Astrosite.org - Форум за Астрология

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Автор Тема: Как си отгледах нови зъби - Михаил Столбов  (Прочетена 2076 пъти)

Вещичка

  • Пристрастен
  • ****
  • Публикации: 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

книжката може да я смъкнете оттук: http://www.xnetbg.com/new/40/115/614---q----q


и в сбит вариант коментара на Н по темата  ;D

И така (не)уважаеми читателю, сега и аз ще споделя с теб няколко реални техники. Пиша следващото за тези, които искат нещо по-конкретно, че книжката е малко абстрактна и знам че доста хора няма да стигнат в дълбочина, макар да е теоретически вярна.

Та така. На първо място е важно да се тръгне от първопричината на проблема (както с всичко апропо - нещо което не правиш). За по-езотерично насочените (има ли такива тук все още?) е ясно, че всяка една болест, която се е манифестирала на физическо ниво (която манифестация дефакто е само симптом, с който тялото ни казва че нещо не е наред) има като първопричина за себе си съответния болестотворен мисловен модел.
Всяка случка със зъби (без значение дали ще се откърти докато ядете от лакомия по Коледа, дали ще е кариес, парадонтоза и т.н.) има за основа мисловният модел "приспособяване към живота". Очевидно към "приспособяване" имам предвид настоящия момент, т.е. - "невъзможност за справяне с настоящия момент/ситуация". (1) Което значи, че много си прецакал нещата. И не искаш да си признаеш пред Страшния съд - огледалото.
За тези, които могат да разчитат знаците (а знам, че тук такива няма, затова обяснявам подробно), устата като цяло е мощен символ. Тя е областта в тялото, от която започва храносмилането. Тя е и центъра ти на речта (заедно с 5-та чакра. Има изключение между другото, борчетата от групировките и футболистите нямат 5-та чакра, защото още учат българския, затова пък говорят от 2ра и 3та с успех - нещо, което трябва да признаем - не е толкова лесно и не всеки умее), на способността ти да се изразяваш и общуваш. Зъбите спомагат за раздробяването на храната в началните етапи на храносмилателния процес, както и спомагат за яснотата на говоренето ти. Съпътстващи причини за проблема със зъбите (и устата като цяло), освен горното основно твърдение (1) от което следващите произтичат, могат да бъдат също и неща като: "поемане на онова, което не е хранително за теб", "хранене с отпадъци, опитвайки да се поддържаш с тях", "изразходване на твърде много време да "предъвкваш" нещата в живота си", "не вземане на никакви решения, бездействие", "допускане на казаното от другите да те "яде" отвътре" (кариес), "твърде много размишления за неща, които не си казал, а си искал и е трябвало" (тъп си и те е страх, а? Като още 8 милиарда, споко), "нуждата от по-добра преценка за това, което казваш и на кого го казваш", "допускане на чуждите думи да влияят на твоите" (сервилно нищожество), "отказ да изразиш себе си творчески" (сервилно нищожество - the returns), ""скърцане на зъби" за неща, на които не трябва да обръщаш внимание" (не ми хрумва нищо) и т.н...
Когато отиваш на зъболекар (за някои спорт, за други удоволствие - да, говоря от опит, не мой разбира се - чужд, но разказан и повярван, точно както е с целия ти езотеричен арсенал), дълбоката причина за това, е че имаш физическа нужда да промениш нещо в живота си, някакво преживяване, което не можеш да вербализираш. Докато работят върху зъбите ти (с пневматичен чук надявам се), езикът ти е вдигнат и вцепенен и символично "не можеш да говориш за това", което се явява и езотеричния символизъм тук (ти по принцип не можеш да си говориш, щото си елементарно мом(и)че, но виж общата картина тук, моля).
За проблеми с нерва на зъба модела е: "нямам нервите да се справя с това/да взема това решение". (то е ясно, такъв си плондер, че чак влизаш в хнет, надявайки се, че това ще промени факта че си спечелил световното за плондери. Няма да го промени, все още си световен шампион).
Вадене на зъба: "нямам намерение да се справя с проблема, затова просто ще се оттърва от него". (тук вече демонстрираш падението си на най-ниските нива на човешкото и дори не си прави труда после да ми благодариш за материала - ти си подобие на човек и не искам да знам че си чел този пост дори).
Пломба и всякакво покритие на зъба: "няма да се справя с проблема, просто ще се опитам да го забравя, като временно закърпя положението". (и продължа да гледам "Дързост и Красота". Може би ще взема мерки, след като сценаристите решат, че започва да става леко тъпо след пет хилядният епизод и приключат сериала завинаги).

Вербално утвърждение, с което можеш да започнеш да променяш мисловния си модел е: "признавам пред себе си, че бягам от отговорността за положението, която е изцяло моя. Приемам напълно и безрезервно себе си и избора си, но той вече не ми е нужен и продължавам напред." Разбира се това е при положение, че имаш топки да признаеш каквото и да е. За да си в това положение очевидно нямаш. Вариантите за това са 2. Или си жена, или си мъж, но просто гледаш много bTV. Или пък си жена, но си объркал тялото при инкарнацията; за тези има специален термин, но няма да съм вулгарен с теб днес, нова година е все пак, баси - хаха.

Когато промениш стичането на нещата в живота си, вече можеш да идеш да ти сложат пломба (looser), защото наистина ще си излекувал причината за кариеса си (или нещо друго свързано със зъбите) и няма просто да отбиеш номера, като временно премахнеш болките си и физическите си симптоми, каквито и да са те.
Ако обичаш екстремните спортове, и си от тези, които искат да се справят изцяло сами и да не ходят да се стържат с пневматични чук, можеш напълно безплатно да пробваш техниките описани в специалното издание, както и няколко други, малки трикчета от мен (ако си от будалите, които не са видяли безплатното специално издание, можеш да го поръчаш веднага от Alien. Той съответно ще ти даде номер на банкова сметка. Какво друго по дяволите си очаквал от него? Само ако поръчаш до 10 минути и само днес, ще ти даде и бонус. Той е изненада. Не, не можеш да се оплачеш предварително, още не си го купил, всичко ли трябва да ти обяснявам?):

1) Лекуване със светлина. За всички проблеми с костите и скелета (счупвания, остеопороза и т.н.), от които зъбите в крайна сметка са част, правилния цвят светлина е бляскаво-медно. Като имам предвид такава мед, не пчелен мед. Понеже мислиш за сладко постоянно, затова си на този хал. Набий си го в кратуната - мед, от която се правят проводниците, тоя цвят ти трябва. И да блещука, така си го представяй. Визуализираш зъбите си в този цвят, от него те (както и костите ти като цяло) зарастват по-бързо ако има микро-пукнатини, кариеси и т.н. Ако имаш цели отчупени парчета от зъба визуализираш зъба, в естественото му, цялостно състояние (преди да се разпадне като стара дъвка) отново в медно. Естествено ще отнеме много време, но зъба ще се излекува и самовъзстанови.

2) Едно упражнение по самопрограмиране: пиеш по десет чаши вода на ден (повтарям - ВОДА, не ВОДКА). Преди пиенето на всяка чаша, слагаш зрънце морска сол на езика си и започваш да го смучеш (за някои по-лесно бивайки професия, за други по-трудно бивайки бреме), след което изпиваш водата и гълташ зрънцето ако има остатъци от него. Докато го правиш повтаряш наум горното утвърждение като кукувица: "признавам пред себе си, че бягам от отговорността за положението, която е изцяло моя. Приемам напълно и безрезервно себе си и избора си, но той вече не ми е нужен и продължавам напред." + нещо от рода на проблема, чийто хазаин вече не желаеш да бъдеш - "В резултат на предното изисквам бърза регенерация на зъбите си" или нещо подобно, махни каишката на Автора в себе си.
Няма сега да давам готови формули за всичко и без това от администрацията не са ми изплащали заплата 3 месеца (не питай как съм посрещал Новата година в тая криза).
Концепцията е проста - солта (като кристал) и водата са носител на информация. Поглъщайки ги, ги зареждаш с въпросната формула, която преобразува цялата вода в тялото ти и задава на клетките ти дадената програма. Прави се толкова дълго, колкото прецениш че има нужда. И понеже преценката ти очевидно не струва, след като продължаваш да четеш този пост - прави го 3 месеца. Казвах ли ти ся като слагахме зелето преди месец, да спестим малко от солта, че да остане "за всеки случай". На ся - отивай до BILLA щото си много отворен.

3) Визуализираш енергията по меридиана, който е свързан/отговорен за зъба, с който имаш проблем. Кой точно, ще намериш сам за себе си като отвориш една книга по акупунктура. Знам че има достатъчно нагли хора сред вас, които ме псуват наум, че не давам всичко наготово. Разбира се срещу съответното заплащане (а аз за разлика от Black Adder ПРИЕМАМ САМО ЕВРО и НЕ ПРИЕМАМ АЛКОХОЛ И СУДЖУЦИ) ще дам подробности на най-мързеливите.
Обратно на темата - поради горния описан мисловен модел на който ти си абонат, енергията в този меридиан е блокирана. Изчистваш го мисловно чрез чиста визуална импровизация (например тръба, която чистиш с някаква четка) или с каквато светлина работиш обикновено. Може да е зелена, виолетова, златна. Насочваш енергията до проблемния зъб докато не усетиш загряване и приятно бръждене. Така се увеличава и кръвния поток към зъба, защото кръвта следва енергията, а енергията следва мисълта (а мисълта следва Xpuctoc Muxaul, защото той вижда мислите ти Tongue).

За тези, които изпитват болка при съприкосновение на зъба със студена храна/течности, светлината с която можете да обгърнете зъба преди въпросната консумация е небесно синьо. Действа.

Всичко изброено обаче е безсмислено като процес на лекуване, ако първо не е премахнат мисловния модел, причиняващ физическите симптоми. Тръгни по правилния начин, а не от краката за главата. Няма логика да търсиш лютеница в мебелен магазин. Ако за теб има - като отиваш, вземи и на мен един буркан, после ще се оправим с кинтите.

Дано съм ти бил от помощ и съм те разсмял малко (хо-хо-хо - Meeery shut the fuck up както казва един гений). Между другото тази информация я няма никъде и е най-добре вие малки копеленца да сте много, мнооого благодарни че ви го систематизирам.

Успех на всички от сърце и без обидени! Добронамерен съм, какъвто е и портфейла на зъболекаря ви.

Айде че лютеница ме чака.

Н.
Активен

 - Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!


http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/