Astrosite.org - Форум за Астрология

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Автор Тема: Що за магия е това?  (Прочетена 17323 пъти)

proserpine

 • Ентусиаст
 • **
 • Публикации: 706
Що за магия е това?
« -: Септември 11, 2009, 11:26:30 pm »

Искам да питам някой знае ли нещо по въпроса....
Намерих у нас в двора кокал без месо с намотан на него черен конец.
Любопитно ми е не се впрягам.
Какво ли някой иска от мене или семейството ми.
Активен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #1 -: Септември 12, 2009, 02:38:08 pm »

                                                           ПРАКТИЧЕСКАТА МАГИЯ
                                                                                        
                                                            Автор-Ивелин Иванов

  Линк към книгата-http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%CF%D0%C0%CA%D2%C8%D7%C5%D1%CA%C0%D2%C0+%CC%C0%C3%C8%DF

             съдържание;
   
1.ПРАКТИЧЕСКАТА МАГИЯ
2.РАДИЕСТЕЗИЯ
3.ВЛИЯНИЕ НА КОСМОСА ВЪРХУ СЪБИТИЯТА В ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ
4.ТЕОРИЯТА И ПРАКТИКАТА НА МАГИЯТА
5.НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ МАГИИ В БЪЛГАРИЯ
6.ВИДОВЕ МАГИИ
7.НОСИТЕЛИ НА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ
8.ПСИХИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И АТАКИ
9.ВЪНШНИ ПСИХИЧЕСКИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И АТАКИ
10.ВИДОВЕ ПСИХИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ
11.ГЕОМРЕЖИ С ОТРИЦАТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
12.МАГНЕТИЗЪМ
13.НАРОДНИ ТЕХНИКИ, СРЕДСТВА И ПРОЦЕДУРИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА МАГИИ
14.НАЧИНИ ЗА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА МАГИИ
15.РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ
16.МЕТОДИ ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ
17.КАК ДА ОТКРИЕТЕ ДАЛИ В КЪЩАТА ВИ ИМА ВРЕДНО НАТРУПВАНЕ
18.СКЪПОЦЕННИТЕ МЕТАЛИТЕ И ТЯХНОТО ВЛИЯНИЕ
19.СЪНЯТ И ПОЛЗАТА ОТ НЕГО
20.ПИРАМИДИТЕ И ТЯХНАТА ЛЕКОВИТА СПОСОБНОСТ
21.БИОСТИМУЛАТОР-НЕУТРАЛИЗАТОР
22.НЕУТРАЛИЗАТОРИ ЗА ДОМА
23. НАЧИНИ НА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ:
24.РАЗВИТИЕ НА МАГИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

                                                        ПРАКТИЧЕСКАТА МАГИЯ
       ПРАКТИЧЕСКАТА МАГИЯ има два основни дяла:
- Свещена Магия, или т.нар. Бяла Магия;
- Сатанизъм, т.нар. Черна Магия;
Тези разграничения са доста фиктивни, тъй като и в двата случая се осъществява вмешателство в човешката същност. Същественото е, че ако някой е решил да направи добро някому, то би трябвало да е добро не само за него самия, а за човека, на когото иска да помогне. Имаш право да въздействаш върху даден човек само с неговото съгласие, в противен случай извършваш манипулация, а това е характерно за черните въздействия.
Има един космически, универсален закон, от който никой не може да избяга – Закон за действието и противодействието или Закона за причинността и следствието. Всяка причина произвежда своето следствие и всяко следствие е предшествано от причина. Езотериците го наричат Закон за Кармата. Според него всяко добро и зло, които ни се случват, са ответните реакции на определени сили, които ние сме си поставили в действие. Всеки човек трябва първо да е чист пред себе си и след това да е чист в отношенията си към околните. На Злото не трябва да се отговаря със зло, защото то само това търси. Винаги трябва да се помни, че всяка наша постъпка се запомня от това, което е над нас. Така, че ако не можеш да помогнеш, то поне не вреди! Това са основните принципи, които спазвам в практиката и които за мен са станали начин на живот.
В учението на Практическата Магия има огромна разлика между онова, което е правено в древността и методите, които се прилагат в момента. Общото между старите и новите влияния е това, че във всички случаи индивидът се стреми да се свърже с различните проявления на Природата, с нейните сили и скрити енергии. Всички магически операции, които се извършват, по определен начин изострят психическата активност на даден човешки организъм или на група хора.
Най-често прилаганата Церемониална Магия в древността, а и в недалечното минало, е имало огромно значение облеклото на мага, неговата физическа и психологическа форма, знанията му, режимът, който е спазвал непосредствено преди магическа операция. Обикновено преди ритуала са използвали различни видове молитви, мантри или стихове от някоя Свещена книга.
Задължителни атрибути, освен ритуалното облекло, са били магическият кръг, заклинанията и ритуалните предмети: магически ножове, саби, кинжали, бокали и др. Необходима била и специална магическа лаборатория за действията, които се извършват. Направата на лабораторията трябвало да бъде в тясна астрологическа връзка с влиянието на различните планети. Задължително трябвало да се направи на мястото изчистване с магическа вода. Използват се и свещени благовония. В лабораторията трябвало постоянно да има магически светилник. Задължително условие било мястото да бъде абсолютно чисто, да няма нищо, което да попречи на психичната енергия да развива себе си. Всички атрибути са били помощници за освобождаване на неизползваната психична енергия.
За всяка от магическите операции били необходими точно определен брой хора. При някои от тях било задължително човекът да е сам, при други освен мага било задължително да присъства и друг човек или поне животно, при трети било задължително да присъства група от хора (5-7 души).

РАДИЕСТЕЗИЯ

“РАДИЕСТЕЗИЯ” е чужд термин и в буквален превод означава “чувствително сияние” (лат. Radiato – излъчване, лъчеизпускане и от гръцки aesthesis – чувство, усещане).
Всичко видимо и невидимо в природата излъчва и приема вълни, а всяка материя, каквато и да е тя, където и да се намира, каквото и да е състояние може да се разглежда като съвкупност от трептения на елементарни частици, като сбор от вълни.
Радиестезията е физикален метод, при който се работи с физичните свойства на вълните и техните параметри, а законите, на които се основава, са известни закони на физиката и механиката. Детекцията на вълните е резултат на “безусловен рефлекс” на подсъзнанието, т.е. на способността на човека да улавя вълните с други рецептори извън петте си сетива.
Като професионален радиестезист създадох своя система за работа, в която използвам всички видове радиестезични пособия. Изследванията и измерванията винаги се извършват по радиестезичен път и са съобразени с моите радиестезични методи. Работя главно с 8-метровия линеал на проф. Луй Тюрен. Освен качествения анализ, който може да направи на абсолютно всичко (8 метра е вълната на водата, която е основна съставна част на човешкия организъм и на планетата Земя), вълнометърът намира широко приложение и в медицинските радиестезични изследвания. Те представляват спектрален анализ на моментното състояние на даден човешки организъм.
При метода, който използвам, отчитаните стойности са по-различни от тези при другите практикувани радиестезични методи, тъй като съм ги свел до по-ниски параметри. “Свидетелите” ми са направени на основата на седемте спектрални цвята – червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, виолетово и индиго. Използвам бялото като основен цвят, който приема и отдава всички цветове, и черното, което поглъща всички цветове. Работя с деветте вида основни физикални вълни: хоризонтални положителни и хоризонтални отрицателни вълни, хоризонтални изток – запад вълни, вертикални положителни и вертикални отрицателни вълни, вертикални изток – запад вълни, радиоактивни хоризонтални или вертикални положителни или отрицателни вълни, инфравълни – хоризонтални положителни и вертикални положителни, ултравълни – хоризонтални положителни и вертикални отрицателни.
Всички, запознати с науката радиестезия, знаят, че хоризонталните вълни са магнитни вълни, които се разпространяват в хоризонтална посока, в пластове с дебелина 20-30 см. под и над хоризонталния план, минаващ през дадено тяло.
Вертикалните вълни са от електрическо естество и се разпространяват във вертикални пластове, т.е. около, над и под тялото на разстояние 20 см. Стигат до центъра на Земята и се губят в безкрая, т.е. в ядрото на планетата.
Радиоактивните вълни съдържат едновременно и положителни и отрицателни електрически заряди, без да се унищожават помежду си. Затова те се отбелязват със знак “+”, “-”.
Методът ми се различава по това, че използвам постоянна и вид статична вълна. Основно внимание обръщам на статичната вълна. Тъй като всяко тяло в природата излъчва, няма никакъв проблем да се регистрира общата му или частична носеща вълна, а от там да се установи какви проблеми или дадености има отделната човешка личност, или предметът, който се анализира.
Всички радиестези знаят, че физикалните вълни са с много малка дължина (по-малка от сантиметър). Само статичните вълни имат дължини, които могат да се измерват в метри и сантиметри. За да се прояви една статична вълна, тя се нуждае от такава постоянна, която да я “изнесе”, за да може да бъде измерена като дължина. Затова обикновено се ползват постоянните носещи вълни СЮ и ИЗ на земното привличане.
Понякога ми се налага да използвам спектъра на другите видове вълни. На вертикалните отрицателни вълни се търсят подземни води, сребро, олово и керамика. На вертикалните положителни вълни се търсят злато, желязо, мед, бронз. Вертикалните Изток – Запад вълни се използват само за специални случаи – например ако трябва да се търси нещо откраднато. На хоризонталните положителни вълни се търси всичко, което има поляритет “+”, т.е. всички посеви, вода, независимо от дълбочината на водните басейни и дебита им, и други. На хоризонталните отрицателни вълни се търсят различни видове заболявания при медицинските радиестезични анализи. Хоризонталните Изток – Запад вълни се използват при търсенето на болести. Инфравълните се използват за определяне на дебит литри/час. Ултравълните намират рядко приложение, но по принцип се ползват само в случаи за установяване на дебита на водата в литри/час. За последните 6-8 години ми се е налагало само 8-9 пъти да използвам спектъра им.
В практиката си използвам универсален радиестезичен детектор махало, тъй като по този начин получената информация е много точна и е с едно двойно потвърждение на това, което отчитам като вълна. Най-важното нещо при моя метод е съзнанието да е напълно изчистено от мисли и емоции, да е в пасивно състояние – един вид медитативно, за да се даде превес на вътрешното по-висше знание. “Отговорът” се намира в нашето по-висше знание, с което общуваме чрез нервната система, която изпраща сигнали. Мозъкът, съставен от милиони нервни клетки с техните влакна и тъканта, която ги заобикаля, е един сложен инструмент, предназначен да приема и предава. Той е инструмент на съзнанието и подсъзнанието, а ние притежаваме съзнание и вън от нашето физическо тяло също така, както и в него.
Движи се махалото, а то задвижва ръката на замерващия и дава информация от неговото подсъзнание. В подсъзнанието е складирана цялата информация, приета от нашите сетива. То има знание за всичко от нас и за целия Космос. Проницателността на съзнанието зависи от изтънчеността и чувствителността на “инструмента”, които се употребява.
Съществуването на човешкото съзнание не зависи от мозъка, така както съществуването на един музикант не зависи от цигулката.
Методът изглежда лесен за усвояване, но е труден за практическо постигане, тъй като повечето хора не успяват да абстрахират мислите си.
Най-високият идеал, за който ние бихме могли да мечтаем, най-широките възможности, които бихме желали, най-лъчезарното величие на душата, към които бихме могли да се стремим съществува в самите нас! Ако искаме да ги придобием необходимо е да работим, за да ги развием и проявим.
Една от целите на Природата е нашето възпитание и развитие. Тя не се старае да ни забавлява или да ни даде възможност да преживеем добре, а се стреми към нашето усъвършенстване посредством опита, който получаваме.
Посветих близо 10 години от живота си и се срещнах с много хора, за да установя до каква степен това, което се обяснява за Магия, е истина и кое не. При първите ми срещи с т.нар. магьосници, врачки, баячки, ходжи и др. много от тях казваха, че имам магия, а аз се чувствах идеално здрав и без кой знае какви проблеми. Това ме наведе на мисълта, че много голяма част от тях лъжат от чисто материални съображения – понякога “развалянето” на магия излиза на наивниците стотици хиляди дори милиони лева. Това ме накара да се разровя по-дълбоко в тази тема – табу...

ВЛИЯНИЕ НА КОСМОСА ВЪРХУ СЪБИТИЯТА В ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ

Всички, които се занимават с магия знаят, че Космосът влияе върху събитията в човешкия живот. Магьосниците се опитвали да владеят и използват силата на планетите по различен начин.
На всяка от планетите съответства определен цвят. За Сатурн – черният цвят, за Юпитер – син, за Марс – червен, за Слънцето – жълт, за Венера – зелен, за Меркурий – разноцветен, за Луна – бял.
Според древните магически и кабалистични принципи, всеки един от използваните метали се ползва с определен към него цвят, а също и с определените към него други същности:
Ангелът, който представлява Сатурн, е Цафкиел; Юпитер се представлява от Самаел; Слънцето – от Рафаел; Венера – от Ханюел и Хуриел; Меркурий – от Михаел; Луната – от Габриел, който в някои случаи е Гибриел. Духът на Сатурн е Аратрон или Аратон; за Юпитер е Брестой или Бретор; за Марс е Фалек; за Слънцето е Ох; за Венера е Хежит; за Меркурий и Охиел; за Луна е Фил.
Съответните камъни за всяка от планетите са:
Сатурн – гранат; Юпитер – топаз; Марс – рубин; Слънце – карбонкул; Венера – изумруд; Меркурий – кристал; Луна – сапфир. Моите лични измервания са показали, че за Луната много добре действа планински кристал.
Според древните кабалистични принципи голямо значение имат тревите, съответстващи на отделните планети, птицата-символ на планетата, животното, рибата, благовонията, които се използват за нея.
Много мои колеги са правили изследвания върху материята и нейните разновидности. Доказано е, че най-стабилната форма на материята на планетата Земя е кристалът. Според извършените радиестезични изследвания, има 7 основни вида кристали, които са свързани в 7 системи. На първо място това е кубичната система, която има височина от порядъка на 13 см.; цветът и е червен. Следващата система е квадратичната. Височината и е 19 см.; цветът и е оранжев. Трикличната система е с височина 25 см.; цветът и е жълт. Моноклиничната има височина от порядъка но 50 до 55 см.; цветът и е зелен. Ромбичната има височина 62 см.; цветът и е син. Робоедричната има височина от порядъка на 63 см.; цветът и е индиго. И последната система кристали – хексагоналната, има височина от порядъка на 80 см.; цветът и е виолетов.
Моите лични измервания доказаха, че зеленият цвят е най-стабилният от видовете и типовете цветове. В моите ежедневни изследвания използвам постоянно тези типове и видове системи, главно излъчването на техните цветове. Използвам ги и в моите т.нар. “свидетели”, по които извършвам измерванията.
Взаимовръзката на планетите с различните типове и видове метали, и връзването им към различни видове камъни, наличието на ангели и духове на планетите не е нищо друго освен Същността на живота, която е в тясна, неразривна връзка с всеки един от нас, но свързана с планетарното въздействие.

ТЕОРИЯТА И ПРАКТИКАТА НА МАГИЯТА непрекъснато се развиват. В наши дни това, което създателите на лоши магии извършват, е “връзване” на даден човешки организъм към някакъв или няколко енергиини консуматора, които изсмукват биологичната или здравната вълна. Какъв е начинът за “връзване” на човешкия организъм към енергиен консуматор? Какъв е начинът за “правене на магия”?
Най-често се случва следното: имате зъб на някого. Отивате при човек, който се занимава с подобен род влияния. Чували сте, че прави магии. Естествено, първоначално той отрича. Казва, че не се занимава с направа, а с разваляне на вредни въздействия. В крайна сметка се съгласява, когато увеличите заплащането и успеете по някакъв начин да го убедите. След това иска да занесете някакви предмети на “вашия враг” или снимка, в краен случай имената на човека и майка му. Независимо какъв предмет ще занесете на “жертвата”, той кодира върху него честотна отрицателна вълна по определен отрицателен честотен канал според вида на вашето желания или според т.нар. “магия”. “Магията” може да бъде за любов, за пари, за семейство, т.е. да няма семейство, да няма щастие, да няма благополучие, да няма здраве, да няма нормално отношение към вас от околните и обратно, да се получават психични отклонения, безплодие, неразбирателство, омраза, незачитане, безпрекословно подчинение на човека, който е предизвикал въздействието, да се получава постоянно изразена физическа или психическа болка, или пък и двете, да се фалира всяко начинание и др. В повечето случаи въздействията са смесени.
Всяко нещо, всеки предмет, с който сте имали пряк контакт, може да стане носител на отрицателна информация (т. нар. муска). Това е съвсем елементарно, тъй като не е никакъв проблем честотната вълна на предмета, носител на вашата вълна, и върху оставащата честотна строго индивидуална вълна на вашия организъм да се въздейства с отрицателно честотно наслагване. Наслагването върху носителя на вашата вълна превръща предмета в муска (носител на отрицателна енергия).
Много хора мислят, че муска и магия са едно и също нещо. Но това не е така! Муската е носителят на отрицателна информация и тя може да бъде абсолютно всичко, което носи някаква информация за човека или вълната на дадения човешки организъм. Магията е въздействието, което муските оказват върху даден организъм или група хора. Магията е една, докато муските може да са много. Те са носители на отрицателна енергия.
Муски могат да бъдат: коси, конци, нокти, кожа, хартия, козина, сапун, дрехи, щипки, течности, пари, накити, храна, яйца, игри, остри предмети, кукли, дървета, билки, живак, различни видове тежки метали, перушина, част от птица, жаба, прилеп, част от тялото на умряло животно, част от тялото на умрял човек, кръв, менструална кръв, ушен секрет, маточен секрет, рибешки вътрешности, влакно, зъби, възли, змийски яйца, люспи. Отрицателно въздействие може да се осъществи и чрез кодировка по мисловен път, “връзване” на геомрежа, към радиоактивни вещества, към токсични вещества и отрови, към магнита земна отрицателна енергия; връзване към изкуствено предизвикана магнитна енергия, чрез муски и предмети, символи на тайните общества, ритуали и предмети на Сатанинските секти и т.нар.
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 04:01:04 pm от Христо »
Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #2 -: Септември 12, 2009, 02:41:35 pm »

Гримоари (книга, в която са описани всички магически въздействия) и др. Естествено могат да се използват много други видове муски и те да са коренно различни от посочените тук.
След определен магически ритуал невинен на вид предмет се превръща в отрицателно зареден носител, който постепенно изчерпва нервния флуид, а от там и жизнената енергия на “жертвата”. Първото, което може да се забележи при човек с такива наслагвания, е огъване на астралното му тяло.
Около физическото тяло на човека има още няколко фини тела. Общо те са 7, но основните са:
- Физическо тяло
- Астрално тяло
- Ментално тяло
- Етерно тяло
Магията всъщност представлява енергиен пробив на етерното и менталното тяло, което достига до астралното. Астралното тяло се свива и огъва. Жертвата става податлива към дразнители и заболявания, усеща цялостна отпуснатост и отпадналост. Нарушава се минералният дисбаланс на организма, силно отслабва имунната система. Ако не се вземат бързи мерки за нормализиране на дисбаланса между телата, може да се стигне до енергиен удар с необратими последици.
Първият случай на въздействие от рода на магия, с който се сблъсках в моята практика, беше една жена, която доведоха в много лошо състояние. Имаше спазми, постоянни напъни за повръщане, болки в областта на стомаха. Тогава работех само с енергетичните усещания на организма, т.е. контактен и безконтактен масаж. Установих, че има цялостен дисбаланс на енергийното състояние. Опитах се да и помогна чрез акупресура и допълнителните масажни процедури, които прилагах, но подобрение на състоянието имаше само за 1-2 часа. Много се изненадах, тъй като обикновено в такива случаи ефектът траеше поне ден-два. Същото се повтори и на следващия, и по-следващия ден. Консултирах се с тогавашния ми учител по радиестезия и той ми обясни, че нивото на аргон в мозъка на жената е завишено. Това беше неговото обяснение за магия. По това време още не вярвах в съществуването на подобни влияния и се мъчех по всякакъв начин да докажа, че магии не съществуват. Трябваше да се срещнем с жената през почивните дни. Но когато й прилошало отново, тя не издържала и отишла при една от най-известните гледачки в региона. Врачката й поискала черна кокошка, ползвано бельо, вода от три чешми, ключ, захар и сол. Когато всичко било доставено, врачката заклала кокошката и с кръвта й написала някакъв арабски текст на три листчета. Първото жената трябвало да глътне веднага, второто да постави в сутиена си, а третото в къщата си. В стомаха на кокошката врачката зашила бельото (бикини и потник), като поръчала да я закопаят в турски гроб.
В понеделник жената не можа да дойде на срещата. Беше постъпила в болница. Нейни близки ми донесоха изписаните с кръв листчета. Измерванията ми установиха, че това са муски, носители на магии, направени за смърт. Трябваше ми доста време, за да разбера, че жената беше попаднала при същата врачка, направила й първоначалната магия. Явно врачката беше решила при удалата й се възможност да довърши въздействието тотално и директно.
Точно този случай ме подтикна да за почна да се занимавам с окултни науки и по-специално с магията.
Всичко казано може би ви звучи странно и невероятно, но това е само малка част от безбройните случаи, които срещам всеки ден. За съжаление има хора, чиито ежедневни занимания са да вредят на околните. От години се занимавам с подобни влияния и винаги съм се удивлявал на силата и постоянството на злобата, завистта. Няма град или села у нас, в което някой да не се занимава с направата на магии или пък с развалянето на магии, но без да познава теорията на учението и без да знае как точно се неутрализира подобно въздействие. Такава некомпетентна намеса често води до необратими последици, пред които и професионалният маг е безпомощен.

НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ МАГИИ В БЪЛГАРИЯ

Практиката ми е показала, че най-често срещаните магии на територията на България са правени по поръчка на една или две жени. Обикновено жените са по-подвластни на негативните си емоции, физически са по-слаби и търсят реванш по начин, който по-трудно може да бъде доказан. Срещите ми с турските ходжи и въобще с хората, занимаващи се с подобни влияния потвърдиха това твърдение.
При моите анализи на първо място замервам преди колко време е направена магията, след това установявам броя на носителите на кодирана отрицателна информация (муски) и дали са направени по поръчка на мъж или жена. Данните, които давам, са достатъчни, за да може човекът сам да си направи извод къде точно е станал жертва на въздействието. Не давам по-конкретна информация макар, че бих могъл, защото на лошото се противодейства само с добро!
Ето два примера за въздействие, които съм установил при анализ на двама души, минали през центъра ми през един и същи ден.
При М.В. въздействието е с професионална направа, което означава, че е дело на човек, който се занимава основно с направата на магии. В този вълната на отрицателното излъчване е добре хващаема, което означава, че е с доста ниски стойности, т.е. “кодировката” е направена добре. Преди 471 дни, считано от датата на измерването, е направен най-силно действащият в момента носител на отрицателна енергия. В този случай действат общо 6 такива носители (муски), като последният е т.нар. “мъртвешка подляна вода” (в едно шише се капват капки вода от изкъпан мъртъв човек, кодира се отрицателна спрямо психиката на “жертвата” информация и получената течност се подлива пред прага на жилището или на мястото, през което “жертвата” минава). Влиянието е направено по поръчка на жена от циганин, които се занимава професионално с направата на магии. Отрицателното влияние, което се е получило, е една от най-често срещаните разновидности на циганските магии в страната – да няма семейство, да няма щастие, да няма благополучие. Това са трите неща, на които основно влияе в момента магията с нейните няколко носителя (муски). Лошото в този случай е, че след определен период от време, който в този вид е около 300 до 550-600 дни, “се обръща” влиянието на трите негативни симптома, т.е. проблемите със семейството и щастието минават на заден план, а на първо място се появяват проблемите с благополучието. Получава се така, че човекът уж е добре, но се върти в един омагьосан кръг от проблеми, които постепенно започват да изчерпват жизнените му сили, и не може да излезе от него.
При Ж. Д. въздействието е с добре хващаема вълна, с професионална направа, но влиянието е с двойно насложена вълна, което означава, че в случая има два вида влияния. Върху едно старо въздействие е кодирано ново. То има почти същата честота на излъчване, каквато е и старото, което означава, че двете в момента действат комбинирано върху организма на Ж. Д.
Общо са направени 8 носителя на отрицателна информация (муски), като преди 21 дни, считано от датата на анализа назад във времето, са направени 3 такива носителя. Те обаче са от по-особен вид – т.нар. подляна и напръскана течност. Течността обикновено се напръсква върху долното или спалното бельо на жертвата с цел да се получи директен контакт с кожата в областта на чакрите.
Влиянието е направено по поръчка на две жени от ходжа (ходжа в моите измервания не означава само турски духовник, а и човек, който владее писмено и говоримо поне донякъде арабски език и е минал специален курс на обучение, за да може да работи по определен начин, т.е. да може да разваля и да прави магии).
Основното влияние на старото въздействие е: да се получи неразбирателство, омраза от околните към Ж.Д. и обратно, постоянно изразена физическа и психическа болка, като на определен период от време – в този случай е около 200 дни се получава обръщане на проблемите, т.е. проблемите с неразбирателството и омразата минават на заден план, а на първо място се появяват болковите симптоми.
Новото въздействие, направено преди 21 дни, е турска магия с блокирана вълна, което означава Ж. Д. да няма семейство, да няма щастие, да няма благополучие, да няма здраве, като тези проблеми трябва да я съпътстват до края на живота й.

ВИДОВЕ МАГИИ

Съществуват много и различни видове магии според начина, по който са направени, народността на извършителя и този, за когото са предназначени, типа на кодировката, начина на “връзване” на човешкия организъм. Не на последно място е и разликата в интелектуалното ниво на извършителя и степента, до която познават учението за Практическата Магия.
В много от случаите установявам “връзване” на човека към радиоактивни вещества – радий и плутоний или към тежки метали – най-често живак от термометри, йод, червен живак, бром, олово и др. Този вид муски в повечето случаи съдържат някаква магическа таблица и метала. В някои от предметните магии като добавка са сложени коси и нокти от човека.
Млада жена ми донесе две шишенца, които беше носила със себе си – едното в сутиена, другото в чантата. При моята проверка за малко да се отровя – при отваряне на едната капачка из целия кабинет и върху мен се разхвърча живак. Приносителката на това шишенце ходила да си разваля магии. След “развалянето” тя се почувствала по-добре, но за около месец. След това се върнали старите симптоми, но в по-обострен вид – главоболие, напрежение, страх, безсъние, сърцебиене. Медицинските изследвания показали б. о. Лекарите изписвали невролептици и транквиланти, но ефект нямало. Направих обстоен анализ и установих, че първата магия е направена при същата жена, при която моята “пациентка” беше отишла за разваляне. Това е често срещано явление в по-малките селища – първо някой ви поръчва магия, а после вие, без да знаете, отивате за разваляне при същия човек, който е правил първото въздействие. Попадате в омагьосан кръг от зависимост, от който трудно се излиза.

НОСИТЕЛИ НА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ

За носител на отрицателна енергия може да се ползва всеки предмет – предпочитат се такива, които задържат по-добре вълните. В тази връзка ето няколко интересни примера:
Връщах се от традиционният фестивал на магическото изкуство и нетрадиционната медицина в Испания. Летях със самолет през Австрия и на летището във Виена се видях с господин, посещавал ме във Варна. В самолета ми каза, че бил по работа в Африка и си купил няколко муски, изработени в Ангола. Занесъл ги в къщи и ги закачил на стената. След известно време ме направило впечатление, че при всяко преминаване през стаята усеща тръпки, но само когато е без биостимулатора си. Това ме заинтригува и след завръщането си в България посетих дома му. Къщата приличаше на музей. Мъжът пътуваше много и ми обясни, че където и да ходи, си носи по нещо, което му е харесало. Направих анализ на донесените от Африка предмети и не открих по тях нищо лошо. Тогава започвах да меря и другите предмети в стаята. Установих, че маските в комбинация е един слон от месинг и сребро започват да действат отрицателно. Домакинът ми обясни, че слонът е донесен от Индия и Пакистан, но е изработен в Африка!?
Помолиха ме да неутрализирам орел, изработен от сплав от сребро, с позлатени пера и око от рубин. Отрицателно действаше окото и то не винаги, а в точно определени моменти. Изчистих го донякъде, но не напълно. Посъветвах собственика на украшението да не го използва. Оказа се, че предметът е изработен и кодиран по специален начин, за да оказва определено въздействие на дадената личност. Мъжът заемаше отговорен държавен пост и предметът бе подарен по време на среща в САЩ.
Всеки народ има свои дадености и особености при правенето на магии. Ще цитирам един случай, в който въздействието е професионално, турско по вид, но с руска направа, т.е. рускинята, която е правила магията е владеела писмено и говоримо арабски език и е кодирала много осезаемо хващаема отрицателна честотна вълна. Тя е работила по поръчка на две жени. В момента на измерването една от жените, които са поръчвали влиянието, и жената, която го е правила, вече не бяха живи, но то продължаваше да действа по същия начин, независимо от тяхната смърт. През 2417 дни от датата на измерване е направен най-силно действащият в момента носител (муска) от типа на т.нар. двойно погълната течност. Какво представлява тя?
В едно шише се капват няколко капки мазна течност и вода, върху които се кодира отрицателна честотна информация и вълна. След това полученото се смесва с някаква друга течност и се посипва върху храна, която жертвата ще консумира, естествено без да знае. След поглъщането започва блокаж на част от вътрешните органи, функции и системи на жертвата. Блокажът започва отвътре, но отново засяга първо фините енергиини тела. В началото отклоненията не се функционални и затова на този етап медицинските изследвания не откриват нищо.
В цитирания случай действаха четири муски, което означава, че организмът на възрастна жена е свързан към четири енергийни консуматора, като първият носител на отрицателна информация (муска) е направен преди 4000 дни (повече от десет години). Въздействието е с отворено вълна, което означава, че на определен период от време проблемите се наслагват. В този случай периодът бе около 500 дни и натрупванията се наслагваха в следния ред: да няма любов; да няма любов и семейство; да няма любов и семейство и да няма благополучие; да няма любов и семейство и да няма благополучие и здраве; да няма любов и семейство и да няма благополучие и здраве и да се получава неразбирателство с околните и обратно. Освен изброените тук проблеми, след още 500 дни се появяват слаби психични отклонения, а след още 500 дни – и постоянно изразена болка (физическа и психическа). Най-фрапиращото в случай бе, че въпреки добрите си интелектуални способности, доброто си образование и силната амбиция жената не бе успяла да се реализира нормално в живота.
Млада жена дойде да й направя анализ на майка й и баща й. При измерването установих влияние от непознат за мен вид, правено извън България и действащо вече над 40 години. Поговорихме с дъщерята, но тя нямаше никаква представа откъде може да е въздействието. След известно време дойдоха майката и дъщерята заедно. Майката разказа, че в началото реагирала по същия начин, както дъщерята, но след това се замислила и си спомнила, че преди повече от 50 години имала приятелче, с което си играели заедно. Семейството на момчето се преселило в чужбина. Това било преди 9.09.1944 г. Оттогава момчето се обаждало 2-3 пъти с писмо и по телефона, но след това връзката прекъснала. Жената знаела, че приятелят й е в Латинска Америка. Според думите й тя го била забравила, но след получаване на писмото всички около нея забелязали, че започнала да се отчуждава от семейството без видима причина. Жената беше лекар и сама до някаква степен съзнаваше особеността на състоянието си. След слагането на мой биостимулатор и неутрализатор в дома й, състоянието й се подобри, но отчуждението към близките й продължи.
Направих нов анализ, който показа, че има ново въздействие, още по-силно, но на психична основа, и то на голямо разстояние. Тъй като бяхме само двамата, жената ми призна, че говорила с приятеля си по телефона и той я уведомил, че винаги я е обичал и тъй като неговите и нейните деца били вече големи, дошло време да се съберат. На пръв поглед ситуацията изглежда смешна – хората бяха над 60 годишни. Натрупаният опит ми подсказваше, че ще стане още нещо. И наистина – моята “пациентка” изведнъж прекъсна всичко, което й бях предписал. В такива случай не реагирам, не работя насила. След молбата на дъщерята отново се съгласих да се намеся, тъй като ставаше дума за психично въздействие, което блокираше нормалната мисловна дейност на лекарката. С мои методи блокирах това въздействие. Беше много силно и не бях сигурен дали ще успея, но бях обещал. Ефектът беше поразителен. Отначало нищо не се получи, но след около месец майката дойде сама и сподели, че е унищожила всичко, което съм й дал. Осъзнала е, че някой е манипулирал съзнанието й и е съгласна отново да се заема с нея. Започнахме всичко отначало. Бяха минали над 6 месеца от първата ни среща. Необходими ми бяха още около 2-3 месеца, включващи носенето на биостимулатора и спазване на определени режими, за да изчистя новото влияние. Точно когато започнах да си мисля, че това е всичко, което мога да направя по въпроса, дойде дъщерята и ми разказа, че майка й спазвала всички мои указания, но нито за миг не е прекъсвала връзката с нейния приятел зад океана. Младата жена беше особено притеснена, че мъжът е съобщил за решението си в най-скоро време да се върне в България, за да се оженят. Проведох нов разговор с майката и тя ми съобщи, че е много объркана и не знае как да постъпи. Влиянието, колкото и да беше слабо, си продължаваше. Сменях биостимулаторите й всеки месец, защото нещо невероятно бързо им изчерпваше зарядната енергия. Все пак краят бе щастлив, но само до някъде. Емигрантът се завърна в родината си. Неговата някогашна приятелка ми разказа след срещата им, че бил забогатял много и тъй като можел да си го позволи, започнал да се занимава с магии. Купувал стари ценни книги и ръкописи, станал ученик на известна индианска магьосница, а после започнал и сам да практикува.
Влиянието, което първоначално сам установил, го правил по стар индиански метод – използвал снимка, правена докато семейството е живеело в България. Реших, че случаят е приключил, но на следващата ми среща моята “пациентка” ме помоли да помогна на ...господина, тъй като бил пред подлудяване. Опитах се да направя нещо, но всичките ми усилия оставаха напразни. Бумерангът на изпращаните в продължения на години влияния се бе стоварил с пълна сила върху извършителя му.
При анализа на едно момче от САЩ измерих много силно наслагване от непознат за мен вид. Успях да установя, че въздействието бе поръчано от мъж и извършено от жена. Народността на двамата не успях да установя. Момчето имаше едно от най-редките заболявания на света. След анализа му дадох биостимулатор – неутрализатор. Изминаха 2-3 месеца и получих писмо, в което ми пишеха, че бащата на момчето умряло в болница след големи мъки. Преди смъртта си извикал жена си и й разказал, че платил 2000 $ на местна магьосница, за да направи магия за нея, тъй като двамата не се разбирали. Мъжът направил ужасна грешка като занесъл на магьосницата обща снимка със съпругата и детето си. Всъщност той изпитвал бащински чувства към сина си и в никакъв случай не искал да му навреди. Влиянието се бе прехвърлило върху детето и то заболяло, докато майката не е имала никакви проблеми. След време при ремонт на къщата, в която живеел бащата, възникнал пожар и той получил жестоки изгаряния. Малка преди да умре признал всичко на жена си и казал, че дълбоко в себе си съжалява. А след 2-3 месеца и заболяването на момчето изчезна ...
Връщането на бумеранга може да се забави, но винаги го има. Той не може да бъде спрян, тъй като силата на Злото е в количеството, а на Доброто – в качеството, т.е. лошото, което някой е предизвикал, винаги се връща обратно към своя създател, но с утроена сила. В Природата съществува равновесие и никой не може да “се забавлява” безнаказано. Обикновено бумерангът не се връща върху създателя на влиянието, а върху неговите деца, но има случаи като горепосочения.

Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #3 -: Септември 12, 2009, 02:42:54 pm »

ПСИХИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И АТАКИ

В моята практика установих, че днес хората у нас не са толкова обект на въздействието на нискочестотните физикални вълни (магии), колкото на различни видове психически въздействия, психични атаки, влияния и др.
Между тези две външни намеси в живота на индивида има голяма разлика. При магията трябва да има някакъв материален носител (муска) на енергия или информация, докато при психичните въздействия обикновено се използва като оръжие психиката на самата жертва. Към този вид спадат натрупвания, които народите познават от стотици, хиляди години. Това са т.нар. урочасвания, лоши очи, клетви, негативни въздействия.
Принципът на прехвърляне на негативни енергии и влияния е следният. Всеки човешки организъм приема космическа енергия през фонтанелата на главата си. На това място се намира и “бай-хуей” – една от основните биологично активни точки на вътрешната циркулираща енергия в организма, която в различни учения е наричана “чи”, “ци”, “цигун”, “прана” и т.н. В хода на десетгодишните си изследвания съм установил, че най-често мъжете приемат положителната енергия с лявата си ръка, а отрицателната енергия отдават с дясната. Същото е и с левия, и с десния крак. При жените е точно обратното – дясната ръка е “положителна”, а лявата – “отрицателна”. Тяхното съотношение е различно, в зависимост от състоянието на енергийния баланс на организма в даден момент, т.е. правилно ли циркулира енергията на меридианите.
Космичната енергия, приета през фонтанелата, се отдава чрез очите, говора и мисълта. От индивида зависи по какъв начин, с каква цел ще я трансформира и къде ще я вложи или насочи.
Урочасването например е вид прехвърляне на доза отрицателна или положителна енергия чрез очите. То може да бъде както съзнателно, така и несъзнателно. Урочасването не се дължи винаги на лоши мисли и завист. То маже да бъде резултат на прекалена любов и гордост. В моята практика съм срещал урочасано от майка дете.
Преди години направихме с един мой приятел следния експеримент. На хубаво младо момиче дадохме много медни накити, които то накичи по себе си. Използвахме мед, тъй като в различни наши изследвания бяхме установили, че като метал медта приема в много по-голяма степен положителни или отрицателни енергии, които се прехвърлят по определен осъзнат или неосъзнат начин. Момичето тръгна от единия край на центъра на града и докато стигна до другия (разстоянието е не повече от километър), вече имаше силно главоболие. Какво се беше случило? Тъй като девойката беше много хубава, а и беше облечена доста екстравагантно, по пътя си тя привличаше като с магнит погледите на минувачите. Някой от тях я гледаха с неодобрение, други – със завист, трети – с неприкрито желание. Всички тези излъчени от други енергии бяха акумулирани от металните накити и доведоха до нейното главоболие. След анализа, който веднага направихме, се установи, че момичето беше урочасано.
Подобно на урочасването е въздействието, наречено “лоши очи”, но тук прехвърлената доза енергия е винаги негативна и е причинена от лоши помисли. Разбира се, че и последиците от това са по-тежки. Тази форма на урочасване действа еднакво силно и върху хората, и върху животните.
Прехвърлянето на негативна отрицателна енергия чрез говора е познато като “клетва”. Ето един от най-невинните варианти. Двама души говорят да трети, който не е при тях. Говорят доста дълго и въпреки, че третият отсъства, ако той е по-чувствителен към всякакъв вид енергийни вмешателства, може да се получи главоболие или някакви други усещания за дискомфорт. Съвсем фиктивно обяснявам случаите с главоболие, тъй като този симптом е най-често срещан в подобни случаи.
Всеки от нас се намира в непрекъснат енергиен обмен с околните. Например ако сте в компания, в която има човек с когото не се понасяте, вие прехвърляте някаква отрицателна енергия по мисловен път към него, той прехвърля към вас. Това обаче най-често не рефлектира директно върху вас самите, а върху вашите по-фини тела, най-осезаемо върху етеричното тяло.
Това прехвърляне на негативни енергии не във всички случаи е целенасочено. Обикновено човек не осъзнава, че прехвърля такава доза негативна енергия. Та кой от нас не се е карал с близките си? По принцип в такива случай изобщо нямаме намерение да им навредим. Но дори при едно обикновено скарване се получава прехвърляне на негативна енергия към хора, които иначе обичаме. Затова, когато се стигне до конфликт, опитайте се да спорите без да се ядосвате, без да влагате силни емоции. Понякога това е доста трудно, но не е и невъзможно. И още един съвет. Природата обича равновесието. Затова ако все пак сте допуснали да прехвърлите доза негативна енергия към някого, съзнателно след това трябва да направите добро, за да нормализирате вътрешния си енергиен баланс.

ВЪНШНИ ПСИХИЧЕСКИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И АТАКИ

За съжаление, днес у все повече хора установявам наличие на външни психически въздействие и атаки.при това са влияния, при които група хора, най-малко двама души се опитват целенасочено да въздействат с користна цел върху психиката на някого. Установил съм атаки, насочени и от по-голяма група хора. Например при сектите се ползва целенасочената мисъл на всички членове, за да могат да влияят върху психиката на друг човек, когото биха искали да привлекат или да накажат заради напускането им.
Изследванията ми установиха, че при психичните въздействия се създава магическа верига, по която се осъществява прехвърлянето на негативна отрицателна енергия. Това означава навлизане в обсега на отрицателни енергии, на които много трудно може да се противостои. Всеки човек, колкото и силна психика да има, бе се поддал на подобно влияние, тъй като обединената психика на група хора е по-силна от индивидуалната.
При психическата атака се атакуват главно енергийната, емоционалната и преди всичко интелектуалната обвивка на човешкото тяло. Човекът или групата, които предизвикват атаката, изпращат целенасочен отрицателен импулс, с който се влияе не директно върху физическото тяло, а върху най-външния слой на човешката тяло – етерния. Отрицателният заряд се забива в тази обвивка и предизвиква рязко нарушение на енергийния баланс и дисхармония в нейната структура.
В такива случай жертвата изпитва максимална физическа и психическа слабост, макар да няма физиологични причини за това. Ако човек с достатъчно развита чувствителност към енергиите е атакуван по подобен начин, той дори може да локализира усещането върху определена енергийна зона, т.е. върху някоя от чакрите си. Изследванията ми доказват, че психичните атаки оказват най-силно въздействие върху Аджна чакра, която се намира в областта на третото око, както и върху Анахата – сърдечната чакра. Ако няма психична атака (трябва да се разграничават отрицателните наслагвания в резултат на психичните атаки от нормалните енергийни спадове или претоварвания – резултат от моментното физическо или психическо състояние на индивида), каквито и проблеми да има, могат да се преодолеят в период от 3 часа до 4 дни. Подчертавам, ако няма целенасочено външно въздействие.
Ако човек, станал обект на психична атака, бъде изследван със съвременна апаратура, управляваща топлинното излъчване на организма, много ясно се вижда как в областта на челото и скулите се появяват синьо-зелени петна, а цветът на астралното тяло се променя към по-тъмен. Имах възможност да присъствам на подобни изследвания и първото, което ми направи впечатление беше, че визуално няма две излъчвания, които да си приличат, докато при радиестезичните измервания на “жертвите” енергийната им картина има доста сходни характеристики.
Ива доста голяма разлика между начина за осъществяване на психични атаки в миналото и днес.
Преди се е говорило за психични “кабели”, “маркучи”, по които нападателят изтегля от жертвата си всичко, което си намисли. Изтеглянето можело да бъде неограничено по количество (без значение от какво естество е). Смятало се е, че всеки, който е запознат с Магията и който по принцип можел да въздейства за добро, може да освободи дадена жертва от психическия “кабел”.
В наши дни за психични въздействия не се използват “кабели”, а директно се вграждат отрицателни заряди. Вампирът в този случай е своеобразен паразит, който се храни с енергията на жертвата, в чието тяло е вграден.
Имах случай с млад човек, който често изпадаше в особено състояние, при което не знаеше какво да прави. Не пушеше, не пиеше, а в това състояние започваше да троши всичко. Съпругата му дойде при мен с молба за помощ. Мъжът й също бе съгласен да му помогна. Оказа се, че той не само е натрупал огромна магнитна негативна енергия, но и беше развил спрямо нея определена зависимост (нещо като наркомания). Човекът просто поглъщаше, в много по-голяма степен от нормалното негативни енергии и емоции от останалите и се бе превърнал в ненаситен енергиен вампир. Нуждаеше се от енергиите на хората. Хранеше се с тях. Затова предизвикваше такава ситуация, в която можеше да се захранва с отрицателни енергии и емоции. Успях да му помогна до голяма степен, но го посъветвах и сам да провери какво може да направи за себе си.
Видяхме се след две години. Мъжът напълно се бе стабилизирал и сподели, че послушал съвета ми. Тъй като осъзнал, че трудно може да живее без странични енергии и емоции, закупил дял в кабелна телевизия и повечето от времето си прекарвал пред монитора. Стана ми интересно и направих нов анализ. Оказа се, че той пак се хранеше с енергии и емоции, но не като директен участник в ситуацията, а чрез възприятията си като страничен наблюдател. Успял да се прехвърли на този вид “захранване” след много мислене ...
Важно е да се знае, че ако човек е във вътрешно равновесие и комфорт, той не би допуснал подобно външно въздействие, т.е. то ще стигне до него, но няма да има външен ефект. Лошото е, че обикновено въображението на жертвата започва само да подхранва ефекта от тези атаки, излъчвайки страх, и така пострадалият работи сам срещу себе си. Получава се автоимунно психично въздействие.
Преди години ме посети една жена, шеф на голямо държавно учреждение. Разказа ми, че точно в 15,55 часа в учреждението всички получавали главоболие. Тя беше установила, че това въздействие се получава всеки ден точно за две минути. Жената беше чела публикация за психотронните въздействия и проявила интерес към явлението. След продължително наблюдение решила, че се касае за машинно облъчване на служителите. Започнала да търси начин да защити себе си и колегите си. Естествено повечето от хората, към които се обърнала за помощ, й казали, че няма такова влияние. Обърнала се и към медицината. Лекарите поставяли различни диагнози, но били единодушни, че при нея се наблюдават слаби психични отклонения. Само един психиатър й казал, че няма отклонения, но не може да й помогне. След като дойде при мен в продължение на 3-4 месеца успяхме да парираме въздействието, но след това и аз се оказах безпомощен да й помогна. Тя изцяло се прехвърли в света на подсъзнателните си усещания, че някой й въздейства. Всъщност сама си бе изградила вид постоянно енергетично въздействие, към което се беше пристрастила. А когато работиш срещу себе си, никой не може да ти помогне!

ВИДОВЕ ПСИХИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ
В изследванията си разграничавам няколко вида психични въздействия. Едно от тях е машинното психично въздействие, предизвикано от т.нар. психотронни или лептонни генератори. Това са машини, манипулиращи по определен отрицателен начин съзнанието на човека или група от хора.
С екипа на в-к “Свръхестественото”, с когото работим от години, много пъти сме разисквали тези проблеми, поставяли сме ги многократно на вниманието на обществеността. В началото много от хората, които четяха написаното, го смятаха за наша измислица, или вестникарска сензация, но постепенно все повече и повече хора започват да се уверяват, че това е чистата истина, макар и ужасяваща.
При машинните психични въздействия обикновено се използва общата честотна вълна или част от общия спектър на честотните вълни на всеки човешки организъм поотделно. Това означава, че ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или по-голяма част от човешките индивиди в определен район (например в един квартал) хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на определени импулси в диапазона на техните мозъчни вълни. Така хората започват да чуват в главите си гласове, които им дават нелепи команди – понякога дори да посегнат на живота си. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, обикновено чрез скачане на високо, на неоправдана агресия дори към най-близките и обичаните хора и т.н., т.е. предизвикват се действия, които без външно въздействие човек никога не бил извършил.
Въпреки, че повечето от машините са създадени за доброто и в полза на човека, за удобството и улеснението на различни негови дейности, те най-често имат вредно лъчение и влияят негативно както на физическото му тяло, така и на психиката.
В кабинета ми дойде мъж на около 37-38 години, които сподели, че вече 17-18 години няма никакви усещания – не усеща студ, топлина, глад, жажда, нито кога трябва да отиде до тоалетна, за да задоволи нормалните си физиологични нужди. Всичко това се случило след като година и половина спал в казармата до някаква стена, без да предполага, че зад нея се съхраняват радиоактивни вещества. През тези 17-18 години беше прилагал най-различни лекарствени терапии, но получавал само леко подобрение, и то за кратко. Основният проблем си останал. В неговия случай не можех да направя нищо друго освен да му обясня начина на живот, който би трябвало да води, правилните режими на храна, които трябвало да спазва, както и режима на сън, които специално при него бяха много важни, тъй като човекът не усещаше даже кога му се спи. Мъжът започна да спазва указанията ми и след 7-8 месеца ми съобщи, че вече започнал да усеща студ. Най-фрапиращото за мен беше, че работата му бе свързана с компютър, но през периода през който спазваше предписания от мен режим, той не беше работил с компютъра. В момента, в който отново започна да работи с компютъра, той загуби отново трудно възстановеното си усещане. За мене този факт беше достатъчно показателен. Посъветвах пациента си да си намери друга работа, която не е свързана с ползването на компютъра.
Случай, разказан ми от близки на човека – мъжът живеел в голям и висок 17-етажен блок. Имал постоянно главоболие – всяка вечер по едно и също време и по един и същи начин. Пиел много и различни болкоуспокояващи медикаменти, правили му най-различни изследвания. Не се установила никаква причина за главоболието. Мнението на медиците било, че то вероятно се дължи на професионално пренатоварване.
След 3-4 месеца главоболието изведнъж спряло, така както се било появило. Всички били доволни, и никой не свързвал внезапното спиране на главоболието със смъртта на 13-годишно момче, което се хвърлило от 6 етаж на блока.
Изследванията ми по снимка установиха, че върху психиката на мъжа е имало негативно влияние от астрално същество от първи вид, т.е. от ниския астрал. Това не е директно въздействие от човек върху човек или група хора върху човека, или машинно манипулиране, а въздействие от астралната същност на умрял човек, който по някакъв начин се стреми да се свърже с жив донор, за да използва неговата психична енергия. Мъжът имал по-силна психика и е успял да устои атаките на астралното същество, макар и с цената на силно главоболие. Когато то се прехвърлило обаче върху детето, въздействието му било толкова силно, че то не издържало и се самоубило. Унищожавайки физическата си същност, то е унищожило и негативната връзка, която се е получила с ниския астрал.
Има много разновидности на психическото въздействие. Едно от тях е т.нар. “въздушно карате”. При него няма директно връзване на организма на жертвата към някакъв енергиен консуматор (муска), а мощно прехвърляне по въздушен път на доза отрицателна енергия, която предизвиква своеобразно “късо съединение” между съзнанието и подсъзнанието, което довежда до необратими последици.
Преди 5-6 години правихме сбирки с хора с паранормални способности. Един от тях ни разказа, че в Москва се събрали седем вещици (в отрицателния смисъл на думата, защото “вещица” всъщност произлиза от “вещ” – знаещ, можещ). Тази група се специализирала в извършването на поръчкови убийства по въздушен път. Те владеели до съвършенство прехвърлянето на мощен обединен поток от негативни енергии. Тарифата им била около 10 000 $. След 3 до 13 дни жертвата умирала “ненадейно” от инфаркт или инсулт.
Методът им на работа бил следният. Шест от тях генерирали силни негативни емоции, а седмата ги прихващала, обединявала ги и ги прехвърляла към жертвата. Скъпо, но сигурно убийство, без последици и доказателства ...
За този вид въздействие разстоянието има малко значение. Единственият начин да се отърве човек от тях е да напусне орбитата на Земята. За съжаление до сега в моята практика астронавти и космонавти не съм замервал.
Психотронното оръжие е много по-силно и много по-добре действащо, отколкото другите видове оръжия. Например една бомба унищожава физическото тяло, но душевността на човека няма как да се унищожи. Докато с психотронното оръжие се унищожават даденостите на човешкия мозък и неговата индивидуалност и психика. От този момент нататък той става зомбиран – от човек се превръща в играчка ...

ГЕОМРЕЖИ С ОТРИЦАТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Има два основни вида геомрежи с отрицателно въздействие: мрежата на проф. Хартман и мрежата на Къри. Мрежата на проф. Хартман е вид слабо радиоактивно, естествено, земно излъчване, което влияе както на всичко живо, така и на неживата материя и природа. Тя има възли с пресечни точки на всеки 2-2,15 м., 2,20 до 2,50 м.. Естествено организмът на всеки човек се поддава различно на излъчването на тези зони. Когато измервам даден човек и установя влияние на геомрежа, това не означава непременно, той спи върху пресечна точка, както се обяснява при почти всички радиестезични изследвания. Достатъчно е да е прекарал по-дълго време върху излъчването, работейки и гледайки телевизия. Освен това натрупването на отрицателна енергия в такива случай е различно, в зависимост от индивидуалните характеристики на всеки човешки организъм. Около 80-90 % от нефункционалните заболявания в някаква степен са свързани с вредното въздействие на мрежата на проф. Хартман с други видове мрежи. Първите симптоми, които се появяват при по-дълъг престой върху решетката на проф. Хартман са: световъртеж, повишена възбудимост, психични смущения, отпадналост сутрин. На по-късен етап, ако не се вземат мерки, е възможно развитието на туморни и ракови заболявания, заболяване на бъбреците, жлъчката, пикочния мехур, увреждане на ставите и костния апарат и др. Това, разбира се са най-тежките поражения при по-продължителен престой. Но дори само за малко да постоите върху една такава зона или нейните силови свързващи линии, е достатъчно, за да се почувствате дискомфортно.
Преди години имах “пациент” с начална фаза на диабет. Изследванията ми установиха влияние на геомрежа. При по-нататъшните ми анализи успях да установя, че тези зони на въздействие не са в дома му, а на работното му място. Измерванията показаха, че там се е получило определено отрицателно облъчване. Пациентът сподели, че предшественикът му на това място е починал съвсем млад. В този случай отрицателното облъчване се бе проявило осезателно след период от около 3 месеца, но той може да бъде от две седмици до 35-40 години.
Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #4 -: Септември 12, 2009, 02:44:54 pm »

Зоната на Къри влияе по подобен начин. Има известни разлики между двата основни типа геомрежи, но в общи линии те се със сродно излъчване. При геомрежата на Къри възлите са приблизително на всеки 5 и 6 метра.
Друг често срещан причинител на отрицателно енергийно наслагване са подпочвените води.
Според един от моите първи учители по радиестезия – Георги Атанасов, най-силно въздействие оказват течащите води. Моят опит ме доведе до извода, че стоящите подпочвени води също влияят негативно, макар и по-слабо. Например: ако на 15, 20, 100, 1000 или повече метра под жилището ви преминава подпочвена течаща вода, тя действа с концентрични енергиини кръгове нагоре. Ако човек стой между два такива кръга, в организма му няма да се получи сериозно наслагване. Но ако той престоява известно време точно върху един кръг (спи, гледа телевизия и други), както и при влиянието на геомрежата, той може да натрупа доста отрицателна енергия и сериозно да заболее.
Изследванията ми доказаха, че влиянието на подпочвените води достига до 39 метра във височина над земната повърхност. На по-голяма височина постепенно се разслоява и отслабва. Следователно висок блок на 17, 18 или 20 етажа при всички случай се облъчва в определена степен от отрицателни енергийни вълни, които се превръщат в натрупвания. В случаите, когато сградата е строена с бетон на основата на подвижна конструкция, в по-високите етажи обикновено се получава отрицателно енергетично натрупване в много по-висока степен от нормалното.
Опитът ми подсказва, че конструкциите от желязо или друг метал подсилват осезаемо въздействието на естествените видове негативни влияния. По тази причина хората са по-податливи на подобни влияния, ако леглата или столовете им са с метални конструкции и са поставени в такава зона на въздействие.
Подобно е въздействието на подземните кухини. Обикновено на местата, където преминават подпочвени води, се получават подземни “джобове”.
Както по течението на една река или поток има по-ронлива почва или песъчлив бряг, където водата се разлива, така и под земята при наличието на по-податлива или песъчлива, пореста, глинеста почва се образува подземен джоб, т.е. част от водата пропада и се образува нещо като яма, която създава по-различно енергийно отрицателно въздействие от самото подпочвено течение.
Често измерванията ми откриват и подземни самостоятелни каверни. Обикновено те не са големи, макар че имах случай, при който измерването ми установи подземна каверна с големината на 2-3 футболни игрища. Случаят беше куриозен, тъй като собственикът на мястото реши, че отдолу има древна римска монетарница! Опитах се да го разубедя, тъй като кухината беше на повече от 50 метра дълбочина, но той остана непреклонен и вероятно е правил сондажи.
Натрупванията на радиоактивни вещества е друго влияние, което установявам. Те може да са смесени в строителни материали или да са в естествения си вид.
Преди години съществуваше Център по радиестезия, в който имах възможността да работя определено време. Към нас се обърнаха близки на наскоро починал човек с диагноза рак на стомаха. В продължение на 30 години човекът спял на едно и също легло. Постепенно развивал заболяване след заболяване. Първо оперирали апендикса, след това отстранили далака, получил перитонит и се наложило допълнително да оперират и цялата стомашна кухина. Никой не се беше сетил да потърси причината за развитието на заболяванията му в лъченията на жилището му. А човекът беше тотално облъчен по няколко показателя.
Направихме проучвания и установихме, че на мястото, където е спял, има ясно изразено отрицателно облъчване първо от вредни вълни с a-лъчение от подпочвени води. На 43 м. дълбочина имаше подпочвено водно течение; на 67 м. – още едно. Доста осезаемо влияние в минусова кръстовка на геомрежа се улавяше точно върху леглото, някъде в областта на краката. Установихме наличието на малки количества радиоактивен плутоний в почвата, точно под леглото. Благодарение на изключителното си здраве човекът беше устоял 30 години на това тотално облъчване.
Направих доста самостоятелни проучвания в моето тогавашно жилище. В този блок живееха и живеят не по-малко от 400 души. Интересното беше, че не само имаше няколко водни кръстовки от подпочвени течащи води с отрицателно лъчение, но и мазетата на живущите бяха на две нива, като първото изцяло беше пълно с вода.
От разговорите със съседи разбрах, че тази стояща вода си е там от години. Всички знаеха за това, но никой не обръщаше голямо внимание. При направените няколко последователни анализа установих точните зони на най-сериозното отрицателно лъчение. Оказа се, че 6-тия, 9-тия и 13-тия етаж са най-силно засегнати. Опитах се да обясня ситуацията на някой от живущите, но както в много случаи се убедих, че те не се склонни да приемат сериозно подобни влияния, дори когато са обосновани с доказателства. Повечето от нас чакат до последния момент и чак когато усетят нещо съвсем нередно са готови да се съобразят с изискванията, които ни е поставила планетата.
Неутрализирах негативните влияния само на една част от етажа, на който живеех – 14-тия. Ясно ми беше, че това са временни мерки, тъй като целият блок имаше нужда от тотално изчистване. За това при първа възможност се преместих в друго жилище – без толкова отрицателни вълни.
Земните отрицателни (геопатогенните) зони до известна степен се препокриват като въздействие с влиянието на геомрежата, но се намират на всеки 79, 80, 81 и 144, 82 и 84, 84, 142, 143 километри. Тези изследвания съм правил по карти на света.

МАГНЕТИЗЪМ

В моята практика непрекъснато регистрирам у различни хора, натрупване на магнитна отрицателна енергия. “Магнетизмът” бива два или три вида. Най-простото разделение, което може да се направи, е: положителен и отрицателен магнетизъм.
Положителният магнетизъм се характеризира със способността да извличаш, подобно на магнит, болката на другите, да лепиш метални предмети по цялото тяло, да се мумифицират предмети само чрез едно докосване или от разстояние. Положителната енергия също може да действа и в отрицателен аспект. Преди години е живял велик магнетизатор, който от разстояние на 8 м. за 10-15 минути само чрез насочване на мисълта си и с поглед (т.нар. пипане с поглед) успявал да мумифицира прясно кокоше яйце.
Според мен съществуват 10-15 разновидности на магнитната отрицателна енергия. При всички видове натрупвания на магнитна отрицателна енергия първите симптоми са свързани с чувството, че когато докоснеш бакелитов, пластмасов или метален предмет, те удря ток или изскачат искри. Наблюдавал съм много интересни проявления на това влияние. Например роднини, седнали един до друг, чуват или усещат пропукването на електрически заряди помежду си.при миене с вода, човек с такова натрупване в първия миг скача като ужилен с чувството, че е пипнал гола жица. Виждал съм няколко случая, когато дете докосва последователно няколко електрически уреда и те гръмват. Спомням си един младеж, който твърдеше, че може да “гръмне” печката, която отопляваше кабинета ми. Не успя, но след като си тръгна, бушонът ми гръмна.
Магнетизмът бавно и невидимо се натрупва в организма на човека и го превръща в акумулатор на отрицателна енергия.
Най-лесно можете да разпознаете такива хора в компанията. Те нямат желание за веселие, а понякога неусетно да превърнат в траурно настроението на всички присъстващи.
Отрицателният магнетизъм има допълнителни разновидности. Най-силна е степента на отрицателна магнитна енергия, когато върху даден индивид въздействат някакви вредни земни лъчения, съчетани с въздействия, предизвикани отвън, т.е. по изкуствен път.
Често срещано явление в моята практика е натрупването на токсични вещества и отрови в организма. Те съществуват около нас. Но най-застрашени от тях са хора, които работят в радиоактивна среда, с прахове, лакове, химикали и други. Подобно натрупване се наблюдава и при почти всички хора, които работят по-продължително време с компютър, без значение дали е с или без предпазен екран.
Земята е един гигантски жив организъм и като всеки един организъм има зони, от които отдава и приема енергия. Положителните кръстоски на геомрежата на проф. Хартман са зоните, от които планетата приема положителна космическа енергия, а отрицателните са тези, от които отдава отрицателна собствена енергия. По този начин тя поддържа енергийния си баланс, както прави това човешкото и всяко друго живо тяло. Следователно, вредните естествени лъчения могат да се приемат като изхвърлени отрови и токсини от тялото на Земята.

НАРОДНИ ТЕХНИКИ, СРЕДСТВА И ПРОЦЕДУРИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И ВЛИЯНИЯ

Нашият народ от векове е познавал негативните енергии. Винаги е имало по земите ни врачки и баячки – хора със загадъчни дарби и познания, които “развалят” стореното от други зло.
Баенето се основава на вярата в една безлична сила, която съществува в различна степен във всяко животно, всеки човек и всеки предмет. Според народните вярвания тази сила може да се предава от човек на човек или от човек върху предмет. Хората, които притежават способности да я направляват винаги са имали славата на особняци, “различни” от другите, предизвикващи едновременно уважение и страх.
Според прабългарските религиозни вярвания тази неведома въздействаща сила е “разлята” навсякъде. Най-голямо и най-силно е въздействието й в кръвта, слюнката, мозъка, главата. Смятало се, че се натрупва в голямо количество в млякото на кърмачката, в косата на човека, в костите и някои органи на свещените животни. Не случайно старите баби при възпаление на очите препоръчват цръкване на кърма в болното око, а също плюят върху детето , изричайки: “Пу да не те урочасат”. Това се прави също с ритуална цел, тъй като се смята, че слюнката ще го запази от негативни влияния. “Резата” – особено вещество, съдържащо се в някои животни, според баячките също има изчистващ ефект и помага при страхова невроза и други психични отклонения.
В България се смята, че баячката трябва да предава по наследство знанието си. Обикновено най-старият от семейството го предавал на най-младия, който е имал най-добри дадености. Прехвърляне на уменията за баене е ставало и по стечение на обстоятелствата. Ако стар човек, който може да бае или лекува по такъв странен начин няма на кого от семейството си да предаде своите умения той ги предава на друг, “случаен”, но надарен човек, който минава покрай него в момента.
Специално в случая с баенето, предаването обикновено ставало чрез плюене в устата. При циганите обаче, това плюене в много случаи довежда до обратни ефекти. Смятало се е, че чрез слюнката баячката предава цялото си познание и по своеобразен начин “посвещава” наследника си.
Баенето, според народните вярвания, не е губело силата си ако бъде откраднато насила. Но не всеки е имал възможност да приема натрупаните добри енергии. Баячките винаги са имали лечебна сила, но тя била концентрирана или в лявата, или в дясната ръка. Това било индивидуално – според натрупването на негативни емоции, което се получава при наслояването им в енергийното поле. Най-често срещаният метод, по който баячката изчиствала натрупването е следният: тя лизвала челото на урочасаното дете и плюела над главата му.
Смятало се е , че повечето хора, които имат способности да изчистват психични атаки и негативни въздействия са ги добивали по време на земетресение. Още по-добре било, ако по време на земетресението този човек вземе от разлюляната пръст, т.е. от гръдта на Земята, или е уловил къртица, тъй като се е смятало, че тя може да се свърже директно с “долния свят”.
По време на земетресение настъпва разместване на земните пластове, т.е. поляритетът на Земята в земетръсната зона се разбърква. Вълните разместват поляритета си. Ако човек може да вземе пръст от мястото и то задължително зад себе си, това означава, че е “хванал” земното излъчване и след това Земята поглъща натрупаните у него негативни енергии, които той е изчистил от хората.
Нашите баячки използват богат набор от ритуални думи. Най-често срещаните са “Който дал, той взел ”. По-голяма част от думите се произнасят под носа, мърморейки, така че да не се разбират от непосветените.
Смята се, че един от най-лесните начини да не те урочасат е да си намокриш веждите или надвеждието с малко собствена урина. Това според народните поверия е и предпазна, и изчистваща мярка и моята практика доказва, че методът наистина действа. Например ако имаш проблеми с даден човек, без значение дали той е с по-силна психика от твоята или не, и ако успееш да го гледаш между очите, малко по-нагоре от веждите, той при всички случаи, ако е енергиен вампир, започва да се чувства дискомфортно, да прави неща, които са непривични за него.
Прабългарите са използвали друг лесен начин за изчистване от негативни наслагвания. Поставяли са на пода, под всяко легло един до друг конски кестени с изпъкналата част нагоре. Кестените са на разстояние 10-15 сантиметра един от друг и се нареждат по протежение на цялото легло, като по средата между тях се разхвърлят няколко глави лук или чесън. Това е най-достъпният начин да се изчисти слабо натрупване на вредни излъчвания то естествен вид.

НАЧИНИ ЗА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА МАГИИ

Има много начини за неутрализиране на нискочестотни физикални вълни т.нар. магии. Някои от тях аз също прилагах в началото на практиката си, но в повечето случаи те се оказваха недостатъчно ефикасни. Един от тези методи, който често се препоръчва от бабите е следният: Взимате прясно кокоше яйце – колкото е по-прясно, толкова по-добре. Слагате го задължително в стъклен буркан. Сипвате два пръста вода. Яйцето не трябва да е покрито. Слагате буркана с яйцето под леглото и си лягате. Ставате сутринта и чуквате яйцето, като съдържанието му трябва да падне вътре в буркана, във водата. Ако то е променило цвета си, променило е и вида си, това означава, че при вас има някакъв вид отрицателно енергийно наслагване.
Ако яйцето е станало изцяло жълто или бяло, това означава, че се касае за нискочестотни физикални вълни или тъй наречените магии.
Ако е съвсем побеляло това означава, че сте обект на много силно урочасване, лоши очи или някакъв вид психично натоварване.
Ако няма промени, значи при вас няма никакъв вид и тип енергийно въздействие от изкуствен вид.
Ако видите, че яйцето си е променило цвета, задължително трябва да изхвърлите буркана с яйцето на кръстопът, по възможност там, където не минават хора, тъй като яйцето е приело част от вашата негативна енергия. След това, ако установите, че при вас има някакво натрупване, можете да продължите да прилагате метода по същия начин в продължение на 7, 8, 9 вечери подред. Всяка вечер чуквате яйцето и на следващата вечер слагате ново. Обикновено на 3, 4, 5 ден яйцето започва да нормализира цвета и вида си. Но въпреки това е добре да продължите до 9 - я ден, като всекидневно изхвърляте буркана с яйцето на кръстопът, където не минават хора. Най-доброто, което можете да направите, е да го заровите в земята.
Друг метод за изчистване на нискочестотните физикални вълни или т.нар. магии е да посещавате редовно църква в продължение на 30-40 дни подред, като при всяко влизане в църквата палите задължително по две свещи. Първата свещ се слага долу (за умрелите), с мисълта за ваш починал близък, който приживе много ви е обичал. Втората, се запалва и се слага горе (за живите), с мисълта, че трябва да се изчистят натрупаните у вас негативни енергии. След това трябва да застанете точно под самия купол на църквата и да постоите там поне 10-15 минути дневно. Естествено, най-добре е да прекарате там по-дълго време, тъй като куполообразната форма има изчистващ ефект.
В началото на практиката си като радиестезист, когато започнах да се занимавам професионално с изчистването на наслагванията от нискочестотни вълни т.нар. магии, се стремях да намирам всички носители на кодирана в тях отрицателна енергия, т.е. муски. Въздействието на магията е едно, обаче муските може да са много и беше много трудно да ги намеря всичките. В някои случаи губех за това по 3-4 седмици. Освен, че е бавен, този метод се оказа и неефективен. Например има направени четири носители на отрицателна енергия (муски). Намирам три от тях, но четвъртият е подляна или погълната течност.Подляната течност вече се е изпарила и е излъчила в атмосферата отрицателния си заряд. Така че дори да съм намерил трите носителя на отрицателна енергия (муски), четвъртият продължава да действа с неотслабваща сила, тъй като вече е изпарен. Неговите вълни са влезли в базата на информационната банка на света.

РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ

За тази цел са необходими специални знания и способности, както и добро познаване на ритуалите за обезвреждане, които са различни в зависимост от различните видове и типове негативни въздействия. Например при българите и турците се прави курбан, но тази процедура не е достатъчно силна за изчистване на натрупванията.
Виждал съм баби, които ръсят захар и сол върху пострадалия (тъй като захарта и солта имат кристална структура, която поглъща). С това се изчиства част от натрупаната отрицателна енергия, естествено не цялата.
Една баба ми разказа, че лекувала уплахата като постави в изравнената пепел на огнището солта, с която е баела вечерта върху болно дете. Захлупвала огнището отгоре преди да легне, а сутринта ставала, слагала солта в бучка сирене или в хляб и го давала на бездомно куче, та кучето да обере болестта.
Друг метод за разваляне на магия е “болният” да мине под разцепена на две шипкова или дъбова пръчка.
Едната част на пръчката се закопава в земята, а другата се извива на дъга и “болният” трябва съвсем гол да мине три пъти под пръчката. През това време неговият помощник трябва да закачи дрехите му на храст или някъде до шипката. Задължително условие е, когато процедурата се прави за мъж, асистентът да е жена, а когато се прави за жена да й помага мъж. Това се налага поради различния поляритет на половете. След провирането двамата бягат и когато се отдалечат от мястото, “болният” облича други дрехи, а старите се оставят на това място. Могат да се вземат едва след като са изминали 6-7 месеца. През тези месеци те трябва да стоят на открито, т.е. под звездите, изложени на действието на вятъра и дъжда.
Много силно изчистващ ефект има корен на орех, показал над земята т.нар. орехова жилка. В този случай минаването под него задължително трябва да стане в посока Запад – Изток или Северозапад – Югоизток.
В Добричко има баби, които използват бакла. Натриват я върху болното място и след това я слагат под камък, като се смята, че баклата обира болестта. След като се сложи под камъка, върху него се хвърля червено парцалче и малко светена вода.
Според един друг народен обичай за изчистване на магии преди разсъмване се вземат три късчета морска сол. Излиза се насред двора и се хвърлят едно по едно срещу Зорницата като се казва:
“Зора искам, изчистване искам,
Зора искам, изчистване искам.”
Според народните поверия изчистването на негативните натрупвания се прави на границата на двата свята – “горния” и “долния” или “нашия” и “отвъдния”. Смята се, че тези места се обитават от свръхестествени същества. Такива са прагът на жилището, огнището на къщата, кокошето полагало, кокошето корито, свинската кочина, къртичината, гробищата, гробът на незнаен човек. Голямо значение имало т.нар. “само дърво”, т.е. дърво, до което не стига сянката на друго дърво, дървета, които не раждат, тополи, върби, шипкови и къпинови храсти, орехови жили.

Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #5 -: Септември 12, 2009, 02:46:27 pm »

МЕТОДИ ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ

Това са част от най-често прилаганите методи за енергийно изчистване, които е използвал нашият народ.Според мен те не са достатъчно ефикасни, тъй като всяка една от тях може да се окаже достатъчно добра, но само за определен тип влияния. В България се правят около 30-40 вида магии с над 1500 разновидности. Например системата с яйцето, която обясних, има изчистващ ефект при 30-40 до 50 разновидности на магия, но не може да изчисти останалите, които не са малко.
Преди време един стар турски ходжа се съгласи (единствен от всички турци, с които се срещнах) да ми обясни някои тайни за магията. Разказа ми, че ако е направено такова въздействие на турчин, турчин трябва да го развали; ако е направено на българин – българин трябва да го развали; ако е направено на циганин – циганин трябва да го развали. Освен това ми каза, че тъй като турската религия приема толерантно всички религии, той можел да помогне и на хора от друга вяра, но само когато той прецени, че на тези хора може и трябва да се помогне. След получаване на тази информация доста време я проверявах и стигнах до същите изводи.
Аз самия не съм кръщаван в църква не заради друго, а защото почитам дълбоко всички принципи на всички религии. Работя с всички видове и типове хора. Не принадлежа само на християнската религия, т.е. не съм зависим от нея. Системите и методите, които съм създал, помагат на всички хора без значение тяхната принадлежност към различни религии и етноси, без значение на техните дадености, вътрешни способности, ниво на интелигентност и т.н.
Ще ви запозна с някои от моите основни режими и техники за изчистване на различни видове и типове енергийни натрупвания, въздействия и влияния, които всеки може сам да прилага.
Първият метод е с вода, тъй като тя е елемент с максимален изчистващ ефект за наслагвания от всякакъв вид.
Тренирал съм 15 години плуване и смятам, че развитието на моите способности е в тясна връзка с водната стихия.
Методът за пречистване с вода съдържа няколко процедури, които всеки може да направи, ако установи, че е натрупал негативни енергии.
Първа процедура:
В продължение на 10-20 дни китките на ръцете се обливат със силна струя течаща студена или хладка вода 5-6 пъти на ден в продължение на 10-20 секунди. След това се изтръскват и се оставят да изсъхнат без изтриване.
Втора процедура: Обливат се целите ръце до раменете сутрин и вечер със студена или хладка вода (по възможност хладка). Намокрените ръце се изтръскват 3-4 пъти и се оставят да изсъхнат. Обливането може да се замени с обтриване с влажна кърпа, но ефектът няма да е толкова добър. Тези процедури не дават странични ефекти и могат да се правят постоянно. Минималният срок, за който може да се постигне ефект е 10 дни. При хора страдащи от ставен ревматизъм, артрит (със и без изменения), или кожни възпаления е добре водата, която се използва, да бъде с температура 20-25 градуса по Целзий.
Трета процедура:
Намокря се последователно дясната и лявата длан с хладка вода. След това намокрените длани се нанасят върху подмишниците, като се редуват три пъти дясна длан – лява подмишница, лява длан – дясна подмишница. Следва еднократно цялостно изтръскване на ръцете. Процедурата се повтаря, като намокрените длани се нанасят на раменния пояс. Водата се нанася последователно с дясна длан върху ляво рамо и с лява длан – върху дясното рамо, отново три пъти. Накрая ръцете се изтръскват силно надолу 3-4 пъти с мисълта, че изтръсквате проблемите си или отрицателните енергийни натрупвания във вас. Още по-добре е да си представите, че изтръсквате в горещ огън. След това без да се изтривате, обличате памучна фланелка с ръкав и стоите с нея 3-4 минути. Може също да легнете завити с чаршаф, но за не повече от 3-4 минути.
При първата и третата процедура целта е, чрез последователно охлаждане и затопляне на определен участък от тялото, да се изчисти отрицателната небалансирана енергия в организма.
По-сложните системи за изчистване включват редуване на душове с топла – хладка; топла – студена или хладка – студена. Те се изпълняват с боси крака и след всяка от тях дланите на ръцете се залепват за 2-3 минути на плочките в банята. Този вид системи се изготвят индивидуално в зависимост от състоянието на конкретния организъм. Можете да експериментирате, но при най-малкото усещане за дискомфорт ви съветвам незабавно да спрете процедурата и добре да се обтриете със суха кърпа.
Много добър изчистващ ефект имат разходките в гората. И тук трябва да се знаят някои специфични особености. За мъжете е подходяща борова, букова или дъбова гора, а за жените – липова, брезова или ясенова. Ако край гората има течаща вода, ефектът е още по-добър. Разходката може да се допълни и с облягане или прилепване на дланите към дърво от съответния вид за няколко минути. Важното е в момента на допиране до дървото да си мислите, че влизате в енергиен обмен с него – отдавате натрупаната отрицателна енергия и получавате положителна, т.е. дървото ви помага да се пречистите и обогатите. Разбира се основното изискване е да обичате растенията и природата иначе ефектът няма да е пълен.
Най-лесната и най-прилаганата техника е заземяването. Нашите прадеди са лекували ударен от гръм човек, като са го закопавали до шията в рохкава пръст. Повечето от “пациентите” на планетата Земя са оцелявали. Изцелението им се дължи на факта, че в пръстта се съдържат всички видове метали и елементи, които изграждат човешкия организъм. Разликата е, че в човешкото тяло те са в колоидно (разтворено) състояние.
Заземяването се извършва, като се заровят пръстите на ръцете до първата фаланга (става) в рохкава пръст или пясък. Пръстта не трябва да е много влажна. Заземяването продължава от 10 до 45 минути в зависимост от степента на натрупване на магнитна отрицателна енергия или на психическа натовареност.Системата действа по-добре, ако в същата пръст е посадено растение, за което се грижите. Важно е цветето да ви помага, а това става само ако го обичате.
Преди години ми поръчаха да направя неутрализация на няколко помещения, използвани от голяма фирма, работеща с компютри. След неутрализацията се оказа, че местата пред мониторите все още не са достатъчно изчистени. Направих серия от измервания и се оказа, че най-добре за работещите би било на всеки един час работа да се правят по 10 – 20 минути почивка, а монитора да е на поне 75 – 80 сантиметра от тях и по възможност в пространството между оператора и екрана да има кактус. Извърших нова серия от анализи и установих, че два малки кактуса от рядко цъфтящи видове изчистват по-добре, отколкото един голям. Най-добре е растенията да са разположени от двете страни на компютъра, но не по-близо до 40 – 50 сантиметра от оператора.
Най-често прилаганият преди години от мен метод за откриване на различни видове и типове негативни въздействия, който е и най-лесен за изпълнение е да вземете светена вода от църквата (давам тази процедура, тъй като повечето хора в България са християни ). След това поставете една ваша индивидуална снимка в малък съд – поцинкован или емайлиран, и капнете няколко капки от светената вода, като допълнителна с преварена до два пръста над самата снимка. Оставяте така снимката в продължение на 13 до 15 дни. Ако за този период от време снимката е изгубила образа си, но все пак се вижда това означава, че върху вас има някакъв вид психично въздействие; ако снимката изцяло е изгубила лика си, това означава, че се касае за нискочестотни физикални вълни т.нар. магии.
Този метод може да прилагате не само за вас, но е задължително снимката да е индивидуална, т.е. човекът да е сам на нея. Методът е достатъчно добър, но той дава само представа за негативните влияния, действащи чрез натрупване.

КАК ДА ОТКРИЕТЕ ДАЛИ В КЪЩАТА ВИ ИМА ВРЕДНО НАТРУПВАНЕ

Ако се съмнявате, че в къщата ви има някакъв вид вредно натрупване или наслагване – отидете в църква, вземете три свещи, запалете една от тях и я сложете долу (за умрелите) с мисълта за ваш близък, който приживе ви е помагал. С другите две свещи се приберете в къщи. Увийте двете свещи в една. Запалете ги и бавно, без никакво бързане обходете къщата си. Свещите трябва да горят нормално и пламъкът да е чист. Ако в жилището ви има вредни въздействия и влияния, ще се получи един черен пламък, припукване на самия пламък или черен дим. Отбележете тези места. След като сте обходили цялото си жилище, вижте колко са местата, които сте отбелязали. Ако те са над 5, 6, 7 това означава, че във вашето жилище има натрупване на естествени източници от Земята; ако са 3 до 4, 5 това означава, че има някакво изкуствено предизвикано въздействие.
Най-лесното, което можете да направите в момента е да хвърлите малко светена вода (естествено, ако сте християни) на местата, които сте отбелязали, за да може частично да изчистите отрицателното наслагване.
Ето още един начин, чрез който можете да установите дали в дома ви има някакво вредно въздействие, но чрез него не можете да уточните от какво естество е то – естествено или изкуствено предизвикано. Вземете от църквата две свещи. Първата запалете и сложете долу (за умрелите) с мисълта за ваш починал близък, който приживе ви е помагал. Втората свещ запалете и сложете горе с мисълта, че вие сте достатъчно силни и уверени в своите възможности. На излизане от църквата си вземете трета свещ. С нея отидете в къщи, запалете я бавно и без никакво бързане започнете да обхождате жилището си. Не бързайте! Ако някъде пламъкът започне да играе или да излиза черен дим, това означава, че на съответното място има някакво негативно въздействие. Колкото е по-силно то, толкова по-черен става димът, а ако е много силно изразено е възможно дори пламъкът да угасне. Обикновено в такива случаи усещате тръпнене или студ.
След като сте обходили цялото жилище и сте отбелязали проблемните места, можете да хвърлите върху тях т.нар. мълчана вода (вода, която е взета от 3, 5 или 7 кладенеца или чешми, като по време на самото вземане на водата и след това човек не бива да говори). В съда, където сте сложили водата, е добре да има някакъв сребърен или меден предмет.
Тази процедура се прави профилактично всеки месец. Тя действа предимно при наличието на земни естествени излъчвания.
При този вид манипулация се взаимства част от енергията на огъня и на стихията на водата. Енергията на огъня изгаря негативните натрупвания, а стихията на водата ги отмива и ви помага да изчистите проблема.
За изчистване на по-слаби въздействия можете да приложите следния начин: седнете спокойно. Абстрахирайте мисълта си от всичко външно. Ръцете и краката ви трябва да са напълно отпуснати. Бавно затворете очи и няколко пъти леко ги присвийте, докато пред затворените ви очи се появи една черта. Тя ще се появи, ако наистина успеете да не мислите за нищо. Обикновено чертата е наклонена наляво или надясно, много рядко е в права посока. Направете максимално усилие с мисълта си да я изправите във водоравно положение. Ако тя е била водоравна в началото, вашата мисъл трябва да я изправи в перпендикулярно положение. След като сте успели да задържите известно време линията изправена пред “вътрешния” си поглед тя започва постепенно да избледнява. На нейно място се появява силует. Ако не се появи сам, вие съзнателно визуализирайте силуета на човека, на когото искате да помогнете. В този момент вече можете чрез силата на мисълта си да поискате изчистването му. След като сте направили процедурата един, два, три пъти задължително е да духнете над човека, за когото се върши процедурата.
Този метод е елементарен и по-голяма част от хората могат да го прилагат съвсем спокойно, без да навредят нито на себе си, нито на другия.
Често са идвали при мен и са споделяли, че когато излязат извън жилището си се чувстват много добре, а когато влязат вътре се чувстват зле. Такъв бе и случаят с една възрастна жена и съпруга й. Двамата споделиха, че в продължение на 5-6 месеца не могат да спят в дома си.
При изследванията, които направих по план на жилището им, установих, че в него няма изкуствено създадени източници на отрицателни вълни, т.е. магии, но за сметка на това имаше изобилие от силно изразени естествени източници на негативно излъчване: подпочвена вода на 39 метра дълбочина; отделно оказваха влияние друга течаща река, която беше но около 80, 90 метра дълбочина и много силно изразени зони на геопатогенната мрежа на Къри. Това бяха причините, поради които съпрузите не можеха да спят спокойно, където и да се местеха из къщата си.

СКЪПОЦЕННИТЕ МЕТАЛИ И ТЯХНОТО ВЛИЯНИЕ

Установил съм, че като метал среброто носи много по-висока положителна вълна от златото и от всички други метали и много по-ефикасно изчиства негативните емоции и енергии. Естествено, има и изключения.
Смятало се е, че златото в досег с кожата унищожава негативните въздействия и подпомага дейността на сърцето. Още от дълбока древност се препоръчва на безименния пръст на лявата ръка да се носи златен пръстен, тъй като по малкия пръст минава меридианът на сърцето и са разположени няколко много важни точки. Ако се замислим ще установим, че например една верига сложена на ръката или ни вреди, или ни помага. Всички бижута носят някаква вълна, в зависимост от материала и формата си и не винаги ни помагат. Например, когато проверявам даден човек, който е дошъл с проблема си, понякога установявам, че пръстенът му носи някаква отрицателна вълна. След това се връщам назад във времето (много рядко използвам тези свои способности, само когато се налага) и установявам, че или златарят, който е изработвал пръстена е имал някакъв проблем и подсъзнателно е закодирал своя отрицателна вълна в бижуто, или самият метал носи отрицателна вълна. В такъв случай този материал трябва да се изчисти.
Спомням си един куриозен случай в началото на моята практика. Дойде мой приятел, с когото не се бяхме виждали отдавна, тъй като беше в чужбина. Носеше на врата си доста масивна златна верига. Кръвното му налягане беше ниско, а за спортист, какъвто беше той, това не бе характерно. Радиестезичните изследвания установиха, че веригата, която носи, е заредена с отрицателен заряд. Предложих му или да я смени, или да не я носи. Но той нямаше никакво желание да се раздели с нея, тъй като беше доста скъпа и ценна. Разбира се, повече не настоявах, защото всеки сам взима решения за себе си и сам заплаща за тяхната правилност или погрешност.
Всеки пръстен, синджир, верига, която се заключва по някакъв начин около пръста, врата, ръката или глезена на крака е основа на пантакъл. Най-простото обяснение е, че кръглата форма е вид магически кръг, т.е. изграждаме магически кръг между нас и натрупаните отрицателни енергии и емоции отвън, които са причина за проблемите ни. Затова се правят индивидуални изследвания на всяко бижу. Например пръстен носен от лекар; пръстен носен от адвокат и пръстен носен от писател, би трябвало да имат съвсем различна форма в зависимост от енергетичните същности на дадената личност и на дадената професия. Но най-важният принцип, който трябва да се спазва, е човек сам да харесва това, което носи, да е убеден, че то му помага. Оттам нататък то при всички положения ще добие такава положителна сила спрямо вас.
За да може един например обикновен пръстен да стане магически, той трябва да е строго индивидуален, т.е. човек сам да си измисли модела, по който той да се направи. Още по-добре е да го изработиш сам. Аз самият в момента нося три основни пръстена, които много ми помагат в ежедневната работа. Първият е направен по подобие на стар пръстен, който притежавах преди. Другите два сам измислих по време на сън – сънувах самия модел. Беше ми много трудно да обясня на златаря какво точно искам, но той все пак ме разбра и го направи.
Днес много хора носят бижута – защото нещо е модерно или защото е показател за определен стандарт на живот. Но едва ли някой се замисля защо носи точно такъв метал, с точно такава форма или камък. Подсъзнателно всеки един от нас, като види някакво украшение, или веднага го харесва, или не го харесва изобщо. Това означава, че този предмет или е в синхрон с неговите индивидуални вибрации, или не е.
Всички видове пръстени, синджири, огърлици образуват един или няколко защитни кръга, които ви предпазват от външни енергийни въздействия. Всяка верижка, всеки пръстен, който сте сложили, носи основата на един пантакъл. Амулетите, талисманите и пeнтаклите представляват комбинации от символи, специфични рисунки, благовония, предмети и др., изработени от метал, дърво, восък, камък, плат или просто нарисувани върху хартия. В много случаи пeнтаклите и талисманите задължително се ограждат с кръг, триъгълник, четириъгълник, квадрат, пентаграма или хексаграма в зависимост от ролята, за която ще се използват. Ако за амулет или талисман можете да използвате камъче, което сте намерили на морския бряг или какъвто и да е предмет, или бижу, то за пeнтакъл е необходима комбинация от много повече допълнителни действия, целящи от обикновен предмет да се роди пeнтакъл с мощна защитна, свързваща, ощастливяваща функция. Затова изработката на пeнтакли е прийом, който владеят малко хора.
В ежедневната ми практика използвам няколко основни словосъчетания, които са много важна и неразделна част от цялостния процес на изчистването на вредни въздействия и влияния. Те звучат странно: гимилиналакскитанак, хемозиготикус, мораскроликум, кнахскудобурс, мластлитковиткус, венмиркнахскудобурс, кромкретус, херитедавитмоскус, кринолелуиум, еберебах, елешрисествър, емърконериксон.
Подобно на всички ритуални думи, те носят положителна вълна спрямо моята психика и повишават вибрациите ми до положение, в което мога да помогна на човека. По същия начин действат различни видове мантри, макар да са изградени на друга основа. Обикновените добри думи и помисли, отправени към някого действат еднакво положително, както на онези, към които са отправени, така и на нас самите. Същото се отнася и за лошите думи и мисли.
Практическата магия дава знания, които всеки би могъл да използва, за да си помогне.
През 1995 г. в чужбина имах възможност да разгледам уред, който в момент на отпускане предизвиква възприятия от всякакъв вид, т.е. създава илюзорна виртуална реалност. Уредът действа директно на психофизическото състояние. Той работи на принципа на уолкмена, но със специално енергетизирана касета, а на очите се слагат специални очила. Обясниха ми, че касетата съдържа мантри и словосъчетания, обработени с компютър. Целият този “комплект” наслагва особени енергии, които довеждат мозъка до едно специфично състояние на откъсване от реалността. Но всичко това, колкото и модерно да е, е нож с две остриета.
Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #6 -: Септември 12, 2009, 02:48:06 pm »

СЪНЯТ И ПОЛЗАТА ОТ НЕГО

Доказано е, че голяма част от живота си човек прекарва в сън. По време на него се захранваме с психичната енергия, която се натрупва в плексус соларикус (основния резервоар на психична енергия). Представете си, че като се събудите нервният флуид “ви изпълва” като чаша – от порядъка на 85%, 90% до 95%. Това е индивидуално за всеки човек и е в тясна зависимост от това какво сте сънували, какви проблеми сте имали предишните дни; каква храна сте консумирали; дали сте имали положителни емоции. При събуждане сутрин тази ваша “чаша” е пълна с психична енергия, която е достатъчна за един ден. Напоследък обаче зачестяват случаите, когато натрупаното количество не е достатъчно за целия ден. Тогава човекът започва да усеща умора, отпуснатост, вялост, неработоспособност. Това е първата фаза, през която минават и всички, станали обект на въздействие на нискочестотни вълни, т.е. на магии. Нервният флуид се изчерпва от изработените енергийни консуматори (муски), вместо да захранва различните органи и системи. “Чашата” е спукана и енергията “изтича” не по предназначение.
Ако нямате сериозни проблеми и денят ви е минал нормално, количеството нервен флуид е спаднало до 25-35% от сутрешното (винаги има един остатъчен флуиден резерв, който се използва при екстремални ситуации). След като са изминали 12 – 15 часа, през които вие сте били будни, започвате да усещате умора, което е показател, че сте започнали да губите от “горивото” си, т.е. в “резервоара” ви има много малко енергия и трябва да се заредите отново. Нервно-психическият флуид трябва да се напълни. След като си легнете и заспите нервният флуид започва да се пълни, но обикновено при магия сънят е неспокоен, непълноценен, оттам и натрупаното количество психическа енергия – по-малко. На следващия ден ще се чувствате още по-отпаднали, ще се изморите не след 15 часа, а след 10 или 12, и ще ви е необходим още по-пълноценен и по-добър сън, за да излезете от това състояние.
Всеки един от нас сънува. Много от хората, с които съм говорил на тази тема, ми казват “Но аз не сънувам”. Няма хора, които не сънуват, има хора, които не помнят или не искат да си спомнят сънищата си. Не искат да си ги спомнят най-често, защото са били свързани с кошмари, което води до допълнително натоварване на психиката.
Научни изследвания са доказали, че обикновено човек използва 4 до 10% от капацитета на мозъка си, което означава, че другите 90% са в застой. Ако успеем да ги накараме някога да заработят, вероятно всеки човек ще притежава способности, които днес все още са обект на фантастиката.

ПИРАМИДИТЕ И ТЯХНАТА ЛЕКОВИТА СПОСОБНОСТ

През 1995 г. в Испания имах възможност да се срещна с един от големите живи окултисти в света – проф. Рикард Бру. По неговите думи той е единственият чужденец, на когото египетското правителство, е позволило да влезе под Хеопсовата пирамида в Гиза, за да прави изследвания, дори и на нива, неизследвани досега от учени. Изключително ерудирана личност, проф. Бру ми разказа невероятни неща за пирамидата. Най-много ме впечатлиха думите му, че в една от криптите на пирамидата, много под Земята (около 200-300 метра) са намерили парче дърво, което са изследвали по метода на въглеродния анализ. Установило се, че дървото е на възраст около 5014 г., т.е. пирамидата до такава степен е успяла да изчисти натрупването на вредни съставки и да го мумифицира, че то издържало повече от пет хилядолетия – нещо, което според съвременните научни познания е непонятно и невъзможно.
Много учени са се опитвали и се опитват да разгадаят тайната на пирамидите.
Моите опити с пирамиди започнаха през 1991 г. Използвах всички достъпни материали по темата и се опитвах да направя нещо ново, което досега не е постигано. Започнах с опитите за енергизиране на вода. Не се задоволих с постигнатото до момента и продължих да експериментирам. Установих (а след това разбрах, че и други са стигнали до това заключение), че оптималният срок за енергизиране на вода е 15 дни. След тези дни водата придобива лечебните свойства на самата пирамида.
Ето няколко рецепти за лечение с такава вода, което всеки сам може да приложи:
при проблеми със стомашно-чревния тракт сутрин и вечер преди лягане се изпива по 200 гр. енергизирана в пирамида вода. При редовно използване на такава вода за приготвяне на кафе, чай или като заместител на обикновената, тя не само лекува, но и подмладява. Отбелязани са много случаи с САЩ на хора в напреднала възраст, които възвръщат сексуалната си енергия, а в някои случаи отново е започва растежът на косата или е спира процеса на побеляване.
Приложена върху рани, пирамидната вода е много добро средство за дезинфекция и чувствително ускорява регенерацията на увредените тъкани. Почти всички очни възпаления и язви на устната кухина се повлияват много бързо. От голямо значение при подобни случаи е времето на прилагане. Ако водата се употреби веднага след нараняването, лечението протича безболезнено и бързо. Когато раната е от няколко дни, първата реакция е пулсиране и увеличаване на болката, а след това симптомите затихват и бързо изчезват.
Раните при разширени вени се лекуват с вода и алуминиево фолио, енергизирано в зоната на кралската крипта. Зарастват много трудно и времето на повлияване на всеки болен е индивидуално.
Препоръчах на мой пациент да си мие главата с енергизирана вода от пирамида, тъй като беше частично оплешивял. Видях го след два месеца – голите участъци се бяха покрили с коса. Сподели, че е спазвал моите указания, но освен това е стоял по един час дневно с пирамидата на главата.
Пирамидите могат да имат огромно приложение в нашия живот, стига да познаваме и използваме тяхното благотворно въздействие пълноценно. Аз самият от години държа хиляди муски, макар и неутрализирани, под пирамида, защото колкото и добре да са изчистени, пирамидата е единственото място, където съм абсолютно сигурен, че те вече не биха могли да действат.

БИОСТИМУЛАТОР-НЕУТРАЛИЗАТОР

След много изследвания и опити успях да създам цялостен комплексен продукт, който неутрализира много видове и типове вредни въздействия и влияния, като освен това не допуска нови наслагвания. Нарекох го биостимулатор – неутрализатор. Първите биостимулатори – неутрализатори разработихме заедно с колега радиестезист, който предложи това наименование.
Консултирал съм се с физици, химици, лекари, изобщо с хора, които имат някакви възможности да измерват параметрите на биостимулаторите – неутрализатори и катализатори. За съжаление разбрах, че в нашата страна няма учреждение, което може да направи експертна оценка и да патентова такъв продукт. Два пъти ми е предлагано да патентовам разработките си в чужбина – първото предложение дойде от Франция, а второто от САЩ. Но регистрирането на патент в чужбина е свързано с големи финансови разходи и време, които аз не мога да си позволя.
На няколко пъти със съдействието на лекари започвахме клинични изпитания, като едно от тях беше проведено в болница, но всичко стигаше донякъде и спираше. Обстановката в страната не позволи да ги завършим.
Затова тези продукти се предлагат единствено от мен и то след спектрален анализ на човека.
Разработил съм 12 разновидности биостимулатори – неутрализатори и катализатори. Неутрализаторите са три вида и предпазват от негативни въздействия, например тези на геомрежата на проф. Хартман, както и на съзнателно предизвиканите, като урочасваният и магиите. Тези неутрализатори са предназначени само за хора, при които до този момент не е имало никакъв вид вредно въздействие. Но моята практика показва, че от над 60 000 човека, които съм замервал, подобни щастливци са едва трима – четирима.
Биостимулаторите са пет вида. Разликите между различните видове са огромни. Най-слабият биостимулатор от първи вид има свойството за 80 до 350 дни (в зависимост от индивидуалните особености на организма и количеството на натрупванията) да изчисти негативни енергии и естествени вредни излъчвания, като мрежата на проф. Хартман, мрежата на Къри; вредните вълни с алфа-, бета- и гама излъчване – подпочвени води, въздействие на земни пластове и кухини, натрупване на токсични вещества и отрови. Този вид биостимулатор изчиства магии за период от 350 до 600 – 700 дни, което означава, че за пълното им изчистване ще е нужна минимум година. След това неутрализаторът би трябвало да действа като стимулатор на човешкия организъм, но обикновено вълната му е изчерпана за изчистване на магията.
Следващите разновидности на биостимулатора са:
цялостен биостимулатор – неутрализатор;
персонален биостимулатор;
цялостен комплексен биостимулатор – неутрализатор;
цялостен комплексен персонален биостимулатор – неутрализатор.
Всеки следващ вид изчиства енергийните натрупвания за все по – кратък период от време, а вълната му на действие става все по-силна и дълготрайна.
Най-ефективен и дълготраен е цялостният комплексен персонален биостимулатор, който за период от 2 - 3 седмици изчиства повечето видове натрупвания на негативни въздействия, без значение от какъв вид и тип са те.
Разликата между “развалянето” на магия и моя метод е, че след като се изчистят негативните наслагвания за определен период, биостимулаторът излъчва един синьозелен предпазен защитен слой между физическото и астралното тяло и не допуска влиянието на ново въздействие. С други думи – дори да ви бъде направена нова магия, влиянието не може да проникне във физическото ви тяло, не го поразява, а се отразява от защитния слой, излъчван от биостимулатора.
Повечето хора са чували, че магия трябва да се “развали”. Но за да се развали едно такова въздействие е необходимо да се намерят носителите на магията, т.е. муските. Обикновено те са много, като доста често някои от тях са във вид на подляна вода, напръскана течност и др., и са направени много седмици и дори месеци преди жертвата да се досети, че е обект на злоумишлени външни въздействия.
Най-често врачката, баячката или ясновидката, която се е захванала с “развалянето” на магията, наслагва просто върху старото влияние ново. Човекът обикновено започва да се чувства добре, но след определен период от време (в един от случаите ми той беше цели 25 години) се връщат старите симптоми или пък се получават нови, още по-лоши.
Дори човекът, който е дръзнал да разваля магията, наистина да я е “развалил”, след известно време наново подновеното влияние чрез изработването на нови муски би направило същите пробиви в енергийното поле на жертвата, както в началото. Една дреха се къса обикновено по шева, тъй като това е най-слабото й място. “Развалянето”на магията е своеобразно закърпване на пробивите, което съвсем не е достатъчно ефикасно.Затова аз предпочетох да работя с биостимулаторите – неутрализатори, които освен, че изчистват (развалят) магията, след това екранират една постоянна защита от този род. Те влияят директно върху фините тела – астрално, метално и етерно тяло, в които е натрупана негативната енергия и дори след първите 20 дни я превръщат в положителна.
Биостимулаторите имат определен носещ заряд в зависимост от вида си. Ако към организма ви са “навързани” много консуматори (муски) и ако те са действали дълго и защитните ви сили са изчерпани, биостимулаторът ще е подложен на по-напрегнат режим на действие и ще се изчерпи по-бързо. Същото се получава и при често подновявани нови опити за вмешателство в енергийната структура на полетата ви. Всичко зависи от индивидуалните особености на човека и вида и количеството на енергийните отрицателни наслагвания. По тази причина варира и срока, в който биостимулаторът действа. Той е персонален и предпазва човека индивидуално, като не допуска нови наслагвания за период от 1 до 3 години.
Аз нося биостимулатор от 1991 година. Оттогава до сега съм сменил над 10 биостимулатора. Първият имаше въздействие около три години. Действието на втория беше около три месеца и половина, тъй като през този период започнах да правя изявления в медиите по темата и имаше много хора, главно препитаващи се от правенето на магии, които се мъчеха да ми въздействат отрицателно. След това успях да кодирам една специфична балансирана вълна, която да действа спрямо моя организъм по такъв начин, че да отблъсква негативните емоции и енергии, насочени към мен.
Първите няколко дни след поставянето на биостимулатора е възможно да се получават леки странични ефекти. Това е нормално, тъй като биостимулаторът се “вгражда” към излъчването на човешкия организъм и повдига общата му енергийна вълна и обратното - положителната излъчваща вълна на биостимулатора се кодира от излъчването на дадената личност.
Обикновено през първите 15-20 дни след слагането на биостимулатора е възможно да се появи болка в гърдите, притискане в главата, леко вдигане или сваляне на кръвното налягане, или други подобни симптоми. Такива реакции на организма се наблюдават при 40 – 60% от хората. В други случаи човекът много по-силно усеща самото изчистване на вредните въздействия, като първите няколко дни получава силно главоболие, което не минава от нищо. Това е нормална реакция на организма, тъй като всички тези негативни натрупвания са били натъпкани, като в склад и биостимулаторът ги прочиства. Биостимулаторите и неутрализаторите нямат лечебни, а изчистващи свойства. Тяхната цел е да неутрализират влиянието на магията или вредното въздействие. Всичко останало се изчиства допълнително. Това е много важно да се разбере, тъй като пиша редовете по-долу след току що проведен разговор по телефона с жена, която беше убедена, че след слагането на стимулаторите от нея и от семейството й, проблемите им не само, че не са се подобрили, а са се влошили. В този случай не са спазени дадените указания, тъй като точното спазване на указанията довежда до нормализирането на проблемите. Има хора, които въобще не усещат биостимулатора, нямат никакви странични ефекти, което също е нормално и зависи до голяма степен от организма.
Често ми задават въпроса дали биостимулаторът трябва да се носи постоянно, т.е. цял живот. Моето мнение е, че ако човек няма причини да бъде атакуван с изкуствени вредни въздействия и ако не е подложен на естествени такива, т.е. ако изпитва вътрешен комфорт, той би могъл да слага биостимулатора само тогава, когато има нужда от него. Много хора предпочитат да носят биостимулатора в чантата си и да си го слагат при нужда, само за определен период от време. За съжаление, улисани в ежедневието, ние не винаги си даваме сметка на какви енергийни атаки сме подложени. Затова моят съвет е биостимулаторът да се носи непрекъснато като талисман, като бижу, което ви помага и ви защитава. За тази цел освен в месингова капсула, в каквато обикновено поставям биостимулатора, по желание и при предварителна поръчка, той може да бъде монтиран в най-различни медальони от злато, сребро, платина, кост, пластмаса, дърво и други.
Най-усъвършенстваният вид биостимулатори се изработва за около 20 дни. По-голямата част от времето е необходимо, за да енергизирам под пирамидата основната тъкан за изработване на биостимулатора. След това са необходими още няколко дни за допълнителни компоненти. Всеки биостимулатор – неутрализатор съдържа закодирана информация, енергизирана тъкан, импрегнирана вълна и върху всичко това отново закодирана информация. Основният материал, който използвам е алуминиево фолио, тъй като многобройните експерименти показаха, че алуминият най-добре “помни” насложената вълна и кодираната информация.
В началото на експериментите изработвах биостимулаторите само в алуминиеви и костни форми, отначало в екип с колега, а по-късно експериментирах върху себе си. Още си спомням как от първия си биостимулатор получих силно главоболие и изтръпване на крайниците. Трябваха много допълнителни опити – в началото в екипа, а след това – самостоятелно, докато стигна до извода, че трябва да сменя капсулата. Най-сполучливият вариант се оказа месингът, тъй като е отличен диамагнетик.
Всичко изглежда на пръв поглед много просто и вероятно този факт подбуждаше мнозина да се опират да копират изделието. Но винаги оставаха разочаровани, тъй като ако се отвори капсулата, вътре ще откриете само парче алуминиево фолио или алуминиев прах. Биостимулаторът е изработен на принцип, който не позволява копирането му.
Солиден довод в полза на редовното носене на биостимулатора е една типична черта в психологията на българина – последователност в озлоблението, завистта и злочинството. Разбира се, става дума не за всички, а за онези, чийто интелект и личностни характеристики допускат използването на подобни методи като магията във взаимоотношенията с останалите. Такъв човек, поръчал веднъж подобно въздействие върху някого, стриктно следи дали действията са довели до желания резултат. Ако прецени, че постигнатото не е достатъчно, отива отново при врачката и поръчва нова магия и така дотогава, докато това, което иска, не се изпълни.

НЕУТРАЛИЗАТОРИ ЗА ДОМА

Доколкото съм запознат от разговорите с колеги в чужбина, там след извършването на специална процедура за изчистване известно време човекът има изграден имунитет към такива енергийни въздействия. За тази цел се използват специални магически ритуали.
Освен самият себе си, човек би могъл да изолира от нежелателни енергийни въздействия и своя дом, заедно с всичките му обитатели. Това съвсем не е излишно, тъй като много често при магии, поръчани от някои от роднините, зловредните муски се подхвърлят или скриват именно в жилището на жертвата. Тогава неочаквано, в иначе сговорното семейство, започват да избухват безпочвени скандали, някои от съпрузите или децата загубват желание да се прибират у дома. “Причинителят” на тези негативни метаморфози в семейния бит може да се спотайва в пръстта на някоя саксия, под леглото или в гардероба, под някоя дъска или дупка в стената. В такива случаи не е необходимо да изпадате в паника или да изтърбушите цялата къща, за да търсите къде са скрити муските, които вредят. Достатъчно е домът да е обезопасен с неутрализатори и катализатори, които се изработват според точната скица и квадратура на дома ви.
Неутрализаторите са четири различни вида и всеки от тях се изработва в два варианта, според квадратурата на дома или офиса – до 65 кв.м. и до 130 кв.м. – каквито са домовете на повечето средностатистически българи. За по-голямо или нестандартно жилище е необходима допълнителна поръчка.
Първият вид неутрализатор e само за вредни въздействия и изчиства част от естествените вредни излъчвания. Вторият вид е предназначен специално за неутрализиране на нискочестотни физикални вълни (магии). Третият вид е комплексен неутрализатор за вредни въздействия и нискочестотни вълни. Четвъртият, най-усъвършенстваният вид, след като изчисти всички естествени и изкуствени вредни въздействия, започва да действа като биостимулатор – катализатор, т.е. предпазва от нови въздействия за период от 3 – 5 години.
Неутрализаторите имат свойството да произвеждат 9 концентрични кръга, които поглъщат всички вредни наслагвания в помещенията. Комплексът съдържа 4 неутрализатора, които се поставят по определена схема в четирите края на помещението или дома, в офиса, дори в колата. Неутрализаторите действат за по-дълъг период, отколкото персоналните биостимулатори – много от онези, които съм създал преди 6 – 7 години, все още действат. Тъй като неутрализаторите са 4, а освен това имат и по-висока носеща вълна, ако носите и персонален биостимулатор, в къщи спокойно можете да го сваляте – там защитата ви се поема от неутрализаторите.

Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #7 -: Септември 12, 2009, 02:49:11 pm »

НАЧИНИ НА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
ПЪРВА ПРОЦЕДУРА НА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ:

Седнете удобно с ръце, опрени на лактите и длани, вдигнати на нивото на очите. Представете си, че държите в ръцете си човешка глава. Най-лесният начин, за да постигнете това, е да вземете между дланите си топка. Стиснете я няколко пъти с ръце и се опитайте да запомните усещането върху рецепторите на ръцете си. Махнете след това топката, затворете очи и се опитайте да почувствате същите усещания върху пръстите на ръцете. Не бързайте! Ако не сте успели първия или втория път, не се отчайвайте. Продължете съвсем спокойно. Тялото трябва да е отпуснато. Насочете цялата си мисловна енергия към процеса на визуализация. За да може мисълта ви да се абстрахира от външните фактори, можете да използвате снимка (например на ваш близък).
Съвсем спокойно и бавно започнете да събирате ръцете си една към друга. Бавно, без никакво бързане. Изчистете мисълта си! Не мислете за странични неща! Бавно и без бързане приближавайте дланите си една към друга. Някъде по средата се получава едно особено енергетично усещане – като че ли наистина държите топка. Не спирайте въпреки, че в този момент мускулатурата на ръцете се стреми да се свие подсъзнателно. Продължавайте бавно да събирате ръцете си и визуализирайте, че събирате обема на една човешка глава. Не я мачкайте, а събирайте обема й (намалявайте я). Погледът ви все още е насочен към снимката пред вас. Стигнете до положение, в което се докосват върховете на всички пръсти. Трябва да усетите едно особено чувство – като протичане на лек ток, “мравучкане” или изтръпване в областта на пръстите. Не получите ли това усещане, значи не сте постигнали необходимия ефект и трябва да започнете отначало процедурата.След като сте получили тези усещания в областта на пръстите, затворете очи или просто ги притворете и поискайте помощ за проблема, който имате. Помощ искате от това, в което вие вярвате. Всеки един от нас вярва в нещо. Ако ви е трудно да визуализирате това, в което вярвате, искайте помощ от същността, която се съдържа във всеки един от нас. Ако ви е много трудно и не можете да визуализирате това, в което вярвате, може да поискате помощ от мен, тъй като съм създал тази процедура и в нея съм вложил моята психична енергия, изчистена от мисли и емоции.
Най-доброто време за изпълнение на процедурата е сутрин след ставане от сън, тъй като мисълта ви все още не е настроена към ежедневните проблеми; в 12 часа на обяд и вечер в 18 часа. Часовете са условни, вие можете да предпочетете други. Всеки един може сам да определи кога е най-доброто време за самия него. Ако сте решили да помогнете сами на себе си, можете да правите процедурата 2 – 3 пъти дневно, след като сте получили рецепторното усещане.
Процедурата е абсолютно безвредна и няма никакви странични ефекти. Прилагана е от 6 – 7 години насам.
При осъществяване на тази визуализация се допускат няколко основни грешки. По-голямата част от хората на могат да абстрахират мисълта си от външните фактори и започват да правят нещо, заради самото правене. А не се ли прави качествено процедурата, няма да се получи абсолютно нищо!
Освен това мнозина започват още от началото да мислят за това, което ще постигнат накрая. Не се ли изчисти мисълта, няма да се получи и ефектът!
Това е система, която съм препоръчвал на хиляди хора от цял свят и в България и тя е доказала своята ефикасност.Имам клиенти от САЩ и Канада, които не можеха да летят със самолет. Чрез тази процедура те решиха проблема си, тя им помогна да овладеят психиката си. Имам случаи с моряци, които успешно са я прилагали по време на плаване и т.н. Мога да посоча още много примери, но целта е да разберете начина за ефикасно изпълнение.
При тази система вътрешната ви енергия циркулира по следния начин: когато сложите лактите върху повърхността, започвате да въздействате върху точката “чжоу - ляо”, която е свързана с меридиана на дебелото черво. След което започнете бавно да събирате ръцете, започва въздействие върху точката “тиен - тзин”, която е свързана с меридиан на трите части на тялото по китайските точкови системи. След събиране на ръцете, започва директно въздействие върху точка “сяо - хай”, която е свързана с меридиана на тънкото черво. В краищата на пръстите са разположени основни енергийни точки или началото на основните меридиани на дебело черво, сърце, тънко черво, перикард, трите части на тялото и бели дробове. Така се получава въздействие върху целия организъм и хармонизиране на енергията в цялото тяло.Докато се прави процедурата, краката и ръцете не бива да се кръстосват.
През първите 3 – 4 седмици от започване практикуването на системата, всеки един от вас получава част от моята психическа енергия, която му помага да усвои процедурата. След като я е усвоил, тя му помага да изчисти проблема, който има. Или вашата вътрешна собствена, неизползвана до момента енергия започва да работи, като помага на самите вас.
Процедурата може да се прилага за разрешаване на проблеми от всякакъв характер – психически, физически, душевен, материален и т.н. Най-важното е да успеете да изчистите мисълта си от всичко странично. Естествено, решаването на проблемите няма да стане веднага от първия път. Това става постепенно.Освен това, вие самите трябва да направите предварително една реална преценка на това, което искате. Не искайте невъзможни неща и помнете, че най-много сълзи са пролети над сбъднатите молитви! Имал съм много случаи, в които хората искат неща, които за тях самите са не съвсем ясни. Поставете си някаква определена реална цел и насочете цялата си психическа енергия към самата процедура! Не искайте директно пари или материални облаги! В никакъв случай не се опитвайте да навредите някому! Най-много да навредите на самите себе си!
Процедурата, която обяснявам, не е концентрация или медитация, а визуализация. Разликата между тях е огромна. При медитацията мисълта се изчиства, докато се получи едно особено състояние, което довежда до някакви резултати. При концентрацията мисълта се концентрира, при което се получава наситено нервно напрежение, за да може енергията да се центрира и оттам се получава резултата. Докато при визуализацията, мисълта се абстрахира от мисли и емоции, изчиства се, като по този начин вашата собствена неизползвана психична енергия започва да работи за самите вас, т.е. помага ви да изчистите проблема. Затова всичко се изпълнява бавно, без никакво напрежение.
Втората система на визуализация е по-лесна за изпълнение. Необходими са ви бял лист, молив, химикалка и гума. С химикалката нарисувайте по най-лесния за вас начин човече, като в момента на рисуването му си представяте, че това е вашето физическо тяло. Отстрани до човечето, в посока отгоре надолу напишете името си (това, с което се обръщате сами към себе си), като си представяте, че това е вашата психика. С молива защриховате онази част от човечето, в която е съсредоточен проблемът ви (за всеки проблем процедурата се прави отделно). Например ако имате главоболие, правите защриховане в областта на главата; ако болката е в стомаха, правите едно петно в областта на стомаха; ако е нервно – психическо напрежение, правите с молива едно черно петно върху цялото човече, като си представяте, че това е проблемът, който имате. Встрани до името си, във водоравна посока написвате пак с молива това, което искате да изчистите. Например:”изчистване на нервно – психическо пренапрежение”, или “изчистване на болка в областта на стомаха”, или “изчистване на болка в областта на главата”. Важното е да запомните, че болка за стомах и болка за глава се изчистват отделно, т.е. не може два проблема да изчиствате едновременно.
След това вземете гумата и задължително в посока отдолу нагоре (от краката към главата), започвате енергично да изтривате “проблема”, който сте надраскали върху човечето, като в момента на самото изтриване си представяте, че Висшата сила, в която вярвате, е при вас и директно ви помага за изчистването на проблема, който имате. По същия начин с гумата изтривате и това, което сте написали като проблем встрани до самото човече.
Процедурата е индивидуална и всеки един от вас може да я прави постоянно. Но тя не бива да се прави повече от два пъти дневно за един и същ проблем, тъй като ще се получи енергетично пренатоварване. Ако два пъти сте направили системата и не се е получил ефекта, това означава, че не сте си изчистили мисълта. Тогава я направете трети път, но проблемът изпишете в различен словоред.
Процедурите могат да се правят и за ваш близък, ако решите да му помогнете. Рисувате по същия начин човечето, но в момента, в който го рисувате, си представяте, че това е човекът, на когото искате да помогнете (неговото психическо тяло). Пишете неговото име, като си представяте, че това е неговата психика. Записвате неговия проблем и си представяте, че Висшата сила, в която вие вярвате, а не той, е при вас и ви помага да изчистите проблема, който има вашия близък.
Ако имате междуличностни проблеми, вместо едно, рисувате две човечета с химикалка. Написвате в хоризонтална посока до човечетата имената, а проблемът - в средата между тях, но с молив. Прехвърляте три чифтни стрелки с молив – първо към този, който смятате, че е в основата на проблема и след това към другия – по три пъти. С гумата започвате енергично да изтривате това, което сте написали между двамата като проблем. Мисълта ви трябва да е изцяло насочена към проблема и неговото изчистване.
Ако искате да постигнете нещо с дадена личност, рисувате по същия начин човечетата и пишете с химикал имената. Отново по средата, между тях, в хоризонтална посока с химикал пишете това, което искате да постигнете. Прехвърляте стрелки, които също са с химикал, но те вече са 9, като започвате от вас. Тук няма изтриване, а след процедурата съхранявайте листчетата на удобно за вас място до постигане на желания резултат.
Ако желаете да реализирате някакво ваше желание, например търсите си работа, рисувате с химикал човечето и до него по същия начин с химикал изписвате името си. Във водоравна посока, но този път с химикал, изписвате това, което искате да постигнете “намиране на подходяща работа”. Тук вече не изтривате, а свързвате желанието с вашето тяло чрез стрелки – девет пъти поред без вдигане на химикала. Събирате листчетата на определено място до постигане на целта. Съхраняването на това изпълнение е много важно. Прави се до реализиране на желанието и се съхранява до тогава. Колкото по-често се прави системата, толкова по-добър ще е ефекта.
Можете да направите процедурите както за вас, така и за вашите близки, за проблеми от всякакъв характер.
Процедурите може да правите винаги, без значение къде се намирате. Искайте реални неща! Системите са направени така, че не могат да вредят, не могат да се използват за лошо. При такъв опит най-много да навредите на самите себе си!
Най-добре е докато правите процедурите да сте в тиха, спокойна обстановка. Можете да слушате музика за релаксация, тъй като тя довежда до цялостно отпускане и вглъбяване в себе си.
В моята работа всекидневно използвам музиката, тъй като най-лесният начин човек да се отпусне в една нестандартна обстановка е тихата, приятна, лека музика. Освен това тя има изчистващ ефект. Всяка музика носи определени вибрации. Имах възможността да слушам музика с енергетични свойства. Има центрове по парапсихология в чужбина, в които се произвежда такава енергетична музика.
При разговора си с един доктор по парапсихология от Белгия разбрах, че тази музика е създадена на принципа на определени вибрации, които предизвикват точно определени вибрации, които предизвикват точно определен вид изчистване на негативни емоции и енергии. Бяха ми демонстрирани уникални случаи. Например малко дете плаче. Пуска се определена музика и детето заспива без никакви проблеми. Или имате сексуални проблеми. Пускате друга касета и тези проблеми постепенно избледняват, докато напълно изчезнат. У нас приложението на фонотерапията все още е ограничено.
Всички тези системи и техники имат една единствена цел – да помогнат възможно най-ефективно на хората да се справят с проблемите си, независимо от какво естество са.
Много е важно да се разбере, че ако човек не вярва в магии и не допуска негативни въздействия и не се страхува от тях, той до някаква степен е предпазен от влиянието им, до някаква степен е неуязвим! Казвам “до някаква степен”, тъй като около нас всичко е енергия и всичко е трансформация на енергия – било положителна или отрицателна. Колкото и да сме силни, ние сме хора, а не богове и оставаме податливи на външни въздействия, дразнители, проблеми, особено ако имаме някакви качества, които не сме доразвили. Всеки един трябва да погледне сериозно на нещата около себе си и в живота, за да ги приеме такива, каквито са.
Много е важно вътрешното равновесие на всеки човек, осъзнаването на собствените възможности и дадености, чрез които може да помогне сам на себе си. Опитайте се да бъдете в хармония със себе си и със средата около вас. Не подценявайте своите възможности, но не ги и надценявайте! Всеки човек е уникален и притежава качества, с които може да бъде полезен на себе си и на другите. Това са опитности от минали превъплъщения. Нашата задача е да ги открием и доразвием в положителна, творческа насока. Животът ни на Земята е преодоляване на препятствия, чрез които усвояваме уроците, които не сме научили и с които не сме успели да се справим. За всеки човек те са индивидуални, но колкото и да са различни, тяхната цел е развитието и усъвършенстването на истинското и безсмъртното във всеки един от нас – човешката душа.
Понякога, за да открием истинското си предназначение, са необходими много години, понякога човек напуска Земята, без да го е осъзнал. Аз имах щастието да стигна до него твърде рано, а заедно с това поех огромна отговорност! Но когато човек осъзнае същността на нещата, той няма моралното право да бъде безотговорен!

РАЗВИТИЕ НА МАГИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ
Всеки човек има латентни магически способности и възможности. Преди хилядолетия те са били развити у всички хора, но тъй като не са ги използвали правилно, постепенно са закърнели.
Има много начини човек да развие своите вътрешни дадености и способности, стига да има желание и нужното постоянство и да няма никакви сериозни здравословни проблеми. В противен случай, вместо да си помогнете, само бихте си навредили.
На първо място трябва да влезете в нормален режим на живот, т.е. да развиете у себе си по-силна воля. Имам предвид много по-силна от тази, която проявявате в ежедневието.
След като сте овладели волята си, трябва да започнете да я приучавате да прави неща, които са непонятни за повечето хора.
Трябва да си създаде хранителен режим, отговарящ на особеностите на вашия организъм. Ако обикновено се храните по три пъти на ден, опитайте да преминете на двукратно хранене. Ако употребявате алкохол, намалете постепенно количеството му. Ако пушите, постепенно намалете броя на цигарите и накрая се откажете от този навик.
Не подтискайте естествените си физически и психически потребности, тъй като това води до натрупване на вътрешни напрежения, а оттам – и до развиване на различни заболявания.
Ако решите да се отказвате от някакъв вреден навик, не го правете изведнъж, тъй като не всеки има тази вътрешна воля и ако не успее веднага, може да се отчае и да се откаже. Напишете проблема си на листче. След това скъсайте листчето с пълното съзнание, че унищожавате онова, което ви създава проблем. Скъсайте го! Унищожете го съвсем съзнателно! След това конкретизирайте това, което ви притеснява, и това, което искате да постигнете. Трябва да го направите с абсолютно изчистено от всякакви излишни мисли и емоции съзнание, за да можете да прехвърлите цялата си психична енергия към изчистването на това, което желаете да преодолеете и към постигането на това, към което се стремите.
Описаният режим на пръв поглед изглежда невъзможен или много труден за повечето хора, но всъщност се постига много лесно, стига да имате нужното желание.
Следващото, което трябва да направите, е да минете на режим на пълен глад. Няколко дневен режим, при който се приема само вода. Може да използвате и дестилирана вода, но преварената е за предпочитане, тъй като в нея са запазени по-голяма част от минералите, които се съдържат в обикновената вода. Водата развива трансцеденталните способности във висша степен. Можете да пиете вода винаги, когато сте гладен или жаден, но не повече от 200 - 300 мл. на един прием. Водата се приема топла и на малки глътки. През тези няколко дни не се пие дори и чай. Ако усетите, че ви прилошава или получавате някакви други подобни симптоми, това показва, че все още не сте готов да развиете допълнителни способности, които са необходими за заниманията с практическа магия, т.е. организмът ви не е достатъчно изчистен от токсини. В такъв случай трябва да прекъснете гладуването, като се захраните с нещо леко (например с 1 – 2 чаени лъжички мед) и след като състоянието ви се нормализира да се опитате отново да направите този режим.
Много е важно след 2 – 3 дневното гладуване да се захраните правилно. Основният принцип на захранване можете да прочетете в книгите по лечебно гладуване и да го пригодите за себе си.
Описвам схемата, която самият аз съм прилагал и тя до известна степен се различава от описаните в другите магически книги.
След като осъществите успешно гладуване, вече може да преминете към по-специален режим на хранене. Препоръчвам ви да започнете да приемате по-голямо количество чай, като наблегнете на билковите чайове, ако искате да развиете интелектуалните си способности. А за да развиете магическите си способности, към тях трябва да прибавите и един – два черни чая на ден.
Особено внимание трябва да обърнете на храната. При различните учения за практическа магия се прилагат най-различни режими за храна, които зависят от местоположението на страната, в която живее човекът. Има огромна разлика между начините на хранене в Азия, Африка, Америка и у нас. Те са съобразени с природните особености на региона, с физиологичните особености на хората, с климата. Например един ескимос, захранен от малък с месо, не може да се чувства добре на пълен вегетариански режим и обратно – човек, консумирал през целия си живот растителна храна, би се отровил от месо.
Препоръчително е да се консумират в по-голямо количество плодове и зеленчуци. Естествено, мляко, яйца, сирене и др. могат да се употребяват, но в по-малки количества. Трябва да се ограничи до минимум консумацията на месо.
Има няколко различни типове хора, в зависимост от мисловната им нагласа за подобен род операции. Универсална система за развитие на магически способности, както и универсална система за лечение няма, всичко е строго индивидуално, така че всеки ги настройва сам за себе си. Има хора, които се чувстват най-добре на вегетариански режим на хранене, други, като минат на чисто вегетариански
Активен

тъжен

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #8 -: Септември 12, 2009, 02:50:09 pm »

режим се чувстват некомфортно, трети се чувстват най-добре на смесен режим, но има и такива, които се чувстват най-добре само на месо.
За развитие на собствения си магически потенциал ежедневно в продължение на 10 – 20 дни изпивайте по 1 чаша звездна вода. Приготвя се по следния начин. В чаша с вода се слага чист сребърен предмет (да не е във форма на кръст) и съдът се оставя навън под звездното небе (по възможност под бор, шипка, дъб или някакво друго дърво, или храст). Престоява 12 часа. След това предметът се изважда и водата се изпива сутрин половин – един час преди закуска. Съдът може да се постави и на балкона под саксия с цвете, но ефекта не е толкова добър.
Концентрирането на мисълта е в тясна зависимост от дишането. Колкото по – дълбоко и правилно диша човек, толкова по-лесно може да се концентрира. Повечето хора дишат по неестествен начин – плитко и ускорено. Колкото повече и по-задълго човек задържа чист въздух в дробовете си, толкова повече енергия приема от него. Правилното дишане зависи от количеството на приетия въздух и от времето на задържането му.
Ето едно упражнение, което може да правите 1 – 2 пъти дневно сутрин – веднага след ставане и вечер преди лягане.
Поемате въздух в продължение на 3 – 4 – 5 секунди и го задържате в продължение на 3 – 4 - 5 секунди. Постепенно можете да увеличавате интервалите. Всеки от вас може да прави упражнението с различна продължителност и интервали, но без да достига до усещане за дискомфорт.
Аз например започвам вдишване за 8 секунди, задържане 10 секунди и издишване 12 секунди. След това започвам вдишване 10 секунди, задържане 12 секунди и издишване 15 секунди. След това вдишване 11 секунди, задържане 15 секунди и издишване до крайна степен. Крайна степен означава да се издиша абсолютно целия въздух от дробовете, дори и баластния (остатъчния) въздух. По този начин най-добре се регулира снабдяването с достатъчно кислород на всички клетки в тялото. За мен най-доброто време за това упражнение е вечер преди лягане, тъй като по този начин изчиствам тялото си от вътрешното напрежение, натрупано през деня.
Важното е при тези процедури вие самите да се чувствате комфортно. Описвам методите, които самият аз съм прилагал. Но всеки човек има индивидуални особености и затова всеки трябва сам да открие най-подходящия за себе си режим, по който да си направи система.
След като извървите този нелек път и установите най-добрия режим на хранене за себе си, можете да започнете вече да развивате допълнителните си способности. На първо място това са енергетичните усещания.
Застанете удобно в положение, което ви е удобно. Затворете очи. Опитайте се да се отпуснете напълно. Абстрахирайте се от всичко външно. Съветвам ви в помещението да не е съвсем тихо, тъй като мозъкът ви е свикнал с обичайните шумове (бучене на коли, шум от телевизор, радио и др.), а при абсолютна тишина не бихте могли да се отпуснете достатъчно. Все пак е добре обстановката да е спокойна и да са изключени резките звуци (звънец, телефон и др.).
След като се отпуснете, опитайте се да усетите всяка точка на тялото си. Започнете с левия крак. Веднага след това усетете и десния. Опитайте се след това да усетите една малка тръпка, която пробягва по лявото ви бедро. Придвижвайте се нагоре по частите на тялото, докато стигнете до главата. Усетете едно леко напрежение по нея. Ако не успеете да постигнете веднага всяко едно усещане, отдъхнете и опитайте отново. Не бързайте! Много е важно при усвояването на тези техники да не бързате. Повтаряйте ако трябва по 10, 15, 20 пъти една и съща комбинация, но не бързайте. Колкото повече бързате при овладяване на енергийните усещания, толкова по-бавно ще стигнете там, за където сте тръгнали. Много неща се повтарят, но това е необходимо, за да може по-пълно и точно да овладеете собствените си възприятия.
След като сте усетили напълно левия си крак, можете да прехвърлите усещането към десния, а след това и към двата крака едновременно.
Целта на тази техника е да развиете усещанията си до такава степен, че като затворите очи, да чувствате всяка точка от тялото си, т.е. да започнете да командвате тялото си и да му станете господар. Не тялото да ви командва, а волята ви да командва тялото ви и то напълно.
Ако не сте решили сериозно да се занимавате с развитието на скритите си енергийни възможности, сега е моментът да спрете, тъй като оттук нататък нещата, които обяснявам, не могат да се прилагат като хоби или за развлечение, а се превръщат в начин на живот.
След като сте постигнали всичко, за което говорих дотук, и владеете всяка фибра на тялото си, можете успешно да го командвате във всяко положение. Например - левият ви крак е изтръпнал. Успявате, без дори да го докоснете, само със силата на мисълта да премахнете изтръпването, или успявате да усетите изтръпването като болка. Болката е много полезен симптом, говорещ за наличието на проблем. Свикнете, а след това се потопете в нея. Нека тя ви завладее тотално, отпуснете се напълно в болката и тя ще изчезне от само себе си.
Съществуват много начини за трансформиране на енергията – от физическа в психическа и от психическа във физическа.
На Изток има учения, които се базират изцяло на прехвърлянето или трансформирането на един вид енергия в друг. Тантризмът например се основава на принципа на трансформация на сексуалната енергия в психическа, като енергията се насочва нагоре – от половата чакра Мулатхара към седмата чакра на върха на главата. Взаимното обожание извисява чувствата и подпомага трансформирането на енергията.
В мъжа и жената се съдържат всички елементи и познания за света. Когато мъжът и жената се обединят, тези елементи и познания могат да пробудят нови представи и да се постигне максимално единство, което в реалността е скрито.
Един от най-известните окултисти и магьосници на нашия век Алистър Кроули е използвал активно сексуалната си енергия за развитието на магическите си способности в по – голяма част от ритуалите си. Но обикновено не е за добро!
Превръщането на енергията от един вид в друг става по следния начин. Сексуалната енергия се заражда в основата на чакра Мулатхара или т.нар. полова чакра. В точката хуей – ин, която се намира при мъжете между ануса и тестисите, а при жените – между ануса и вагината, се съдържа основният резерв от сексуална енергия. Тя се заражда постоянно. Може да се захранва с енергия, може да се захранва с емоции. Може да си представите резерва от тази енергия като чаша, която се пълни постепенно, но постоянно. По време на полов акт съдържанието започва да се разпределя или “чашата” частично се изпразва. След акта енергията постепенно възстановява предишното си равнище.
Ако сексуалната енергия не е използвана по предназначение, тя може да се трансформира в енергия от друг вид. Например, ако в момента имате някакви емоционални проблеми – чувствате липса на любов, можете да трансформирате тази енергия, като я прехвърлите от чакра Мулатхара към чакра Анахата, захранваща сърцето, която се намира в центъра на гърдите. Или имате нужда от нервно – психична енергия – тогава може да прехвърлите енергията нагоре към главата, към чакра Аджна. Това прехвърляне става на принципа на енергийните натрупвания. Всички енергийни натрупвания върху психиката много лесно се изчистват по време на полов акт. Достатъчно е по време на него да не възприемате секса като натрупване на емоции, а мисълта ви да е изчистена и насочена към по-висшите вибрации на вашата същност, така че да можете да прехвърлите енергията към това, което искате. Най-лесната трансформация на тази енергия в психическа става чрез отделяне на психична мисъл. Предупреждавам ви – никога във вреда на другиго, тъй като ще рефлектира върху вас самите!
Още по-пълно единство се постига, ако има необходимото сходство между мисловните вибрации на мъжа и на жената. Именно мисълта е тази, която ни отличава от животинското царство, от това, което нашият нагон така или иначе иска от нас. Мисълта може да превъзмогне този нагон, като трансформира сексуалната енергия в положителна психическа енергия. А това може да стане единствено чрез вашата концентрирана мисъл, изчистена от всякакъв негативизъм.
Може би не всеки ще разбере тези редове, но донякъде така е по-добре!
Няма точни и конкретни думи с които да изразя това, което всъщност е ...То може само да се усети, а усещанията не могат да се описват – те могат да се изживяват!
Всеки човек може да усети това, което има като вътрешни дадености, стига максимално да поиска.
Съветът ми за трансформацията на енергия е: Вашата мисъл, Вашата Чиста Мисъл, изчистена от абсолютно всички негативни фактори!
Вече можете да минете към по-висшите системи. Тук описвам само една от тях – “пипане с поглед”. Как можете да я изпълните?
В стаята ви има врата с дръжка. Станете. Отидете до вратата. Докоснете дръжката. Първо с лявата ръка – опитайте се да запомните усещането, което причинява натискът върху рецепторите на пръстите. Повторете същото с дясната ръка. Затворете очи и отново опипайте дръжката с лявата ръка, а след това с дясната. Опитайте се де “усетите” какво точно чувствате. Да усетите чувстването! След това се върнете на мястото си. Седнете. Погледнете спокойно към дръжката на вратата и се опитайте да се отпуснете максимално, като мисълта ви е концентрирана само върху дръжката на вратата. Задръжте погледа си върху нея. Опитайте се така, както сте с отворени очи, да почувствате лявата си ръка (тази, с която първо сте пипнали дръжката) усещането, което е предизвикал преди малко натискът върху рецепторите на пръстите. Ако ви е трудно, затворете очи и се опитайте да усетите отново. Ако пак не успеете, станете, отидете отново до вратата и пипнете дръжката. Тази техника се изпълнява, докато свикнете с усещането и започнете да “усещате” от разстояние. След като вече сте започнали да “усещате” дръжката на вратата от разстояние, опитайте се да усетите по същия начин цялата врата. Плъзнете погледа си по дръжката, като “опипате” нагоре и надолу вратата. Усетете материала, дали е студен или топъл, има ли някакви издатини, фибри или нещо друго, което не би трябвало да е там. Не успеете ли започнете отново. Не се отчайвайте, ако не постигнете успех първите няколко пъти.
Основната цел на “пипането с поглед” е да усещате предметите от разстояние, без да ги докосвате. Овладяването на тази система напълно отнема няколко месеца до няколко години в зависимост от възможността ви да се концентрирате.
Докосването е едно от нещата, които са неразривно свързани с физическото тяло. Най-лесният начин да установите дали сте усвоили “пипането с поглед”, е да прекарате дясната си ръка над лявата, на нивото на предмишницата, на височина около 10 – 15 см. Започнете леко да вдигате нагоре ръката, след това леко да я сваляте надолу. Бавно и без бързане! Мисълта ви изцяло е насочена към процедурата, която правите. Опитайте се да не мислите за странични неща. Мисълта ви трябва да е абстрахирана от външните фактори. Започнете бавно да “натискате” по същия начин отгоре. В един момент, ако сте усвоили усещането от разстояние, би трябвало с дясната си ръка (сега над лявата) да усетите едно леко потрепване, лек хлад или топлина – в зависимост от това по кой меридиан циркулира в момента биологичната ви вътрешна енергия. Усещането е за плътност. Все едно, че докосвате нещо, което е на около 5 – 10 см. Над ръката ви. Започва едно особено чувство като придърпване или по – скоро като тежест в предмишницата на дясната ви ръка. Не на тази, която е отдолу, а на дясната, която натиска отгоре. Натискът не е физически. Той е отгоре в пространството над ръката. Това означава, че усещате астралното си тяло или астралната си същност, която се намира над физическата ви ръка. Продължете по същия начин, като с дясната ръка отивате нагоре. Започнете от бицепса, после минавате върху сърдечната област, след това минавате надолу в областта на стомаха. Навсякъде усещането ви трябва да бъде за особена енергийна тежест. Естествено, тежестта ще бъде различна върху различните органи и системи. В областта на сърцето тя ще бъде малко по-близо или малко по-далече в зависимост от това как работи то в момента. В областта на стомаха по същия начин ще усетите студ, хлад или топлина в зависимост от това дали в момента стомахът е кръвоснабден, т.е. дали скоро сте се хранили.
След като сте получили всички енергийни усещания, мисълта ви трябва да е настроена на подобна вълна, за да можете да разбирате всичко около вас по новия начин, който току що овладявате. Например качвате се в автобус. Около вас има много хора. Естествено, няма да пробвате да ги пипате с ръка, за да видите как се разпространява астралната енергия. Пробвайте с поглед да “опипате” самото астрално усещане на хората. Ако сте успели да усвоите първата основа на техниката, ще усетите енергийната обвивка около хората. Обикновено тя е на 10 до 30 см. Пред човека. Естествено, разликите при всеки човек са огромни и вие постепенно ще започнете да ги осъзнавате.
Постепенно ще започнете да развивате описаните способности на все по-високо равнище. Ще се научите да усещате нещата по истинския им енергиен начин, който повечето от нас не забелязват.
Желая ви успех! И винаги помнете – психическите сили не трябва да се употребяват за недостойни цели, иначе ще понесете последствията и ще претърпите големи страдания! При никакви обстоятелства не изпращайте силна мисъл с желание да нанесете някому вреда! Всичко, което изпратите към другите, ще се върне към вас с утроена сила! На Лошото се противодейства само с Добро!


Активен

proserpine

 • Ентусиаст
 • **
 • Публикации: 706
Re:Що за магия е това?
« Отговор #9 -: Септември 13, 2009, 07:56:23 am »

Благодаря за изчерпателния пост.Внимателно ще го прочета
Активен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

proserpine

 • Ентусиаст
 • **
 • Публикации: 706
Re:Що за магия е това?
« Отговор #10 -: Октомври 22, 2009, 09:50:07 am »

Благодаря за изчерпателния пост.Внимателно ще го прочета
Да споделя за развръзката .
Аз такаи не отидох на врачка не вярвам много на такива неща.
След откриването натва странно нещо мисех че съм болна от грип.
Зял месец.Уж се излекувах с някви скъпи лекарства и преди седмица отивам на село с майка ми карам си колата и изведнъж започва да ми се размива пътя пред очите и не мога да управлявам.Спрях и тя се качи в колата да шофира.Пристигаме в селото и изведнъж станах бяла като смъртник очите ми казва сед това майка ми изгаснаха започнах дори отстрани да се виждам и ми стана хладно и приятно.Майка ми се изплаши и все едно някой ми каза да отида при една циганка баячка в селото.Не можех да ходя занесохаме д колата отиваме при циганката и без да я питаме каза имаш турсака маги за смърт аз не мога да  разваля не гворя турски отивай в еди кое си село при еди кой си веднага че утре може да е късно .Отивам аз там огромна опашка.Сядаме да чакаме.жената излезе и казва  да не се сърдят чакащите да влеза аз че съм спешна .И така след 5 мин се почувствах по добре а след 15 нищо ми нмаше все едно от лош съм съм се събудила.Каза ми ча магита била за смърт черна турска магия и била от 3 години но чак сега ме съборила биа съм силен дух и силна физика.Аз понякога усещах че съм много изтощена но го отдавах на преумора понкога работя ужасно много .Освен това сънувах разни сънища които ми казваха че има такова нещо ама като не вярвах....И така да споде кви неща може да се случат щото аз и много хора предполагам смятат ,че тези неща са суеверия ......внимавайте с тези работи аз много се бях изплашила
Активен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

Lillie

 • Маниак
 • ******
 • Публикации: 30532
Re:Що за магия е това?
« Отговор #11 -: Октомври 22, 2009, 01:37:42 pm »

Тъкмо щях да кажа, че парчето месо с черния конец може да е било просто майтап, ако някой от съседите е решил да се пошегува и да види какъв ще е ефектът. Възможно е дори ако не е било магия, намерилият го да се поддаде на аутогестия, което от своя страна би могло да породи някои странни симптоми. Нищо чудно обаче и да е било магия, хората са станали толкова тесногръди и зли, завистта често се превръща във водещ мотив. И ако преди правенето на "магии" е било разпространено повече по селата, сега не подминава и градското население.
Активен
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

proserpine

 • Ентусиаст
 • **
 • Публикации: 706
Re:Що за магия е това?
« Отговор #12 -: Октомври 22, 2009, 05:01:06 pm »

Тъкмо щях да кажа, че парчето месо с черния конец може да е било просто майтап, ако някой от съседите е решил да се пошегува и да види какъв ще е ефектът. Възможно е дори ако не е било магия, намерилият го да се поддаде на аутогестия, което от своя страна би могло да породи някои странни симптоми. Нищо чудно обаче и да е било магия, хората са станали толкова тесногръди и зли, завистта често се превръща във водещ мотив. И ако преди правенето на "магии" е било разпространено повече по селата, сега не подминава и градското население.
Беше кокал може би от пиле и аз реших ,че котките кито гледаме са го донеси от нкъде а конеца нали ателието ми е в двора на къщата и понкога навън има конци а за магиите съм си мислела ,че по селата неуките хора са си обснвали болести и разни подобни но уви очевидно е ч е съществуват магии и такива които ги правт .Питах все пак защо на мене аз на никой нищо не дължа и ми казаха просто от завист ама да му мисли този който го е направил защото при разваляне се връща и върне ли се няма разваляне.И все пак не мога да си обсня как така някви предмети от разстояние могат да ти навредят .
Активен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

Lillie

 • Маниак
 • ******
 • Публикации: 30532
Re:Що за магия е това?
« Отговор #13 -: Октомври 22, 2009, 05:10:53 pm »

Могат да навредят, ако са ти в къщата. Ако е хвърлено в двора там, където няма начин да докоснеш предмета или стъпиш върху него, не би трябвало въздействието да е толкова силно. Но и самата мисъл, отправена към даден човек и заредена с негативни чувства, вреди. Ако не успее да нанесе големи поразии на физическо ниво, вреди на енергийно.
Активен
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

proserpine

 • Ентусиаст
 • **
 • Публикации: 706
Re:Що за магия е това?
« Отговор #14 -: Октомври 22, 2009, 10:31:52 pm »

Могат да навредят, ако са ти в къщата. Ако е хвърлено в двора там, където няма начин да докоснеш предмета или стъпиш върху него, не би трябвало въздействието да е толкова силно. Но и самата мисъл, отправена към даден човек и заредена с негативни чувства, вреди. Ако не успее да нанесе големи поразии на физическо ниво, вреди на енергийно.
[/quot
Много дълго време вратите и двора се уиваха с нещо мазно няма как да не стъпиш отгоре.
Активен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

Lillie

 • Маниак
 • ******
 • Публикации: 30532
Re:Що за магия е това?
« Отговор #15 -: Октомври 22, 2009, 10:51:32 pm »

Не разбрах какво искаш да кажеш.
Вратите са били намазани с нещо мазно? Чувала съм, че с лой го правят, но доколко е вярно не знам... Хората като си нямат друго полезно занимание, гледат и се чудят само как да навредят на ближния си.  :-\
Активен
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

proserpine

 • Ентусиаст
 • **
 • Публикации: 706
Re:Що за магия е това?
« Отговор #16 -: Октомври 23, 2009, 12:38:33 pm »

Не разбрах какво искаш да кажеш.
Вратите са били намазани с нещо мазно? Чувала съм, че с лой го правят, но доколко е вярно не знам... Хората като си нямат друго полезно занимание, гледат и се чудят само как да навредят на ближния си.  :-\
Колата ми и двете варти пътната и входната,вратата на ателието и по земята периодично сум виждала нещо мазно дори и не знам кво е .
Може и лой да е защото по врата поне си напражех труда да го изчист и се наожи за ползвам топла вода и препарат от дъжд не се изчистваше.
Когато кокала пък беше хвърлен по колата имаше нешо като сладко на капки но се изми от дъжда .
Дори не съм и предполагала че хората могат да се занимават с такива простотии....
Активен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

Lillie

 • Маниак
 • ******
 • Публикации: 30532
Re:Що за магия е това?
« Отговор #17 -: Октомври 23, 2009, 01:00:24 pm »

Всякакви хора има, а пък и тези, които се занимават с това, обикновено са с ниска и плътна вибрация. Но и магията действа на принципа "подобното привлича подобно", трябва по някакъв начин човек да допусне това да му се случи, да привлече тази енергия. Защото естествената ни защита е да я отблъснем. А когато тя бива нарушена, поради едни или други причини, допускаме "натрапници" в енергийното си поле. Така е и с болестите.
Активен
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Helo

 • Гост
Re:Що за магия е това?
« Отговор #18 -: Октомври 23, 2009, 01:07:54 pm »

Всякакви хора има, а пък и тези, които се занимават с това, обикновено са с ниска и плътна вибрация.

Откъде знаеш? Ти срещала ли си се с такива хора и усещала ли си им вибрациите? Или познаваш хора, които са се срещали с такива и са им усещали вибрациите?
Активен

Lillie

 • Маниак
 • ******
 • Публикации: 30532
Re:Що за магия е това?
« Отговор #19 -: Октомври 23, 2009, 01:13:23 pm »

Достатъчно е да кажа, че един човек с чисто съзнание няма да се занимава с това, нито ще бъде ударен от магия. Магията, като вид енергийна атака, търси къде са уязвимите места в тялото ни - не само физическо, а и ментално, за да може да се вгради, т.е. да има къде да полепне.
Активен
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.