата...не губи ничие време...Няма време да се губи в излишни обяснения...Той бърза към любовта си...когато я осъзнае....
Получих отговора му. Като направих тази тема в началото, се надявах, че ще има щастлив развой. Сега в края разбирам, че нищичко не знам за любовта.  :'( Разбрах, че Слънцето ми в 1 дом ми пречи да бъда обективна, и когато си вътре в картинката, няма как да се видиш отстрани. Де да можех да се откъсна от тялото си. Осъзнах, че досега съм живяла на друго място, но не и на Земята. Във фантазиите си, затворена в някоя кула от слонова кост, чакаща Принца да ме освободи. И ето че кулата е разрушена, Принцът го няма, аз съм сама и изгубена. Отвратително е да знаеш, че си живял толкова години в самозаблуда, а в същото време си мисля, че благодарение на нея съм оцеляла. Трудно ми е да дишам, все едно съм изкачила връх, но за 22 години всъщност не съм постигнала нищо значимо. Не знам дали съм помогнала на някого. Ха...Докато пишех това ми се обадиха, че печеля фотоапарат от един конкурс. Ще го подаря на сестра си. :) Животът е толкова нелогичен. През последните 2 години нещо ме прихвана и започнах да участвам във всякакви конкурси, бях като пристрастена, някой тук беше споменал, че имам такава склонност, и трябва да намеря нещо, на което да се отдам изцяло. Спечелих 3 фотоапарата, принтер, таблет (който после изхвърча през прозореца на влака), няколко телефона, няколко почивки из Бг, а последно през декември и парична награда, с която ще успея да улесня малко нашите в издържането ми. Прекрасно е да получаваш подаръци и изненади понякога от съдбата, но в същото време..това, което истински и искрено желаеш, го нямаш...

Романтика, Стела  :-[, благодаря! Надявам се да дочакам да дойде хубавото...

Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?

Freya, благодаря. Да, с Телеца беше същото. Беше в друга държава и беше голямо обичане, докато не се върна. Може би съзнателно избирам подобни хора, заради страх от реално обвързване и от страх да не видят истинската ми кофти същност. Може би наистина още не съм готова за моя човек.

Аз...намерих половинката си при това тук...в интернет.... :blink:..Не съм я търсила...съзнателно...,вероятно на подсъзнателно ниво...процеса е бил узрял...човек среща онова което търси...когато е готов....Просто тя се появи...в миг в който не очаквах...Разпознах я ...защото чрез нея разпознах себе си...Усетих едно неразпознато и неназовано чувство до този миг...
Още преди време ти писах...,че следва да послушаш сърцето си...Само чрез сърцето си...ще разбереш дали това е твоята половинка....,когато си готова за това....
Мъжете не са нито скорпиони...,нито телци...нито стрелци.... ;DНе ги търси по слънчевите им знаци...,а по СЛЪНЦЕТО В ОЧИТЕ ИМ...И ПО ИЗГРЕВА В ДУШИТЕ ИМ....ЩЕ ГО РАЗПОЗНАЕШ...ПО ТЯХ.... :mellow:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 24, 2012, 03:30:27 pm
Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)

Стрелеца може да я разбере, но нашите дълбоки чувства са само на един етап. После свикваме и почваме пак да търсим да ловим ново или да надграждаме...мисля се асцендента има значение Стела :)

Оушънче, не става дума за зодии мила, а а енергиите и качествата на знаците. Ти емпатия притежаваш, но тя не се дължи на огненото ти начало. Огънят не е емпатичен, той е егоистичен (друг тип енергетика)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 03:37:50 pm
Емпатията не е присъща на слънцето.... :mellow: И не мога да си обясня...защо се правят опити за замаскиране на елементарни липси...у знаците на зодиака...
Луната е отговорна за емпатиите...и когато е нарушен нейния хармоничен баланс чрез определени аспекти...,знаци...терми , декади...дуоди...градуси...се получава...че на кривата ракета космоса и пречи...
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Oceanborn в Януари 24, 2012, 03:40:14 pm
Скъпа, Либра! С твоя съвпад на Венера с Плутон (Венера управлява светилата и Марс) само човек със силен Скорпион може да разбере дълбочината на чувствата до която си способна да достигнеш. Един Стрелец не би могъл да разбере изобщо. Огнените знаци не са способни на такъв тип дълбочина. Те живеят за мига, себеориентирани са и мислят от после, като им свърши барута.   ;)

Стрелеца може да я разбере, но нашите дълбоки чувства са само на един етап. После свикваме и почваме пак да търсим да ловим ново или да надграждаме...мисля се асцендента има значение Стела :)

Оушънче, не става дума за зодии мила, а а енергиите и качествата на знаците. Ти емпатия притежаваш, но тя не се дължи на огненото ти начало. Огънят не е емпатичен, той е егоистичен (друг тип енергетика)

Абсолютно така е...Наистина го отчитам и при себе си че в повечето моменти мисля за АЗ-а,дори не в чистия ЕГО смисъл, а по-скоро като начин на търсене в себе си. Живея с Лъв и при него също много силен е момента на егото...при баща ми също Лъв пак е така...  Но най-големия егоист който познавам си остава една Скорпионка....и жените Лъвици....
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Oceanborn в Януари 24, 2012, 03:42:27 pm
Емпатията не е присъща на слънцето.... :mellow: И не мога да си обясня...защо се правят опити за замаскиране на елементарни липси...у знаците на зодиака...
Луната е отговорна за емпатиите...и когато е нарушен нейния хармоничен баланс чрез определени аспекти...,знаци...терми , декади...дуоди...градуси...се получава...че на кривата ракета космоса и пречи...

Стига бе Марая, не ги приемай лично нещата! Всички сме с кусури и никой от нас не е избирал какъв да се роди, поне не съзнателно! Факт е че Стрелците сме много често гори за да светиш и мислим след а не преди! Това е бързината на огъня, гори бързо и бързо угасва. Не говорим за хората който са оставили отпечатък в нас, а за нас като същност! Това че си постоянна или целенасочена не те прави стабилна!

 :confuse3:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Марая в Януари 24, 2012, 03:52:49 pm
Емпатията не е присъща на слънцето.... :mellow: И не мога да си обясня...защо се правят опити за замаскиране на елементарни липси...у знаците на зодиака...
Луната е отговорна за емпатиите...и когато е нарушен нейния хармоничен баланс чрез определени аспекти...,знаци...терми , декади...дуоди...градуси...се получава...че на кривата ракета космоса и пречи...

Стига бе Марая, не ги приемай лично нещата! Всички сме с кусури и никой от нас не е избирал какъв да се роди, поне не съзнателно! Факт е че Стрелците сме много често гори за да светиш и мислим след а не преди! Това е бързината на огъня, гори бързо и бързо угасва. Не говорим за хората който са оставили отпечатък в нас, а за нас като същност! Това че си постоянна или целенасочена не те прави стабилна!

 :confuse3:

Ние сме това..което не са другите...,както и онова което не сме...а са другите...И това не само не ощетява..а и обогатява...
Въпроса не е личен..,а принципен...Емпатията не е по слънчевия знак , а по ЛУНАТА...И тъй като това е астрологичен форум...смятам, че основните правила са от важно значение както за практиците астролози...така също и за любителите...Кога мислят стрелците и дали мислят ...не е предмет на темата в случая...

Постоянните и целенасочени индивиди са решени...и в пъти по-стабилни в отношенията си...и не само...
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: iva22 в Януари 24, 2012, 04:46:57 pm
 :clap: напълно с присъединявам към казаното
"Kolkoto i da ne iskam da te razocharovam i naranqvam, osyznah che nqma da e vyzmojno, no shte byda otkroven s teb, da naistina q obicham, i kogato se vidqh s neq v Plovdiv osyznah kakva ogromna greshka sym dopusnal kato q pusnah da si otide, i makar vryzkata mi s neq da e niz ot problemi i karanici, ne mislq che tova shte ni nakara da se razdelim, naistina syjalqvam che tolkova mnogo te naranqvam s tova, no ti me pomoli za istinata, poslednite nqkolko dni koito prekarah s neq me nakaraha da slezna na zemqta i da razbera s koi iskam da sym vsyshtnost, molq te prosti mi che ne otgovorih na chuvstvata ti, no prosto ne moga da prodyljavam da se zablujdavam, kolkoto do teb, vinagi mi e bilo priqtno da si govorim i naistina smqtam che si strahoten chovek i che nqkoi den shte namerish nqkoi po - dobyr ot men koito naistina da te zaslujava, ida ne te naranqva taka kakto go napravih az, syjalqvam za tova, naistina i te molq da mi prostish! "

Получих отговора му. Като направих тази тема в началото, се надявах, че ще има щастлив развой. Сега в края разбирам, че нищичко не знам за любовта.  :'( Разбрах, че Слънцето ми в 1 дом ми пречи да бъда обективна, и когато си вътре в картинката, няма как да се видиш отстрани. Де да можех да се откъсна от тялото си. Осъзнах, че досега съм живяла на друго място, но не и на Земята. Във фантазиите си, затворена в някоя кула от слонова кост, чакаща Принца да ме освободи. И ето че кулата е разрушена, Принцът го няма, аз съм сама и изгубена. Отвратително е да знаеш, че си живял толкова години в самозаблуда, а в същото време си мисля, че благодарение на нея съм оцеляла. Трудно ми е да дишам, все едно съм изкачила връх, но за 22 години всъщност не съм постигнала нищо значимо. Не знам дали съм помогнала на някого. Ха...Докато пишех това ми се обадиха, че печеля фотоапарат от един конкурс. Ще го подаря на сестра си. :) Животът е толкова нелогичен. През последните 2 години нещо ме прихвана и започнах да участвам във всякакви конкурси, бях като пристрастена, някой тук беше споменал, че имам такава склонност, и трябва да намеря нещо, на което да се отдам изцяло. Спечелих 3 фотоапарата, принтер, таблет (който после изхвърча през прозореца на влака), няколко телефона, няколко почивки из Бг, а последно през декември и парична награда, с която ще успея да улесня малко нашите в издържането ми. Прекрасно е да получаваш подаръци и изненади понякога от съдбата, но в същото време..това, което истински и искрено желаеш, го нямаш...

Романтика, Стела  :-[, благодаря! Надявам се да дочакам да дойде хубавото...

Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?

Freya, благодаря. Да, с Телеца беше същото. Беше в друга държава и беше голямо обичане, докато не се върна. Може би съзнателно избирам подобни хора, заради страх от реално обвързване и от страх да не видят истинската ми кофти същност. Може би наистина още не съм готова за моя човек.

Писмото на момчето е много искрено, адмирации към него. Всеки друг не би си правил дори труда да го напише!
Смятам че трябва да се радваш че нещата се развиват по този начин - този не е твоя човек и Вселената те е предпазила.
Когато губиш не знаеш какво печелиш!

Относно теб - за да си обичана и да обичаш, да се отдадеш и да бъдеш партньор, трябва първо да обичаш СЕБЕ СИ и да уважаваш СЕБЕ СИ. Повярвай, от собствен опит ти го казвам. Разочароващите връзки на майка ми, в усилията си да намери мъж, след развода с баща ми ми показаха това. Тя се раздаваше на максимум и после ревеше.

Другото - как си представяш една връзка? Какво искаш от тази връзка и от този човек? Остави очакванията. Хората се променят и след 1 година може да е съвсем друг човек. Ти го взимаш такъв какъвто е. Точка. След време почва да те дразнят много неща които преди са ти харесвали. Но защо? Всеки ден сте заедно, уважението лека полека е изместено от инерцията. Нямате общи интереси, всеки ходи на работа и се трупясва на дивана. После - телевизия, ядене, отнемане на вниманието. А къде ви е времето един за друг? Секса става боза...

Затова вкъщи гледаме телевизия само по 1 час на ден. През останалото време слушаме радио. Компютрите се изключват, не се говори за работа. Четем книги, обсъждаме. Правим си вечеря един на друг. Говорим. МНОГО. За всякакви неща. Експериментираме.

Уважаваме се. Говорим за гнева, за яростта, пишем нещата на хартия за да останат следи.
Караме се. Нормално. После пак говорим. Мечтаем си заедно. Излизаме и общуваме.

Но и всеки си има неговото свободно време. Това е много важно. Искам да съм сама, имам нужда - ок.
Хобита, интереси - това събира.

Най-ценното е този човек да ти е приятел. Ако искаш да си с него винаги. Той трябва да осъзнава защо ти си толкова ценна и различна от другите и да цени това. За него. Другите нямат значение.

Бих те посъветвала нещо - не бързай. Колкото повече се навиваш това да е човека, толкова повече губиш. Ходи бавно и внимателно,оглеждай се. Пробвай. Но не бързай. Имаш твоя живот, твоето семейство, приятели, учене, среда. Обърни им внимание. Спортувай, чети книги, интересувай се от живота.

Така, заобичайки себе си и имайки относителна вътрешена независимост, ще привлечеш такъв човек, който да е досатъчно отговорен за да бъде с теб!

А относно идеалната половинка и " човека за мен " - такива неща няма. Живота е събирания и раздели...
Важно е по време на самия живот какво ще се случи и как ти ще се научиш да се чувстваш добре със самата себе си.
Раждаме се и умираме сами - не го забравяй.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 24, 2012, 05:09:20 pm
Мъжете не са нито скорпиони...,нито телци...нито стрелци.... ;DНе ги търси по слънчевите им знаци...,а по СЛЪНЦЕТО В ОЧИТЕ ИМ...И ПО ИЗГРЕВА В ДУШИТЕ ИМ....ЩЕ ГО РАЗПОЗНАЕШ...ПО ТЯХ.... :mellow:

Точно това ме плени в него, всеки път очите му светеха като си говорихме. Постоянно се усмихваше и ме караше да се усмихвам. Напоследък всичко ме насочваше към Лондон - приятели в Лондон, реклами за обучение в Лондон, филми, снимани в Лондон, статии, свързани с Лондон... Където и да погледнех, все виждах тоя град. И си помислих, че може и на мен да ми се случи... :( Трудно ми е. Успях снощи да си поговоря с един приятел, който учи Психология, дори днес ми донесе Валериана, сега съм по-спокойна.

Преди време Дияна каза, че Раху ми е сигнификатор на партньора, и вероятно мъжът ми ще бъде чужденец или от чужбина. Тоя Раху, Лунният възел ли е?

http://www.vbox7.com/play:6068612e
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Stella в Януари 24, 2012, 05:58:18 pm
Либра, преди време казах на Дивна, че само един Скорпион може да приласкае и успокои "наранената" и Луна и да я разбере истински. Тя страдаше от един Лъв. В момента е щастлива със Скорпион. Разбира се, уроците са затова, за да се преживяват и ти няма как да избягаш от тях. Стрелецът ти е дал друго. Но силата и дълбочината на чувствата, които показа тука, биха изплашили по-повърхностните - огнени и въздушни знаци. Макар да си с преобладаващо въздушни планети във Везни, а твоята Венера е важна в картата, защото ти управлява всички лични планети. Тя е съвпад с Плутон и оттам идва целият този драматизъм и дълбочина в твоите чувства. Да отричаме качествата на елементите означава да отричаме астрологията. Огънят не върви ръка за ръка с емпатията. Водните го умеят. Имам предвид различията в качествата на огнения и водния триплицитет, и нека не се хващаме за зодия Стрелец. Ако беше Овен или Лъв, щях да твърдя същото.  Надявам се да си се поуспокоила вече. :kissd:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 24, 2012, 06:28:35 pm
Това, което Либра е успяла да демонстрира дотук, говори за много добри способности за самоанализ и самонаблюдение.  :blink:
Несъмнено тук става въпрос за силна емоционалност, но понякога отъждествяваме емоционална дълбочина с прилепчивост.
Венера във воден знак изживява чувствата и сетивността много дълбоко. Докато въздушните Луни сякаш успяват да се дистанцират, емоцията е силна, но не винаги дълбока. За Луна във Везни, разположена в тия градуси (накшатра Читра), имам наблюдения, че изключително трудно приема и изживява ситуации, в които е отхвърлена; в известна степен е центрирана върху това, което ТЯ изпитва, т.е. "моите чувства", "как се чувствам аз" и т.н.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 28, 2012, 09:46:28 pm
Това, което Либра е успяла да демонстрира дотук, говори за много добри способности за самоанализ и самонаблюдение.  :blink:

Благодаря за мнението, Лили. :) Това, което мисля да демонстрирам сега, а и да Ви покажа, е - http://www.world-education.eu/program.php ... Ето какво ще се случи скоро в София, а и в няколко други градове. Попаднах преди малко на това, прочетох за какво става въпрос...и се размечтах. В същото време се изнервих и съм напрегната сякаш съм тръгнала вече на интервю за кандидатстване по някоя магистърска програма, но ...навсякъде искат сертификат по английски, като изобщо не засягам въпроса за парите и това, че ги нямам. 
Някои университети дори ще приемат на място студенти след интервю и необходимите документи.
:( Чудя се, чудя се, чудя се...Ако наистина искам нещо такова, трябва поне да ида и да разбера как стават нещата, нали? Чета, че има безплатни магистърски програми в Дания, но...хъх, Телецът е там... Представяте ли си да ида в Дания  :o , нямам желание да влизам отново в този порочен кръг... Искам в Лондон. Май ще се регистрирам за семинара, пък ще видя дали ще ида, не съм споменавала нищо за това на майка си... Не знам какво да правя. Да почвам да уча здраво английски, а? Има ли светлинка в тунела...  :73:
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Lillie в Януари 28, 2012, 10:09:22 pm
Либре, слабото ниво на английски в момента е една от най-големите спирачки да си намериш по-добра работа или да отидеш на обучение в чужбина, дори ако имаш необходимите за това способности. Разбира се, за да изкараш няколко основни нива и да се сдобиеш със сертификати, трябват немалко пари. Ако не разполагаш с необходимата ти сума, би могла първоначално да започнеш със самообучение - има добри самоучители, граматики и аудио уроци в интернет, просто потърси. В някои езикови центрове съм чувала, че има и безплатни тестове за определяне нивото на езика, след което може да се изкара по-високо ниво и да вземеш съответния сертификат. Не се сещам къде може да има безплатно обучение по чужд език в група, съществува такава опция само за безработните (официално регистрирани в Бюрото по труда и сигурно не трябва да са студенти) по специална финансирана програма.

В Лондон стандартът е доста висок и ако нямаш необходимите документи, които да ти позволяват да започнеш легална работа там, трудно ще свързваш двата края. Но ти сигурно искаш да ходиш да учиш там, нали? Магистратурата безплатна ли е и кой осигурява средствата за твоята издръжка?

Няма я Анабел, тя е доста по-наясно с тия неща и можеше да ти бъде полезна. Аз го казвам само на теория и споделям това, което съм чувала, нямам преки впечатления.Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: valiastankova в Януари 28, 2012, 10:19:48 pm
Либра, много съжалявам за развоя на събитията при теб, но явно така е трябвало да
стане. Продължавай напред и не се обръщай,те първа ти започва живота и вярвам,че ще намериш сродната си душа  ;) Съпругът ми е Стрелец,познавам и доста Стрелци,а и като цяло огнените знаци мога да кажа,че нито един от тях не е успял наистина да разбере рачешките ми чувства. Дори съпругът ми,колкото и да ми казва,че ме разбира виждам,че е състрадателен и се опитва всячески да ми влезе в положението,но усещам,че той просто не е способен на толкова дълбоки чувства и му е трудно да разбере какво точно се случва с мен. А това,че огнените знаци неможели да лъжат......друг път, виждала съм толкова икусни лъжци,ама на секундата ги измислят едни.....да ти скрият шапката чак. И толкова добре лавират и се измъкват от дадена ситуация чак да им се чуди човек.
Та,Либра пожелавам ти да срещнеш по-скоро голямата си любов,ти няма да се отчайваш,продължаваш да се бориш и да вървиш на горе. След всеки удар,ставаме по-силни,успех мила  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Януари 29, 2012, 08:55:27 am
Та,Либра пожелавам ти да срещнеш по-скоро голямата си любов,ти няма да се отчайваш,продължаваш да се бориш и да вървиш на горе. След всеки удар,ставаме по-силни,успех мила  ;)

Благодаря ти много!  :rolleyes: :wub:

В Лондон стандартът е доста висок и ако нямаш необходимите документи, които да ти позволяват да започнеш легална работа там, трудно ще свързваш двата края. Но ти сигурно искаш да ходиш да учиш там, нали? Магистратурата безплатна ли е и кой осигурява средствата за твоята издръжка?

Лили, да, иска ми се да уча там. А може би и да остана след това. Английският ми е може би над средното ниво, винаги съм имала отлични оценки, просто така и не съм седнала сериозно да се задълбоча, но наистина обмислям да си изкарам един сертификат до края на годината. Сега в Търново успявам да се издържам с помощта на майка ми, баща ми е починал, не е особено лесно, получавам и някаква пенсия, взимах и стипендия до скоро. 1-та година имах късмета да получа стипендия от една фондация за сираци и полусираци. За Лондон вече... няма кой да ме издържа, ще трябва да се справям сама, надеждата ми е да спечеля пари от тотото или по друг подобен начин, ей така - да ми паднат  :P ... Но знам, че предоставят възможност за студентски заеми, както и много стипендии в различните университети. Наистина трябва да ида на семинара в София, но ми е далечко, а не знам майка ми как ще посрещне идеята, също не ми се ходи сама...  :( Ще попитам все пак един познат, който учи в Дания, за магистратури по фотография, защото там са безплатни, и трябва да си осигуриш само настаняването и прехраната, това е нещо, което обожавам и с удоволствие ще го уча. Но не съм наясно на какъв език се преподава. Малко късно се осъзнавам...
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: iva22 в Януари 29, 2012, 10:39:54 am
Мила Либра, ако позволиш един съвет... - не гледай това къде е "Телеца" и къде - "Стрелеца"...а си помисли ТИ какво искаш да учиш, в каква посока да се развиваш професионално, какво ти допада, в какво си добра, какви са възможностите ти и т.н., и чак тогава виж къде е това място...може да се окаже, че нито Дания, нито Лондон са местата, а трето място - може да е в БГ, може и извън...просто следвай СВОЯ път, а хората по него ще се появят. Желая ти много късмет!!!
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Август 07, 2012, 07:51:05 am
Точно след 6 месеца мълчание, след като се върна в Лондон, събра се с бившата си, и си затри ФБ профила, той отново ми пише "Здравей"... Сега бил в Германия.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Ronia в Август 07, 2012, 08:32:42 am
Единственият адекватен отогвор от моя гледна точка е "Сбогом." Не съм ти гледала никога картата, сега ще ида да я погледна, но без значение кой е мъжът и каква зодия е, самоуважението е на първо място. Всички мъже, с които съм била по-близка, интимно или приятелски, са се качвали на главите на жените при най-малък знак, че им е позволено. Така им идва отвътре явно. Егоизмът (доза) е ключово умение за щастие в отношенията, парадоксално, но за мен е факт.

МОже да се каже, че той има три планети ан ИЦто ти, сред които и Сатурн. ИЦто е лунна точка и това е все едно Сатурн, Слънцето и Урана му да стъпят на Луната ти. Слънцето - чудесно, но със Сатурн нещата са деликатни, защото може да нагрубява, а на ИЦто ще се усеща много болезнено, Уран също не е е от дипломатите, а твоята Луна търси финото в отношенията. Иначе не е лоша синастрия... Искаше мис е обаче и ти да му държиш някоя точка, но не.
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: Anabell в Август 07, 2012, 02:59:18 pm
Единственият адекватен отогвор от моя гледна точка е "Сбогом." Не съм ти гледала никога картата, сега ще ида да я погледна, но без значение кой е мъжът и каква зодия е, самоуважението е на първо място. Всички мъже, с които съм била по-близка, интимно или приятелски, са се качвали на главите на жените при най-малък знак, че им е позволено.

абсолютно потвърждавам, колкото пъти с моята водна Венера съм правила компромис съм давала втори шанс - ГРЕШКА. Една жена го разбира това, един мъж си мисли, че е ВЪРХЪТ и че "всичко им е позволено".  ;)
Титла: Re: Съвет ? (Везни - Стрелец)
Публикувано от: LibrawithTaurus в Февруари 28, 2019, 12:42:23 pm
7 години след тази тема, отново се върнах тук. :) Уау!  Изчетох всичко и се убедих, че аз наистина мога да бъда голяма досадница, говорейки за обърканите си чувства и търсейки отговор за терзанията си. А може би просто обичам да говоря за Любов. Благодарна съм на всички, които коментираха, от дистанцията на времето разбирам колко добронамерени и разбиращи бяхте всички, и колко мъдри съвети получих тогава.

Бях забравила за тази тема, но днес се присетих. Мога да дам обратна връзка: 7 години след първата ми среща със Стрелеца, аз вече съм обвързана в сериозна връзка с Козирог и куче. Но той се появи отново и обърка всичко в мен. През април трябва да празнувам с Козито 5 години връзка, а се чудя дали изобщо трябва да останем заедно. Обичам го, но нещо много ми липсва, нещо не ми достига, и не мога да дефинирам какво е точно. А Стрелецът, който само се появява и изчезва от живота ми, през януари се пръкна от нищото развявайки снимки на Северното сияние, за което знае, че мечтая да гледам и аз, подхвърля ми покана да ида догодина пак с него да го гледаме, и ми заявява: "Добре, айде да се взимаме, идваш в Лондон, женим се и имаме деца".  :o :angry: :unsure: И най-лошото е, че преди две седмици се видяхме и не спирам да мисля за него, и в моменти на лудост си представям как зарязвам всичко и заминавам при него. 

За тези 7 години аз порастнах. Прекарах 4 от тях в Дания с моя Козирог. Той ме спаси, бях развалина, когато го срещнах, излекува разбитото ми сърце, подари ми датската приказка, в която бяхме двамата заедно, сами срещу целия свят и семейството му. Но се върнахме в София преди месеци, а аз не се чувствам добре тук.
Искам да съм отговорен човек, но си оставам непоправима романтичка, и сърцето ми все жадува за този пламък, страст, ентусиазъм и наслада от живота, които ми липсват. И тоя Стрелец разклати всичко в мен. Но какъв е сегашният урок? - да обърна гръб на човека, който ми дава обич, сигурност и закрила, с който ме създали нещо истинско с много усилия, за да последвам някакъв импулс и да рискувам да загубя всичко ценно в живота си, или да приема, че е просто фантазия, че вече съм открила човека за мен, че трябва да оценя това, което имам до себе си, а не да забивам в поглед, в онова, което нямам?

Знам, че трябва да вмъкна и моя астрологична интерпретация, но винаги съм акцентирала на самоанализа и как ме кара да се чувствам даден човек: неговата Луна във Везни е това, което търси моята везнишка Луна. Прекарали сме стотици часове в разговори онлайн и едва 4 реални срещи, но всеки път го чувствам ужасно близък. Също така има взвривоопасно физическо привличане, но съм сигурна, че е много повече от либидо, поне от моя страна, защото ми се иска да съм част от живота му. И този пламък в очите. :) Моят въздух иска точно такъв, който да разпали пожар.

Прикачвам синастрията ни и солара ми за 2019-та. Това, което силно ме вълнува е, дали се вижда в солара някаква радикална промяна - връзка/местоживеене/мироглед. Знам, че след толкова години навярно няма кой да се включи с коментар, но дори и това, което пиша сега ще ми е от полза занапред, за да се погледна отстрани и да не допускам старите грешки от миналото. И накрая ще си събера всички теми от форума и ще напиша любовен роман. :)

(http://prikachi.com/images/205/9514205r.png)

(http://prikachi.com/images/213/9514213J.png)