Astrosite.org - Форум за Астрология

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Автор Тема: Кой ще спечели избори 2017  (Прочетена 477 пъти)

Марая

  • Маниак
  • ******
  • Публикации: 28273
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Кой ще спечели избори 2017
« -: Февруари 23, 2017, 09:29:49 pm »

Датата е 26.03.2017...Неподходяща дата за избори. Неправилно време.
Двата бенефика Юпитер и Венера са в ретроградна фаза  което означава , че всеки ще търси ползи и изгоди само и единствено за себе си.
Е, народа е свикнал с това , но колко ли ще продължи живота на новия парламент ще подскажат планетарните периоди и конфигурации и правилния прочит на звездната динамика.
Аз мисля , че той ще продължи най-късно до октомври 2019.
Сътртесенията ще започнат през пролетта на същата година , но пика е през есента.

Основно правило при тълкуване на периодите касаещи избори за мен е позицията на Луната през изборния ден.
В политическата астрология Луната се свързва с избирателя и жените.
Народа, властта , която идва от народа , парламента , тълпата.
По сидерал тя попада в съзвездие Водолей , по тропикал е в знака на Рибите.
Управител на водолей според древните е Сатурн транзитиращ през Стрелец, а според модерните школи Уран .
Накшатрата в която ще премине е свирепа.
Управител на риби е Нептун по съвременен прочит , а съгласно древните правила Юпитер е управител на знака Риби.
Последния е в реторградна фаза в опозиция на Уран в знака на Овена - новото начало.
Юпитер като планета на "големия късмет и щастието" се намира в знака на Венера и транзитира през 7-ми мунданен дом - везни.Всяко нещо, свързано с въпросите на външните работи , открити врагове , скандали в международен план , войни и договори е грижа на знака Везни. А управител на знака Везни е Венера ,която е ретроградна в знака на Овен и не само ретроградна , а и в изгнание в знака,   в трети дом от картата на България. Различните средства за комуникация, включително най-новите в областта на информационните технологии, различни медии, телекомуникации, средства за комуникации в страната, включително транспорт и също съобщенията на правителството към обществеността са свързани а аналогията на този дом.

/Обществената поръчка свързана с машините за гласуване е под въпрос?/

Писатели, философи, философска мисъл, литература и литературни творци, образование и инфра-структурни мощности в страната,  демокрацията и мирните преговори са приоритет на 3-ти дом.
 
/ЕТО ЗАЩО ОТ ВСТЪПВАНЕТО СИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ЗАНИМАВА С МАГИСТРАЛИ И КАТАСТРОФИ ПО ТЯХ...Венера е ретроградна и повода е смъртта на жената в тунела Ечемишка./

Юпитер е във Везни  и тук планетата няма специални достойнства , следователно изявата и не се харектиризира с висок интензитет. Фазата и е ретроградна както казах по-горе и това говори за .....ценности обърнати навътре , а не към избирателите.
По същото време транзитния Плутон свързан с тайните структури , организации и манипулации се намира в точна квадратура на Юпитер.
В картата на България  Плутон е управител на МЦ - изпълнителна власт, администрацията, външна търговия, закона и реда и е в транзит  през първи дом.В 10-ти дом е и парламента, тъй като България е парламентарна страна. Плутон е планета със силно въздействие върху колектива. 
Транзитния Юпитер e в 9-ти дом ... просперитета  и развитието на страна , съдебната система, морала, религията, дипломати и чуждестранни мисии с това се свързва този дом. И да не забравяме  че управлява 11-ти  и 12-ти домове -външния дълг, финансови загуби, разходи, войни и контрабандата, премеждия и групови хоспитализации се управляват от дванадесети дом.... Юпитер съуправлява 2-ри интерсептиран дом от приетата за разглеждане натална карта на България.


През целия ден луната ще транзитира през 2-ри дом. Този дом е следващ и отговаря за богатствата на страната , финансовите ресурси , трудовата активност на нацията , покупателната способност на народа ,  както и финансовите отношения с други страни.
С две думи Луната показва слабостите и проблемите в деня на изборите , както и актуалните теми насочени към избирателите.
Аспектите които прави от 2-ри дом са квадратури към планетите в 5-ти и 6-ти натални домове.
В платформите на политическите централи кандидатите за депутати ще залагат на образованието на възпитанието , на безработицата и здравеопазването , на социалната политика...на дребната търговия.
И в този смисъл смятам , че БСП ще успее да сугестира по-голяма част от избирателите.
Партията на Веселин Марешки ще получи огромен кредит на доверие и ще доведе до сериозни политически бружения в другите партийни централи , които неминуемо ще усетят заплаха за статуквото. Според моя "прочит" темите свързани със здравеопазването и политиките насочени към здравното осигуряване ще бъдат водещи в кампанията на партията му.
Това е ахилесова пета с днешна дата. И ако приемем  че това е антибиотик и хапче  което в неговите аптеки се продава на далеч по-ниска цена , то народа със сигурност има правото да му се довери.
ДПС и ДОСТ трудно ще разделят електората си.
На фона на цялата политическа ситуация НФСБ , Атака , Реформатори , ВМРО не са в най-благоприятните си позиции. Народа не иска празнословия и обещания...,народа търси решения.
И това не е ГЕРБ. Доста трудни избори за тях... И наполовина депутатски банки. 


Затъмнението през месец август попада в 8-ми натален дом на разглежданата карта в последните градуси на знака Лъв и ефекта му ще бъде за по-продължителен период.
Видно от транзитите тригер на затъмнението ще бъде планетата Марс в началото на септември 2017.
В наталната карта Марс е съуправител на МЦ и 3-ти дом.
Не изключвам това му преминаване през точката на затъмнението да доведе до криза и кризисни ситуации за страната от икономически , политически , морални събития , касаещи независимостта и провокиращи сигурността в страната. Катастрофи и насилие не са изключени в периода , както и атентати.
По отношение на финансовите институции не изключвам фалити на банки , както и проблеми свързани с кредити и европейски фондове.
Конфликти по отношение на договори и споразумения , съюзи , компромати , транспортни средства.
Под въпрос ще бъдат поставени и приятелските и добросъседски отношения с Турция , Македония и Гърция.
Марс е в своя триплицитет в периода и е в ход на апликация към Уран в Овен.
Затъмнението ще аспектира Меркурий от наталната карта на България в знака на Телец в 4-ти дом. Като съуправител на 8-ми и управител на 5-ти и 6-ти дом Меркурий на дневен ред ще излязат теми свързани с мините, земята, селяните , народа като цяло. Културата на нацията , образованието , висшите чиновници , както и дипломацията са под управлението на планетата. Точната квадратура на Слънчевото затъмнение към всичко което се свързва с Меркурий ще бъде под обектива в близките няколко години.
Тригоналната връзка на Затъмнението към Уран ще даде бърз и непредсказуем тласък за действие.
Секстила с Венера управител на ИЦ и 9-ти дом ще афектира върху съдебната власт. Корупция и шантаж ще бъдат водещи и основни теми.
Аспекта секстил към СЛВ в картата показва кармичните ситуации , които са свързани с народа като цяло.
Ако трябва да обобщя с няколко думи септември е месеца в който след заслужената почивка парламента на България ще влезе в първия сериозен конфликт на тема съдебна система, корупция , кризи свързани с народа като цяло.

Тежките планети не са спътници на тези избори. А нищо не се случва без подкрепата на Сатурн и тежкарите след него.
През 2018-та Сатурн ще направи опозиция с наталния Сатурн от картата на България. Ще застане върху наталната Луна и АСЦ на картата...Време разделно. Планетата Сатурн се свързва с думи като догма , консерватизъм , загуби , икономия , бедност , стари хора , бюрокрация. Успехите на Сатурн са трайни , значими и сигурни , но те идват трудно и със закъснение.
В този период ще дойде времето на опозиционните сили.
Опозицията на планетата предполага отговорност , сигурност и стабилност.
Тези три неща са водещи и съпътстващи цикъла на Сатурн.
Ето защо си мисля , че докато Сатурн не осъществи срещата си с Плутон в собствения си знак Козирог в България стабилност и сигурност е невъзможна.
През януари 2020 г. Сатурн и Плутон ще се срещнат във 23-я градус /трета декада/ озарени от приближаващите експанзивни лъчи на Юпитер , който е осъществил вече тригоналната си връзка с Уран от Телец...
Звучи подкрепящо и някак оптимистично...
Сатурн е управител на АСЦ - общността , страната , Плутон управлява МЦ - върховната власт , президента , престижа на държавата , съдбата на нацията.
Безспорен факт , че най-важните точки във всяка карта са нейните кардинални оси  а именно АСЦ/ДСЦ , МЦ/ИЦ.
Това обещаващо планетарно положение в небето гарантира мощна енергия , която ще поеме нова и правилна посока.
Тази среща е в 1-ви дом от наталната карта на България . Облика на страната , реда и сигурността , както и визията и ще бъдат коренно променени и то в положителна посока.
Нищо чудно страната и народа да решат  че толкова много депутати са абсолютно ненужни и управлението на държавата да премине от парламента в ръцете на президента.
Тогава със сигурност ще имаме един сигурен и стабилен парламент и правителство , което ще работи за народа и Родината.

А до тогава ?!  :) БОГ ДА ПАЗИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/ и не я използвате с комерсиална цел.
« Последна редакция: Февруари 23, 2017, 09:39:33 pm от Марая »
Активен

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците