Astrosite.org - Форум

Астрология, Мистика, Съновник, Здраве => Съновник => Темата е започната от: Aurora Borealis в Септември 07, 2008, 10:51:36 am

Титла: сън с покойник...мнооогоо странен
Публикувано от: Aurora Borealis в Септември 07, 2008, 10:51:36 am
Сънувам, че починалата ми майка е изровена от гроба и ковчега й е отворен. Сънувам я така, както я погребахме. В съня знам, че трябваше да направим някакъв ритуал, който се прави преди една година от смъртта на покойника. Тя ще направи една година през декември. В съня не се бях се уговорила предварително със свещеник и търсех телефон. Там беше и жената от погребалното бюро, с което навремето я погребахме. Действието, естествено се развива на гробищата. Съня отиваше към някакъв завършек, но не около ритуала, защото не виждах наоколо майка ми, когато някой звънна на вратата и ме събуди.
Титла: Re: сън с покойник...мнооогоо странен
Публикувано от: Uran в Септември 08, 2008, 07:14:21 pm
Според мен, сънят ви показва желание да спазите каноните и обичая.
Просто се страхувате да не пропуснете нещо или да не го направите "както трябва".
Титла: Re: сън с покойник...мнооогоо странен
Публикувано от: Aurora Borealis в Септември 08, 2008, 08:19:37 pm
Благодаря, Уран. Има основоние това, което казваш. Наскоро си мислех, че не съм ходила на гроба от доста време и не съм правила някакви ритуали. Даже вечерта преди да сънвам този сън разглеждах хороскопа на майка ми и пооправих часа на раждане. :D Но в неделя цял ден ми беше много тягостно.